• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Kremlin insider: Oorlog begint mogelijk nog voor verkiezingen VS

Russische TV-stations roepen burgers op klaar te zijn voor vlucht naar atoomschuilkelders

2016-10-17-19-10-21-kremlin-insider-sergei-markov-01a

erwijl het overgrote deel van de Amerikaanse en Europese bevolking gewoon doorslaapt en zich vermaakt met brood en spelen, bereiden de Russen zich op het allerergste voor.

Kremlin insider Sergei Markov, lid van de Civiele Kamer –een instituut dat de activiteiten van het parlement en de regering controleert- waarschuwt dat ‘de spanningen tussen Moskou en Washington in tientallen jaren niet zo groot zijn geweest… de oorlog kan zelfs al voor de Amerikaanse verkiezingen in november beginnen.’ Markov zei tevens begonnen te zijn met het hamsteren van levensmiddelen, en adviseert iedere Rus om hetzelfde te doen.

Markovs waarschuwingen dienen serieus te worden genomen, aangezien hij nauwe banden met het Kremlin heeft. Veel Russen zijn overigens al maanden bezig met het inslaan van voedsel en andere essentiële zaken.

Het nieuws dat de regering Obama van plan is een cyberaanval op Rusland uit te voeren –een die mogelijk al voorzichtig begonnen is, zie ons tweede artikel van vandaag-, zogenaamd omdat het Kremlin de verkiezingen in de VS probeert te manipuleren, heeft de spanningen alleen maar verder doen oplopen.

Russen bereiden vlucht naar atoomschuilkelders voor

Russische tv-stations roepen de bevolking op de locatie van de dichtstbijzijnde atoomschuilkelders op te zoeken. Managers van de in aanbouw zijnde Zenith Arena in St. Petersburg kregen onlangs een brief van het ministerie van Noodsituaties dat ze ondergrondse ruimtes moeten bouwen, waarin burgers zich kunnen beschermen tegen de radioactieve fallout die optreedt na kernexplosies.

Eerder deze maand berichtten we over een massale oefening op een landelijke noodsituatie, waarin ook een mogelijke kernoorlog was opgenomen. Aan die oefening deden maar liefst 40 miljoen Russen mee.

Amerikanen en Europeanen willen nog steeds van geen gevaar weten

De meeste Amerikanen laten zich echter nog steeds willoos misleiden door de massamedia, die een ware obsessie hebben ontwikkeld met Donald Trump en zijn –eveneens onbewezen, en door diverse getuigen weersproken- ongewenste aanrakingen van enkele vrouwen in de jaren ’80. Slechts weinigen zijn zich ervan bewust hoe gevaarlijk de situatie in de wereld is, en hoe dicht we een nieuwe wereldoorlog zijn genaderd.

Hetzelfde geldt overigens voor de meeste Europeanen en zeker ook de Nederlanders, die de lessen van mei ‘1940 –toen de Duitse aanval letterlijk uit de lucht kwam vallen, behalve voor de weinigen die er al lange tijd tevergeefs voor hadden gewaarschuwd- uit het collectieve volksgeheugen lijken te hebben verbannen.

‘Brood en spelen’… de bevolking van Rome werd daardoor pas wakker toen hun halve stad in brand stond, en er niets meer te redden viel. Dus misschien is het wel iets heel menselijks om je hoofd af te wenden en te doen alsof er geen gevaar kan komen en het altijd goed blijft gaan, of uitgerekend u daar op magische wijze voor gespaard zal blijven. Kortom: zet de TV maar weer aan, ga lekker onderuit zitten, pak een zak chips erbij, en na u de zondvloed.

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Xandernieuws