• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Waarom CNN spijt heeft van deze laatste minuut van Trump – Clinton debat

Overweldigend bewijs voor jarenlange massale verkiezingsfraude Verenigde Staten – Republikeinse Partij probeerde Trump op zelfde illegale wijze te dumpen als Democraten dat deden met Bernie Sanders

2016-10-23-14-59-03-hillary-schaduwregering-01a

De VS wordt feitelijk door een schaduwregering geleid, die besloten heeft dat Hillary Clinton –hoe impopulair en gehaat ze ook is- de volgende president wordt.

Na het slotdebat peilde CNN de mening van de kijkers: 52% zou vinden dat Hillary Clinton had gewonnen, en 39% Donald Trump. Dat hetzelfde CNN (‘Clinton News Network’) al lange tijd doelbewust een veel groter percentage Democraten dan Republikeinen peilt, zegt voldoende over de betrouwbaarheid van deze door de Nederlandse media klakkeloos overgenomen percentages. CNN moet inmiddels veel spijt hebben van de laatste circa 30 seconden van het debat, toen een 21 burgers tellende ‘focusgroep’, representatief voor het grote aantal zwevende Amerikaanse kiezers, in de studio werd gevraagd wie volgens hen had gewonnen:  Clinton kreeg 5 stemmen, Trump 10 stemmen, en 6 wisten het niet.

 

CNN presentator Dana Bash was letterlijk met stomheid geslagen toen ze zag dat twee keer zoveel mensen Trump als winnaar uitriepen, en niet media favoriet Hillary Clinton (2). Zo verbijsterd had ze overigens niet hoeven zijn, want na het tweede debat was al exact hetzelfde gebeurd. Ook toen riep een grote meerderheid van een ‘focusgroep’ kiezers Trump als winnaar uit. De reguliere media zetten een dag later echter gewoon Clinton bovenaan de peilingen.

In ongemanipuleerde peilingen leidt Trump

Enkele maanden berichtten we al over de ‘getweakte’ officiële peilingen van onder ander CNN en Reuters. Omdat Trump steeds verder op Hillary uitliep, besloot men een onevenredig aantal zwevende kiezers automatisch aan Clinton toe te wijzen, en toen dat op een keer ook niet meer hielp, werden met opzet veel meer Democraten gepeild dan Republikeinen, soms wel bijna twee keer zoveel. Dat de peilingen hierdoor een sterk misleidend beeld geven zal niemand hoeven worden uitgelegd.

In de jongste IDB/TIPP peiling leidt Trump met 42% tegen 40% voor Hillary Clinton (1), reden te meer voor de Democraten en de media om hun soms schimmige, soms doorzichtige, en vaak illegale pogingen de verkiezingen te stelen, op te voeren. Afgelopen week werd beweerd dat Trumps opmerkingen over mogelijke stembusfraude ‘een gevaar voor de democratie’ zouden zijn, omdat dit nog nooit eerder zou zijn gebeurd.

Bush en Obama door stembusfraude gekozen

Wat voor iemand met een klein beetje historische kennis absolute flauwekul is. In 2000 beweerde Al Gore –achteraf nog terecht ook- dat George Bush jr. de verkiezingen had gestolen, en vocht de uitslag gerechtelijk aan. Later verklaarde een (oud) manager van het bedrijf dat de stemmachines in Florida had geleverd, dat de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden hem had gezegd dat daarop ‘vote flipping software’ moest worden geïnstalleerd. Met andere woorden: een computer programma waarmee stemmen voor de ene kandidaat aan de andere konden worden toegewezen. Dat programma werd later in beslag genomen. (2)

In 2004 leidde John Kerry in 10 van de 12 cruciale ‘swing states’, totdat CNN tot verbazing van de presentatoren plotseling totaal andere cijfers kreeg toegespeeld, waardoor George Bush opnieuw won. In onder andere Ohio stelden de autoriteiten officieel stembusfraude vast. Omdat tot twee keer toe de Democratische kandidaat het slachtoffer was, besteedden CNN en andere media er destijds uitgebreid aandacht aan. Ook toen al verklaarden officials en onderzoekers dat er miljoenen illegale stemmen waren uitgebracht door mensen die al lang als overleden te boek stonden of dubbel waren geregistreerd.

