• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Islamisering: € 300,- boete voor ouders die kind niet met school naar moskee laten gaan

Zweden verbiedt kerstverlichting boven de straten – Kinderen Duitse school moeten verplicht islamitische ‘Allahu Akbar’ geloofsbelijdenis uit hun hoofd leren – Brits echtpaar geschokt: 12 jarig pleegkind blijkt in werkelijkheid 21 jarige jihadist – Oostenrijkse rechter schrapt veroordeling Iraakse asielzoeker die 10 jarig jongetje had verkracht, omdat het hem ‘niet duidelijk was dat het slachtoffer het niet zelf wilde’

2016-10-25-17-37-42-duitsland-migranten-probleem-02b

Spotprentje op de onbenullige houding van de Europese ‘goedmensch’.

Opnieuw een paar voorbeelden van de door de politiek gesteunde razendsnelle islamisering van Europa. De Zweedse Transport Autoriteit verbiedt gemeenten om kersverlichting boven de straten aan te brengen. In Duitsland zijn een vader en een moeder ieder tot een boete van € 150,- veroordeeld omdat ze weigerden hun 13 jarige kind mee te laten gaan met een verplichte trip naar een moskee, die nota bene door de autoriteiten wordt verdacht van steun aan het islamitische terrorisme. Op een andere Duitse school waren ouders woedend toen hun kinderen thuiskwamen met het verhaal dat ze verplicht de ‘Allahu Akbar’ (‘Allah is groter’) geloofsbelijdenis uit hun hoofd moesten leren. Een Brits echtpaar reageerde geschokt toen ze ontdekten dat hun 12 jarige ‘pleegkind’ in werkelijkheid een 21 jarige jihadstrijder bleek te zijn.

Links Zweden wint en bant kerstmis stap voor stap uit samenleving

De Zweedse Transport Autoriteit Trafikverket acht het na een tientallen jaren traditie plotseling ‘onveilig’ als gemeenten kerstverlichting tussen de lantaarnpalen aanbrengen. Het besluit dit te verbieden wordt door critici een grote overwinning voor ‘links’ gezien, dat al tijden alles in het werk stelt de christelijke achtergrond van het land uit te wissen. Het hangt tevens nauw samen met de enorme instroom van islamitische asielzoekers, die zich wel eens ‘gekwetst’ zouden kunnen voelen door alles wat met het kerstfeest te maken heeft. (4)

Boete en hoorzitting nadat kind niet naar moskee wordt gestuurd

In het Noord-Duitse Rendsburg hadden de niet-gelovige ouders van de 13 jarige grote bezwaren tegen het school’uitje’ naar de radicale moskee, omdat ze bang waren dat hun kind geïndoctrineerd zou worden met de islam. Volgens de ouders zou niemand gedwongen moeten worden om tegen zijn wil en overtuiging een religieus gebouw te betreden. ‘En waarom moeten wij ons kind naar mensen sturen die ons als zogenaamde ongelovigen verachten?’ legden ze de school uit.

De leiding had daar echter geen enkel begrip voor, en deed aangifte wegens ongeoorloofd schoolverzuim. De ouders werden vervolgens als misdadigers behandeld: er werd een heuse hoorzitting gehouden en een strafrechtelijk onderzoek ingesteld. (1)

Rechter schrapt straf Afghaanse asielzoeker die 10 jarig jongetje verkrachtte

Ook in Oostenrijk lijkt de gerechtelijke macht een vast onderdeel te zijn geworden van de door-en-door corrupte Europese elite. Een rechter besloot om de straf voor een 20 jarige Iraakse asielzoeker, die eerder door een lagere rechter tot slechts 6 jaar gevangenis was veroordeeld omdat hij in een zwembad een 10 jarig jongetje had verkracht, te schrappen, omdat de moslim beweerde dat hij niet in de gaten had dat het jochie het niet wilde, ondanks het feit dat die schreeuwde van de pijn, en na afloop huilend een badmeester aanklampte.

Hoewel het jongetje met zware verwondingen in het ziekenhuis moest worden opgenomen en dermate ernstig getraumatiseerd raakte, dat hij volgens zijn moeder nu al zelfmoordneigingen heeft, besloot de rechter dat het proces dus over moet, omdat er ‘verzachtende’ omstandigheden zouden zijn. En die kunnen inmiddels in één woord worden samengevat: islam. (5)

Allahu Akbar: Duitse kinderen leren alvast trouw te zweren aan islamitische god

In Garmisch-Partenkirchen, waar we onlangs nog een artikel over plaatsten, waren diverse ouders boos nadat hun kinderen thuis kwamen en vertelden dat ze op school Koranverzen met daarin zelfs ‘Allahu Akbar’ (‘Allah is groter’, de strijdkreet van moslims) uit hun hoofd moesten leren, niet alleen in het Duits, maar ook in het Arabisch. De vader van een meisje verklaarde niet te willen dat zijn dochter hiermee gedwongen trouw moest zweren aan de islamitische god:

‘Allahu Akbar, Geprezen zei u o Allah, en gelooft zij u, en gezegend zei uw naam’
‘En hoog verheven is uw heerschappij. Er is geen andere god dan u.’

