• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Watergate redacteur: Clinton Foundation is schandalig corrupt

Koning van Marokko gaf Hillary Clinton via Stichting $ 12 miljoen voor haar campagne – Sterke aanwijzingen dat Hillary tijdens laatste debat stiekem werd geholpen via verborgen monitor

2016-10-24-13-52-01-hillary-verborgen-monitor-debat-3-01a

Ook het slotdebat was waarschijnlijk ‘rigged’: Hillary’s lessenaar leek een verborgen monitor te bevatten.

Tot op heden blijven de massamedia in de VS en Europa de vloedstroom aan beschuldigingen aan het adres van Hillary Clinton door de rechtse en onafhankelijke pers voornamelijk negeren, al gaat hen dat naarmate de bewijslast tegen de Democratische presidentskandidaat almaar groter wordt, steeds moeilijker af. Nu echter ook Bob Woodward, als journalist beroemd geworden door het Watergate schandaal en tegenwoordig redacteur bij de linkse Washington Post, de Clintons en hun stichting ‘schandalig en corrupt’ noemt, zouden zelfs bij de meest verstokte volgelingen van Hillary de alarmbellen moeten gaan rinkelen.

 

Chris Wallace (Fox News Sunday) wees in een interview met Woodward op ‘de beschuldigingen over de Clinton Foundation en ‘pay to play’ (geld in ruil voor bepaalde diensten), waar ik minister Clinton over vroeg in het debat, wat zij omkeerde in een aanval op de Trump Foundation…’

‘Als je het ogenschijnlijk duidelijke bewijs ziet dat donors van de Clinton Foundation anders werden behandeld en makkelijker toegang kregen dan niet-donors, en deze nieuwe onthullingen over een deal van $ 12 miljoen tussen Hillary Clinton, de stichting en de koning van Marokko, zouden de kiezers hier zich dan zorgen over moeten maken?’

‘Het is corrupt, het is een schandaal… maar het heeft geen gevolgen’

Woodward: ‘Ja. Het is corrupt. Het is een schandaal. En ze gaf totaal geen antwoord op jouw vraag. Ze begon over het goede werk dat de Clinton Foundation heeft gedaan. Daar heeft ze een punt, maar het mixen van vergoedingen voor toespraken, de Clinton Foundation, en de handelingen van het ministerie van BuZa, wat zij leidde, dat is allemaal met elkaar verbonden, en is corrupt. Je kunt het niet slechts onverkwikkelijk noemen. Toch is er geen formeel onderzoek gaande, en er zijn signalen dat ze dat wel verricht hebben.’

‘Maar de verkiezingen zullen hier niet door worden bepaald… Ik ga de uitslag van de verkiezingen niet onder de loep nemen. Dat is absurd, bedoel ik. Het heeft geen gevolgen. En als Trump verliest, laten ze hem toch niet toe in het Witte Huis.’

Het sarcastische commentaar op Zero Hedge; ‘Dus het is corrupt, het is een schandaal, en… het zal totaal geen gevolgen hebben. Het wordt tijd om opnieuw naar de meest recente definitie van een bananenrepubliek te kijken.’ (1)

‘Hillary tijdens laatste debat stiekem geholpen door verborgen monitor’

Hillary, Obama en bijna alle media vielen er na het laatste debat over dat Trump zei dat hij niet zonder meer de uitslag van de verkiezingen zal accepteren. Door te twijfelen aan eerlijke verkiezingen zou hij de ‘pijlers van de democratie’ aan het wankelen brengen.

Daar is echter niet alleen een wagonlading keihard bewijs voor, waaronder diverse opnames die met de verborgen camera van Democraten werden gemaakt, maar nu zijn er tevens sterke aanwijzingen dat ook het laatste debat ‘rigged’ was.

Op diverse TV-beelden van het laatste debat is vanuit verschillende hoeken duidelijk te zien dat uit het verdiepte gedeelte van Hillary Clintons lessenaar licht scheen, en dit bij Trump juist altijd donker was. Ook viel op dat Hillary tijdens het debat vaak lange tijd naar beneden keek –soms zelfs zo lang, dat er een ongemakkelijke stilte viel-, en niet in de camera’s (kijk op 42.25 in deze video).

Video 1 laat op 18 seconden zien dat er een licht uitgaat op Hillary’s podium, terwijl zo’n licht aan Trumps kant niet is te zien. Op de officiële NBC opname is op 1.38:30 hetzelfde fenomeen zichtbaar. Video 2 werd oorspronkelijk gepost door Anonymous, en ook daarop schijnt overduidelijk een licht in Hillary’s lessenaar, terwijl die van Trump donker blijft.

Failliet van Westerse media

Hillary Clintons hele campagne wordt beheerst door opzettelijke misleidingen, tal van schandalen, aangetoonde glasharde leugens, openlijke media manipulatie, schaamteloze corruptie, massale verkiezingsfraude, ‘false flag’ geweld tijdens Trumps rally’s en bewezen kiezersbedrog,  hoogstwaarschijnlijk zelfs tijdens de publieke TV-debatten met Trump door haar in het geniep te helpen via een verborgen monitor.

En toch vindt vrijwel niet één journalist van de Westerse ‘kwaliteits’media het nodig hier serieus aandacht aan te besteden. Nee, een paar platte opmerkingen van Trump zo’n 11 jaar geleden, díe zouden alles bepalend voor de aanstaande verkiezingen zijn.

Het onthutsende failliet van de ‘vrije’ Westerse media kan nauwelijks pijnlijker worden onderstreept – althans, als we de jarenlange leugenpropaganda over bijvoorbeeld Syrië, Oekraïne, Rusland en de massa immigratie voor een momentje vergeten.

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) Infowars
(3) Xandernieuws