• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

‘Heropend FBI onderzoek naar Hillary kan VS in grondwetscrisis storten’

Anonieme FBI bronnen: Hillary Clinton zal na verkiezingen en inauguratie worden aangeklaagd, ook als ze dan president is

2016-10-29-15-17-10-hillary-clinton-fbi-01a

Tot veler verrassing heropende de FBI het onderzoek naar het emailschandaal rond Hillary Clinton, en dat terwijl FBI-directeur James Comey dit eerder eigenhandig voor gesloten had verklaard. Alle analisten zijn  het er over eens dat de FBI dit enkel doet omdat er vermoedelijk buitengewoon belastend bewijs tegen Clinton is opgedoken. Er zijn grofweg drie theorieën waarom Comey terug kwam op zijn eerdere besluit. Eén daarvan is dat de ‘nieuwe’ informatie na publicatie waarschijnlijk tot een officiële aanklacht tegen Hillary zal leiden. Als die op dat moment –via massale stembusfraude, wat bij de vroegverkiezingen nu al gebeurt- de nieuw gekozen president is, kan de VS in een grondwettelijke crisis worden gestort.

1: Comey probeert reputatie te herstellen

De eerste theorie luidt dat Comey probeert zijn beschadigde reputatie te herstellen. Hij is ook in zijn eigen organisatie onder grote druk komen te staan, omdat hij de bevindingen van een 100 agenten tellend onderzoeksteam, dat unaniem vond dat Hillary Clinton moest worden aangeklaagd en dat haar ‘security clearance’ moest worden ingetrokken, naast zich neer had gelegd.

Een zeer groot deel van de FBI agenten zouden daarom witheet zijn op hun baas. De American Thinker plaatste een paar dagen geleden een open brief van voormalig special agent Hugh Galyean, die de mening –en vooral ook woede- van honderden FBI agenten verwoordde en zware kritiek op Comey uitte vanwege zijn overduidelijk politiek gemotiveerde besluit om een wagonlading keihard bewijs tegen Clinton –zoals het illegaal bewaren van geheime staatsdocumenten op haar privé computer, deze drie weken ná start van het FBI-onderzoek wissen, en hier vervolgens onder ede over liegen- in een la te stoppen.

2: Comey probeert aandacht af te leiden van WikiLeaks

Een tegengestelde theorie, afkomstig van de bekende conservatieve radiopresentator Russ Limbaugh, stelt dat Comey feitelijk nog steeds in het complot zit, en probeert met een heropend onderzoek de aandacht van WikiLeaks af te leiden. Het kamp Clinton zou in dit geval kunnen beweren dat eerst de resultaten van dit onderzoek moeten worden afgewacht –natuurlijk pas ná de verkiezingen- voordat er zogenaamd ‘bewijs’ wordt geleverd voor wat ‘de Russen’ allemaal zouden hebben bekokstoofd om de verkiezingen te manipuleren.

3: Comey heeft zeer belastend bewijs tegen Clinton

Het is ook mogelijk dat Comey op dermate belastend bewijs tegen Hillary is gestuit, dat het niet heropenen van het onderzoek tot ná de verkiezingen later als ongeloorloofde politieke inmenging en zelfs een doofpot zal worden beschouwd. In dit scenario gaat Comey ervan uit dat het nu ontdekte bewijs niet kan worden weggemoffeld zonder dat hij daar zelf verantwoordelijk voor zal worden gesteld.

Deze variant kan op een grondwettelijke crisis uitlopen indien Hillary op basis van het bewijs wordt aangeklaagd, maar ze op dat moment al de nieuw gekozen president is. Het bewijs kan tevens aan het Huis van Afgevaardigden worden overgedragen voor eventuele ‘impeachment’ hoorzittingen – kortom, een afzettingsprocedure voordat Hillary ook maar één dag officieel president is geweest, of als ze nog maar net het Witte Huis heeft betrokken. (1)

Seksschandaal?

De nieuwe informatie kwam boven tafel tijdens een ander onderzoek naar Anthony Weiner, de (ex) man van Clintons topadviseur en bondgenoot Human Abedin, wier familie betrokken is bij de Moslim Broederschap terreurorganisatie. Op de smartphones van Weiner en mogelijk ook Abedin werden expliciete seksuele boodschappen en foto’s aan een 15 jarig meisje ontdekt.

Abedin zou een tevens grote rol hebben gespeeld bij het negeren en veranderen van de veiligheidsprotocollen voor geheime documenten. De moslima en haar familie hebben daarnaast nauwe banden met Saudi Arabië en de Muslim World League, waarvan nota bene Hillary zelf in 2009 schreef dat deze ‘liefdadigdheids’organisatie zeer waarschijnlijk terreurgroepen zoals Al-Qaeda, Hamas en de Taliban financiert. (3)

Infowars kopman Alex Jones zei gisteren dat zijn FBI bronnen hem hebben verzekerd dat Hillary na de verkiezingen en inauguratie in januari officieel zal worden aangeklaagd, ook als ze dan president is. Mogelijk heeft het belastende bewijs te maken met de vele aanwijzingen dat Hillary zelf regelmatig prostituées heeft ingehuurd, zowel mannelijke als vrouwelijke.

Trump: Corrupte Clinton bedreiging voor veiligheid VS

Tegen een uitzinnige menigte vertelde een bloedserieuze Donald Trump het nieuws dat het FBI onderzoek naar zijn tegenstander is heropend. ‘Haar illegale en criminele gedrag is een bedreiging voor de veiligheid van de VS. Hillary Clintons corruptie is van een omvang zoals we nog nooit hebben meegemaakt. We mogen haar criminele kliek niet in het Witte Huis laten komen.’

David D. Letterman

(1) American Thinker via Infowars
(2) Infowars
(3) Breitbart
(4) Xandernieuws