Nadat er grote onrust in het bekende wintersportplaats ontstond, besloten diverse partijen en organisaties de school ter verantwoording te roepen. (2)

12 jarig pleegkind blijkt 21 jarige jihadist

‘Belachelijk dat dit de sociale werkers klaarblijkelijk niet opviel,’ zei pleegmoeder ‘Rosie’, nadat de 12 jaar oude asielzoeker ‘Jamal’ uit Afghanistan, die bij het pleeggezin zou worden opgenomen, na tandtechnisch onderzoek een 21 jaar oude man bleek te zijn. Overigens was dit sowieso duidelijk zichtbaar door zijn baardgroei, en was het eerste waar hij om vroeg een scheerapparaat.

Na enkele weken trok de pleegmoeder, die zelf een 13 jarige zoon en twee dochters van 12 en 14 heeft, de conclusie dat Jamal uit een terroristen trainingskamp afkomstig was, mede omdat hij op de schietbaan zo goed met een vuurwapen overweg bleek te kunnen. ‘Hij was een geweldige toneelspeler,’ zei ze, wijzend op zijn aanvankelijk keurige gedrag, dat overigens al snel overging in het afpersen van en regels opleggen aan hun zoon, met wie hij een kamer deelde.

Toen ze haar vermoedens aan de autoriteiten voorlegde, waren Jamals ietwat minder vriendelijke afscheidswoorden aan het gezin: ‘Ik vermoord je, en weet waar je kinderen zijn.’ Inmiddels zit hij vast en is een proces tegen hem begonnen wegens zijn mogelijke terroristische achtergrond. Bovendien troffen de autoriteiten kinderporno op zijn smartphone aan.

Het bizarre verhaal kwam in de media nadat Groot Brittannië besloot om een groep minderjarige asielzoekers die in het Franse Calais vastzaten, op te nemen. Bij aankomst aan de overkant van het Kanaal bleek slechts een gering aantal daadwerkelijk onder de 18, en bestond het overgrote deel uit volwassen, deels bebaarde mannen. (3)

Islamisering – korte opsomming

Omdat er nog vele honderden andere voorbeelden zijn, volgt hier een korte opsomming van links waaruit blijkt dat de islamisering van Europa dagelijks verder oprukt:

*Maak ze allemaal moslims!’ Een groot aantal moslims demonstreerden voor het Zweedse parlement en eisten de totale islamisering van het land; (link 2)
* Allahu Akbar!: Moslim verstoort huwelijk in kerk Duisburg. Een 23 jarige asielzoeker verpeste een huwelijksceremonie in een kerk door hysterisch Allahu Akbar te schreeuwen en de bloemstukken te vernielen;
* Bundeskriminalamt: Twee derde misdadiger georganiseerde criminaliteit is buitenlands; Aandeel Duitsers is georganiseerde misdaad juist licht gedaald;
* Video: Moslim uit Ghana vernielt beelden in kerk Rome;
* Fake Syriër uit Marokko vrijgelaten na € 10 miljoen schade veroorzakende brandstichting;
* Italië dreigt muur te bouwen tegen vluchtelingen;
* Vrijspraak voor Algerijnse asielzoeker na verkrachting 48 jarige vrouw;
* Twee Iraakse asielzoekers veroordeeld wegens deelname aan islamitische terreurgroep;
* Groepsverkrachting in Wenen: Negen Irakezen opgepakt;
* ‘Schandaaloordeel’ tegen groepsverkrachters van 14 jarig meisje in Hamburg’. Drie jonge migranten verkrachtten een 14 jarig meisje, filmden dat met hun smartphone, en lieten haar zwaargewond op straat achter. De bevolking is in rep en roer als de rechter hen slechts 1 tot 4 jaar gevangenisstraf geeft. Bild reageert: ‘Wat moet er gebeuren om bij ons vastgezet te worden?’
* Een typische held van de islam: Een 18 jarige Somalische migrant dringt een bejaardentehuis binnen en vermoordt een 87 jarige vrouw;
* Op YouTube geplaatste dashcam opname, waarop is te zien hoe een ‘vluchteling’ op een rijdende auto springt en doet alsof hij is aangereden. Dit schijnt inmiddels een ware trend in Oostenrijk te zijn. Doel van de migranten is doorgaans geld af te persen van de bestuurders.
* De Duitse regering onderneemt helemaal niets om de massale vervolgingen van christelijke vluchtelingen door moslimmigranten te stoppen. Steeds meer Syrische christenen gaan daarom weer weg uit Duitsland, omdat ‘het hier een nog ergere hel is dan bij ons’.

Binnenkort zullen Irak, Syrië en ook Turkije met stilzwijgende instemming en medewerking van het Westen volledig ‘gezuiverd’ zijn van christenen. Dan zijn in Europa vermoedelijk al zoveel moslimmigranten toegelaten, dat ook wij aan de beurt zouden kunnen zijn.

David D. Letterman

(1) MM News
(2) Epoch Times
(3) Epoch Times
(4) Infowars
(5) Krone / Krone / Hartgeld
(6) Xandernieuws