• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Noodkreet burgemeester skiresort Garmisch: ‘Zwarten hebben ons dorp overgenomen’

Premier Niedersachsen: Merkel moet volk de waarheid zeggen dat de meeste migranten hier zullen blijven – Duitsland geeft speciale opvang aan homo’s en gratis hormoonbehandeling aan transseksuelen

2016-10-17-14-30-45-migranten-uit-afrika-06a

De burgemeester van het bekende Zuid Duitse skiresort Garmisch-Partenkirchen, Sigrid Meierhofer, heeft een brandbrief naar de deelstaat regering van Bayern gestuurd, waarin zij smeekt om hulp vanwege de ‘enorme problemen’ met migranten, die voor een criminaliteitsexplosie hebben gezorgd. ‘Zwarten heersen nu over ons dorp.’ Ze waarschuwt zelfs dat de toekomst van de plaats op het spel staat.

De grootste ellende doet zich voor rond het aanmeldingscentrum voor migranten in het dorp, waar 250 migranten zijn opgenomen, waarvan 150 uit Afrika. 80% van hen bestaat uit alleenstaande jonge mannen. Dat bevestigt de cijfers van Interpol, waaruit blijkt dat 80% van de migranten in Europa jonge mannen zonder gezin zijn, waarvan vermoedelijk het leeuwendeel terroristische slaapcellen.

De vraag rijst waarom de Duitse regering met opzet een grote groep zich barbaars gedragende migranten, overduidelijk géén oorlogsvluchtelingen, in de luxueuze en dure internationale wintersportplaats opvangt.

Politie: Meer incidenten in 6 weken dan in afgelopen 12 maanden

Meierhofer schrijft dat ze steeds bezorgder is over de publieke orde en veiligheid van de inwoners en toeristen. Volgens de inwoners zijn de migranten verantwoordelijk voor de meeste aanrandingen, berovingen en inbraken in het stadje. Hoewel de burgemeester een paar locaties al tot verboden terrein heeft verklaard, zoals een park, blijven de ‘enorme problemen’ bestaan. ‘Die kunnen niet worden genegeerd of getolereerd.’

Ondercommissaris Thomas Holzer zei dat de zwarte migranten bijna ‘de baas zijn’ in Garmisch. ‘Onze agenten hebben de afgelopen 6 weken al vaker moeten optreden rond het migrantencentrum dan in de afgelopen 12 maanden bij elkaar opgeteld. Er zijn ruzies, gevechten en vernielingen. De zwarten bezetten de beste WiFi spots en bepalen wie er in welke kamer slaapt. De situatie is een probleem voor ons en is zorgelijk.’ Enkele veelplegers werden vanuit het opvangcentrum naar andere locaties overgebracht, echter zonder resultaat.

Merkel zegt afgewezen asielzoekers sneller te willen uitzetten

De Duitse autoriteiten registreerden in 2015 officieel 900.000 nieuwe migranten, maar van enkele honderdduizenden niet geregistreerde illegalen is de verblijfplaats onbekend, waardoor het totaal eerder op 1,5 miljoen komt. Dit jaar worden zo’n 300.000 nieuwkomers verwacht, een aantal dat in werkelijkheid vermoedelijk veel hoger zal zijn, net als vorig jaar.

Bondskanselier Merkel lijkt zich iets van de tanende populariteit van haar CDU, dat nog nooit zo laag in de opiniepeilingen stond, aan te trekken, door te beloven dat afgewezen asielzoekers sneller worden uitgezet.

Critici van rechts zeggen dat het opnieuw enkel stoere taal is, die tot nu toe niet of nauwelijks in daden wordt omgezet. Critici van links vinden dat het migrantenprobleem zwaar overdreven wordt (1). Waarschijnlijk zijn zij nooit zelf een kijkje wezen nemen in Garmisch, of in de inmiddels vele honderden Duitse steden en dorpen met vergelijkbare problemen.

Premier Niedersachsen: Meesten zullen hier blijven

De –sociaaldemocratische- premier van Niedersachsen heeft ook al gereageerd, en gezegd dat Angela Merkel en het CDU ‘het volk eindelijk eerlijk en duidelijk moeten zeggen dat de meeste vluchtelingen jarenlang bij ons zullen blijven… Ik zou graag iets anders zeggen, maar men moet de burgers niets wijsmaken.’ En jarenlang betekent volgens de EU-wetgeving automatisch dat ze nooit meer weg mogen worden gestuurd.

Speciale opvang voor homo’s, maar niet voor christenen

Terwijl al diverse christelijke gezinnen uit wanhoop maar weer terug zijn gegaan omdat de Duitse autoriteiten hen weigeren te beschermen voor de terreur van moslimmigranten, krijgen homoseksuele migranten wél een speciale behandeling, inclusief 24/7 beveiliging op aparte opvanglocaties, lijfwachten en gratis medische zorg. Voor transseksuele migranten wordt de hormoonbehandeling vergoed. Kortom: homomoslims zijn van harte welkom bij onze Oosterburen, christenen zijn echter ‘unerwünscht’. (2)

David D. Letterman

(1) Russia Today
(2) FirstNews24
(3) Xandernieuws