• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Oostenrijk, Hongarije en Tsjechië willen vuist maken tegen EU migrantenstroom

Tsjechische president: Alle economische moslimmigranten uitzetten naar onbewoonde eilanden of lege stukken land in Noord Afrika

2016-10-03-13-33-23-zeman-wil-moslims-uitzetten

De Tsjechische president Zeman wil uitsluitend moslimmigranten uitzetten, ‘omdat hun cultuur absoluut onverenigbaar is met de onze.’

98,3% van de Hongaren stemde gisteren tegen het verplichte migranten verdelingsplan van de Europese Unie. Omdat de opkomst 45% was, 5% lager dan de drempel, werd het referendum echter ongeldig verklaard. Dat weerhoudt de Hongaarse premier Viktor Orban er niet van door te gaan met het beschermen van zijn land tegen de door Brussel geleide islamitische migrantenstroom, want uit alle peilingen blijkt dat 80% van de bevolking achter hem staat. Ook internationaal staat hij niet alleen; hij krijgt inmiddels volop steun van Oostenrijk en Tsjechië.

Politiek correct links en liberaal Europa reageerde natuurlijk opgetogen en vindt dat Orban nu maar meteen moet aftreden en zijn –overigens zeer goed werkende- grenshek moet afbreken. Daarbij negeren ze dat de opkomst bij Europese parlementsverkiezingen sinds 1999 steevast eveneens (ver) onder de 50% lag, en volgens dezelfde normen dus ook ongeldig hadden moeten worden verklaard. (2)

Maar ondanks de te lage opkomst –waarschijnlijk omdat bijna de complete oppositie opriep het referendum te boycotten- reageerde premier Orban vastberaden dat hij, nadat degenen die wel kwamen opdagen bijna unaniem tegen de migrantenstroom stemden, de uitslag in de grondwet van het land wil verankeren. Daar is weliswaar een twee derde meerderheid voor nodig in het parlement, maar die kan hij vermoedelijk behalen door de steun van de rechtse Jobbik partij. (1)

‘Migranten bedreiging voor onze veilige levenswijze’

‘Brussel of Boedapest, en de mensen hebben Boedapest gezegd,’ verwoordde de premier de stemming van niet enkel de Hongaren, maar ook veel andere Europeanen, die met een groeiend onbehagen zien hoe de eurocraten steeds meer macht naar zich toetrekken, en toewerken naar een centraal geregeerde en geïslamiseerde Europese Superstaat. Hij benadrukte opnieuw dat de enorme aantallen migranten een ‘bedreiging vormen voor Europa’s veilige levenswijze.’

Ook Oostenrijk wil van verdelingsplan af

Orban wordt vanwege zijn anti-immigratie en anti-islam koers in Brussel als een paria behandeld. Toch staat hij niet alleen; de Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken sloot zich bij hem aan en eiste dat de EU niet langer vasthoudt aan het migranten verdelingsplan. ‘Het doel is totaal onrealistisch,’ zei hij. Als de (eerste) 160.000 ‘vluchtelingen’ in het huidige tempo over de lidstaten worden verdeeld, gaat dat 30 jaar duren. (3)

Tsjechië: Moslimmigranten uitzetten naar onbewoonde eilanden of Noord Afrika

Ook uit Tsjechië krijgt Orban bijval. In de Financial Times van afgelopen zondag riep president Milos Zeman de EU op om alle economische migranten uit te zetten naar ‘onbewoonde Griekse eilanden’ of ‘lege stukken land in Noord Afrika’.

Tevens noemde Zeman de welkomscultuur van de Duitse bondskanselier Angela Merkel ‘een absolute fout’. De president schreef niets tegen immigranten uit Oekraïne of Rusland te hebben, maar uitsluitend tegen moslims, ‘omdat hun cultuur absoluut onverenigbaar is met de onze’.

David D. Letterman

(1) Focus
(2) Guido Grandt
(3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten