• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Infowars: ‘VS en Rusland de facto in staat van oorlog’

Cyberaanval op Rusland waarschijnlijk in week vóór verkiezingen, mogelijk gevolgd door oorlog – ‘80% mannelijke moslimmigranten Europa en VS bestaat volgens Interpol uit terroristische slaapcellen’

2016-10-16-23-45-40-wo-3-hillary-obama-01b

Kan de waanzin van twee van de gevaarlijkste mensen op onze planeet nog op tijd worden gestopt?

De Democraten onder leiding van president Obama en Hillary Clinton dreigen er al maanden mee, en nu is het volgens Infowars voorman Alex Jones zover: de VS en Rusland bevinden zich de facto in staat van oorlog met elkaar. ‘Dit is een noodbericht. Iedere minuut is cruciaal.’

Vicepresident Joe Biden zei afgelopen woensdag dat er een grote cyberaanval op Rusland zal worden uitgevoerd, zogenaamd omdat de Russen de servers van de Democratische Partij zouden hebben gehackt en hetzelfde met de verkiezingen op 8 november zouden willen doen. Hij leverde daar geen enkel bewijs voor, maar feitelijke onderbouwingen is iets dat de Democraten al lang geleden compleet hebben losgelaten.

De door de politiek gecontroleerde CIA ondersteunde Bidens oorlogsretoriek, net als de propaganda media, die het publiek met koppen zoals ‘Waarom Putins Rusland Amerika’s grootste bedreiging is’ en ‘Obama moet Congres vragen voor oorlogsverklaring Syrië’ voorbereiden op een echte, ‘hete’ oorlog met de Russen.

Stafchef Dunford: ‘Ik zal bevel voor oorlog tegen Rusland uitvoeren’

De haviken in Washington, met Hillary Clinton voorop, willen dat er een no-flyzone boven Syrië wordt afgekondigd, en besloten wordt tot het bombarderen van Russische militaire doelen in het land. Het behoeft geen uitleg dat deze maatregelen een direct gewapend conflict zullen veroorzaken, met onvoorspelbare, mogelijk afschuwelijke gevolgen voor de hele planeet.

‘Het komt erop neer dat de VS en Rusland nu in staat van oorlog met elkaar zijn,’ aldus Jones. De NAVO, het Pentagon en Hillary legden 3 maanden geleden op papier en voor de camera’s vast dat als Rusland een cyberaanval op Amerika zou uitvoeren, de VS met militaire middelen zal reageren. Twee weken geleden beweerden de Democraten dat zo’n Russische cyberaanval inderdaad had plaatsgevonden. Bewijs daarvoor konden ze echter niet leveren.

De stafchef van het leger, generaal Dunford, verklaarde onlangs dat ‘als u mij vraagt om Russische doelen aan te vallen, dit oorlog met Rusland betekent. Geef mij dat bevel, en ik voer het uit.’ Afgelopen vrijdag ontving Obama enkele generaals op het Witte Huis om de aangekondigde oorlogsplannen tegen Syrië en Rusland te bespreken.

Vóór Trump en tegen Hillary? Dan ‘Russische handlanger’

Waarschijnlijk komt er in de week vóór de verkiezingen eerst een cyberaanval op Rusland, waarna er als reactie vanuit Rusland –mogelijk een ‘false flag’ operatie uitgevoerd door enkele anti-Putin groeperingen- een cyberaanval op Amerika komt, zodat de Russen de schuld kan worden gegeven. En niet alleen hen, maar ook Donald Trump, die nu al van collaboratie met Putin wordt beschuldigd, en tevens onafhankelijke internetmedia zoals Breitbart en Infowars, waaronder Alex Jones zelf.

‘Dit soort beschuldigingen zijn volslagen belachelijk – tenzij je een grote oorlog met Rusland plant,’ waarschuwt Jones. ‘En ze weten dat het publiek dan iedere leugen zal geloven, ongeacht hoe idioot deze ook is.’

‘We are in a state of war’

‘Kortom: we zijn in staat van oorlog. Die is verklaard, aangekondigd, maar niet legaal, niet via het Congres, want die macht is (door Obama) overgeheveld naar de huidige bureaucraten, naar het cybercommando, NORTHCOM en CENTCOM, enzovoorts. En nu kondigen ze aan dat ze ermee doorgaan. Troepen en raketten worden naar de grenzen met Rusland verplaatst. Miljoenen proxy-jihadisten zijn naar Europa gebracht, en honderdduizenden naar Amerika.’

Hij wijst erop dat ook volgens Interpol 80% van de mannelijke migranten uit terroristische slaapcellen bestaat, die zullen worden geactiveerd zodra de oorlog uitbreekt, en die tegen de autochtone bevolking zullen worden ingezet, om zoveel mogelijk chaos te creëren en grote aantallen slachtoffers te maken.

Miljoenen jihadisten zullen Europa in vlam zetten

In Amerika krijgen de moslimterroristen steun van onder andere de zwarte racistische haatgroep Black Lives Matter, die financieel door de regering Obama wordt ondersteund. ‘Zij zijn erop voorbereid om politieagenten te vermoorden en hele steden plat te branden.’ In Europa kunnen de jihadisten steun verwachten van linksradicale terreurgroepen zoals het Duitse Antifa, dat zoals we eerder dit jaar berichtten heimelijk door de sociaaldemocratische regeringspartij SPD wordt aangestuurd.

Globalisten voeren oorlog tegen onafhankelijke volken en natiën

‘We zijn compleet omsingeld en geïnfiltreerd,’ vervolgt Jones. ‘Maar om een beroemde generaal uit de Korea oorlog te citeren: ‘Goed, dan kunnen we in alle richtingen aanvallen.’ Moreel staan wij aan de goede kant. De feiten geven ons gelijk, en veel mensen in de regering en het leger weten exact wat er gaande is… Er is ook een koude oorlog gaande tegen patriotten die voor nationalisme zijn. Ze verdraaien dat door te beweren dat wij tegen Amerika zijn, omdat wij niet willen dat ons land door de globalisten en buitenlandse belangen wordt geregeerd.’

‘Maar Engeland is via Brexit afgehaakt, en Rusland heeft zich ook uit het globalistische systeem teruggetrokken… Daarom dreigde het hoofd van de gezamenlijke stafchefs, generaal Milley, op een huiveringwekkend agressieve toon de Russen dat ‘wij jullie harder zullen raken dan ooit tevoren’. Hij voegde daaraan toe dat hij het leger opdracht zou geven zich voor te bereiden op ‘een oorlog die net zo groot zal zijn als WO-2.’

En zodra die uitbreekt, zal iedereen die tegen het uitwissen van de grenzen en hun eigen cultuur is, tegen massa immigratie, tegen de islam, tegen het overdragen van macht aan de EU en/of een (VN-)wereldregering, ervan worden beschuldigd een Russische handlanger of zelfs spion te zijn.

‘Russen krijgen schuld van financiële instorting’

‘Deutsche Bank staat op het punt van omvallen, en de wereldwijde Depressie zal zich uitbreiden. Daarom willen ze eerst deze crisis lanceren, zodat ze de oorlog en de Russen de schuld kunnen geven van de (financiële en economische) instorting… We moeten dit aan het licht brengen. Hopelijk kunnen we het tij nog keren. Zelfs Jill Stein van de Groene Partij zei dat we niet op Hillary moeten stemmen, omdat dat een stem op de Derde Wereldoorlog betekent. Nogmaals: de VS is nu in staat van oorlog met Rusland.’

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Xandernieuws