• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

WikiLeaks: Stafleden en top Democraat klagen dat Hillary zo vaak liegt

Media manipulatie bevestigd: Nauwe banden tussen CNBC en Clinton campagne onthuld – ‘Verwend nest’ Chelsea Clinton verantwoordelijk voor bijna-zelfmoord van adjunct directeur Clinton Foundation – WikiLeaks bevestigt dat Hillary doelbewust emails wiste nadat schandaal al 3 weken bekend was

2016-10-11-14-44-28-hillary-for-prison-03a-emails

Ongetwijfeld zal er ooit een complete TV-serie aan haar talloze leugens en criminele activiteiten worden gewijd* – tenminste, als de VS en de wereld haar presidentschap weten te overleven. (* Wij vermoeden dat de briljante Netflix serie ‘House of Cards’ min of meer is afgekeken van het leven van de Clintons.)

Gisteren werd er een nieuwe serie WikiLeaks gehackte emails van de Democraten gepubliceerd. Uit de emails blijkt dat het campagneteam van Clinton inderdaad nauwe banden heeft met de grote massamedia zoals CNBC. In een van de emails aan Clintons campagnechef John Podesta schreef journalist en marketing manager Brent Budowsky, oud staflid van de partij en een grote steunbetuiger van Clinton, dat ze moest stoppen met het ‘zeggen van dingen die onwaar zijn, iets dat ze eerlijk gezegd vaak doet.’

Budowsky concludeerde tevens dat Hillary alleen tegen Trump een kans zou maken, omdat ‘ze een enorme inherente politieke zwakte heeft. Het zou slim van haar zijn om dat te verbeteren.’ In een andere email riep hij Podesta op er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat Bill Clintons seksleven niet door (staf)leden van Hillary’s team in de media ter sprake zou worden gebracht. Sommigen hadden namelijk al tegen de media gezegd dat deze dubieuze reputatie van Hillary’s man schadelijk voor haar zou kunnen zijn. (1)

Nauwe banden met CNBC

De ‘Podesta’ emails onthullen daarnaast wat iedereen feitelijk al wist, namelijk dat de grote massamedia en de Clintons als twee handen op één buik zijn. De zogenaamd ‘onpartijdige’ John Harwood, hoofd afdeling Washington van CNBC, schreef tal van emails waarin hij Hillary als een volgzaam schoothondje de hemel in prees. Hij had zelfs lunchafspraken met Podesta, en vroeg letterlijk om instructies hoe hij Hillary’s standpunten het beste kon laten overkomen op TV. (3)

‘Verwend nest’ Chelsea verantwoordelijk voor bijna-zelfmoord

Andere emails laten zien dat Chelsea Clinton het meedogenloze karakter van haar moeder lijkt te hebben geërfd. Doug Band, voormalig naaste medewerker van Bill en Hillary en mede oprichter van consultancybureau Teneo, mailde aan Podesta dat hij de adjunct directeur van de Clinton Foundation, Laura Graham, net op tijd wist te stoppen toen ze zelfmoord wilde plegen door met haar auto het water in te rijden.

Graham was in de weken ervoor ontzettend op de huid gezeten door Chelsea Clinton, die voor belangenverstrengeling vreesde toen Huma Abedin –wier naaste familie nauwe banden heeft met de Moslim Broederschap terreurorganisatie- door Band in dienst werd genomen tijdens de laatste maanden dat Hillary nog minister van Buitenlandse Zaken was. Band en Abedin hadden het ministerie namelijk om hulp gevraagd voor Teneo’s klanten.

De situatie escaleerde toen Band aan campagneleider Podesta schreef dat ‘Chelsea handelt als een verwend nest dat niets anders te doen heeft dan kwesties te veroorzaken die haar werk rechtvaardigen. Zoals ze zelf zegt heeft ze haar weg nog niet gevonden, en mist ze focus in haar leven. Ik snap dat ze binnenkort met dit werk stopt, maar als dat niet snel genoeg gebeurt, dan…’ (2)

Wissen emails bevestigd: Strafbare Hillary acht zichzelf ‘boven de wet’

Het meest schadelijk voor Hillary lijken echter emails waaruit blijkt dat haar stafleden letterlijk met hun handen in het haar zaten vanwege haar ‘verdraaiingen van de waarheid’. Een staflid schreef dat ‘niemand in mijn vriendenkring kan begrijpen waarom het als o.k. / veilig / passend werd beschouwd om een privé server te gebruiken voor geheime documenten, EN waarom Hillary besloot om die zélf na te kijken, om vervolgens deze documenten te wissen zonder aan iemand buiten haar kring de kans te geven hun mening erover te geven. Dit riekt naar handelen boven de wet, en naar zaken waar ik zelf sancties voor zou moeten opleggen, of mensen voor zou moeten ontslaan.’

Deze en andere mails bevestigen dat Hillary een stelselmatige leugenaar is, omdat ze altijd is blijven volhouden dat ze tienduizenden (!) emails ‘per ongeluk’ heeft gewist, drie weken nadat het schandaal in het nieuws was gekomen. Ook beweerde ze met droge ogen dat ze niet wist waar de grote ‘C’ (Classified) op al die documenten en emails voor stond, en dat voor iemand die minister van BuZa is geweest. (6) Deze gewiste emails waren hoogstwaarschijnlijk buitengewoon belastend voor haar, waardoor ze zich onmiddellijk uit de presidentsrace had moeten terugtrekken. (4)

Hillary blijkt ook met de regelmaat van de klok van mobieltje te zijn gewisseld, nadat ze haar oude apparaat had laten breken of kapot slaan – iets dat rechtstreeks uit thriller films afkomstig lijkt te zijn, en dat mensen doorgaans alleen doen om niet getraceerd te kunnen worden. Met ander woorden: wat had Hillary te verbergen, iets dat niemand te weten mocht komen?

Schandalig genoeg kreeg ze ook nog eens hulp van de FBI directeur James Comey, die het onderzoek naar het emailschandaal overduidelijk met opzet frustreerde door onder andere bewijsmateriaal (een persoonlijke laptop met Hillary’s emails) te laten verdwijnen (5)(7). Kortom: alles, maar dan ook echt alles, ook criminele zaken waarvoor iedere gewone Amerikaan jaren achter de tralies zou verdwijnen, om Hillary het Witte Huis in te krijgen.

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) Infowars
(3) Zero Hedge
(4) Infowars
(5) Louder With Crowder (via Infowars)
(6) Louder With Crowder (via Infowars)
(7) Infowars