Dezelfde soort software werd in 2012 gebruikt voor de herverkiezing van Barack Hussein Obama. Het afgelopen jaar kwamen van vele tientallen kiesdistricten en counties de echte cijfers van die verkiezingen boven water. Daaruit bleek dat de computers keer op keer100% van de stemmen hadden toegewezen aan Obama. Dat is meer dan enkel een ‘smoking gun’ voor stembusfraude – dat zijn de rokende lopen van een compleet tankleger. (3)

Pew Research: 24 miljoen niet legale kiezers

Eerder dit jaar bleek uit gehackte ‘WikiLeaks’ emails dat de Democratische Partij de nominatie van Hillary Clinton had gestolen van haar tegenstrever Bernie Sanders, en de top van de partij al ruim vóór de publieke verkiezingsstrijd had besloten dat Hillary zou winnen. Deze fraude werd door onder andere de Stanford Universiteit bevestigd, die constateerde dat Sanders niet 35%, maar 51% van de stemmen had gekregen. De Republikeinse Partij probeerde op vergelijkbare wijze Donald Trump te dumpen, maar omdat die een overweldigende meerderheid van de Republikeinse kiezers achter zich kreeg, mislukte dat.

Het toonaangevende Pew Research concludeerde onlangs dat zeker 24 miljoen kiezers in de VS niet legaal zijn, waaronder 4 miljoen mensen die óf al overleden zijn, óf dubbel staan geregistreerd (en dus in twee staten kunnen stemmen).

Desondanks beweerde president Obama onlangs met droge ogen dat ‘de verkiezingen natuurlijk niet worden gestolen. Wat betekent dat eigenlijk?’ Dat is een complottheorie van Trump.’ En dat terwijl dit van minstens 8 Amerikaanse verkiezingen bewezen en deels ook erkend is.

Doublethink: Alleen Hillary kan slachtoffer zijn

Infowars voorman Alex Jones wijst in dit verband op George Orwells ‘doublethink’, dat is als mensen twee elkaar totaal tegensprekende feiten geloven en accepteren (doorgaans onder druk van de media en politiek). Twee weken nadat Obama zei dat Trumps vrees voor stembusfraude onzin is, nam het (door de Democraten gecontroleerde) ministerie van Homeland Security de regie over de aanstaande verkiezingen over, omdat de Russen zouden proberen de verkiezingen voor Donald Trump te stelen, zoals de Hillary ook al had beweerd.

Kortom: als Trump gewag maakt van verkiezingsfraude tégen hem, wordt hij uitgelachen. Maar diezelfde overheid beschuldigt ondertussen wel de Russen van verkiezingsfraude tegen Clinton, terwijl daar nul komma nul bewijs voor werd geleverd. De emails wezen tevens uit dat Hillary’s campagnemanager John Podesta illegalen wil laten stemmen, wetende dat velen van hen voor Clinton kiezen vanwege haar pro-immigratie standpunten.

Dan is er natuurlijk nog Project Veritas, waar we een paar dagen geleden uitgebracht aandacht aan besteedden (zie hyperlinks onderaan). Op met de verborgen camera opgenomen gesprekken legden leidinggevende Democraten tot in details uit hoe ze de verkiezingen voor Hillary Clinton aan het stelen zijn, en hoe de gewelddadigheden bij campagne rally’s van Donald Trump door Democratische medewerkers werden aangesticht.

Meer dan 70% Amerikanen bang voor verkiezingsfraude

Stembusfraude is er dus al geruime tijd in de VS, maar werd nog nooit eerder op zo’n massale schaal toegepast als de Democraten dat nu doen. Jones: ‘Alle Amerikanen moeten ongeacht hun afkomst, huidskleur of overtuiging, Trump steunen, want dit is een referendum tegen het corporatistische fascisme dat zich wortelt in ons land… Uit de belangrijkste peilingen blijkt dat meer dan 70% van de Amerikanen denkt dat er gerommeld wordt met de verkiezingen.’

‘Ook Democraten zouden woedend moeten zijn dat dit zo overduidelijk gebeurt, in plaats van boos zijn op Trump omdat hij de moed heeft dit aan te kaarten. De media, hun desinformatie, al die fake peilingen van CNN en Reuters, is niets minder dan ongekende corruptie. Het is echt walgelijk dat ze zich zo aan de voeten van Hillary en haar megalomane machtselite hebben gegooid.’

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) Infowars (/ Bizpac Review) / YouTube (met tal van media clips)
(3) Infowars
(4) Xandernieuws