• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Erdogan: Ons geduld is op, EU moet nu besluiten over Turks lidmaatschap

Eerste 9/11 aanklacht in VS: Turkse dictator schaart zich aan kant van Saudi Arabië, dat tevens beschuldigd wordt van het oproepen van alle moslims tot geweld tegen het Westen, tegen christenen en tegen Joden

2016-10-02-14-10-23-erdogan-hitleriaans-02a

Wordt deze moslimdespoot door Brussel in één klap tot de machtigste man van Europa gemaakt?

De islamistische Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan heeft de verhoudingen met Europa nog verder onder druk gezet door te eisen dat de EU nog deze maand visumvrijheid verleent aan alle Turken. Bovendien zei hij dat ‘ons geduld op’ is. Hij vindt dat de EU ‘lijkt op iemand die zijn belofte niet wil nakomen’, en eist daarom een onmiddellijk besluit om Turkije lid te maken. Als Brussel zijn eis inwilligt, dan wordt de EU in één klap 80 miljoen moslims die door een Hitleriaanse despoot worden geregeerd rijker, en zal de islamisering van ons continent vrijwel onomkeerbaar worden.

Al in de jaren ’60 begon de EEG met Turkije te onderhandelen over toetreding. Inmiddels zijn 16 van de 35 bijtredingshoofdstukken geopend. Sinds de (false flag) staatsgreep op 15 juli, waarna Erdogan tienduizenden veronderstelde politieke tegenstanders liet ontslaan, arresteren of verdwijnen, zijn de betrekkingen met de EU onder nog grotere spanning komen te staan.

Nadat het Amerikaanse Congres Obama’s veto tegen een wet om vervolging van Saudi Arabië wegens nauwe betrokkenheid bij 9/11 mogelijk te maken met grote meerderheid ongedaan maakte –een grote vernedering voor de president-, werd afgelopen week de eerste aanklacht tegen de Saudi’s ingediend. (1)

Beschuldigd van oproepen tot geweld tegen Westen, christenen en Joden

Deze 54 pagina’s tellende aanklacht bestaat uit 13 nauwgezet omschreven punten, waarin Saudi Arabië wordt beschuldigd van het financieren en bewapenen van Al-Qaeda en andere islamitische terreurorganisaties, witwaspraktijken voor terroristen, het werven en (laten) trainen van jihadstrijders voor tal van terroristische groepen, het specifiek plannen van 9/11 en het trainen van de 9/11 terroristen, het legitimeren van geweld van moslims tegen christenen en Joden omdat dit ‘ongelovigen zijn die het niet verdienen te leven’, en het openlijk oproepen van alle moslims om de wapens op te pakken tegen de Westerse democratieën en hun inwoners. (2)

Erdogan noemde deze aanklacht ‘ongelukkig’, en zei te hopen dat deze zo snel mogelijk weer wordt ingetrokken (3). Zoals onze lezers bekend is zijn Turkije en Saudi Arabië samen met de CIA de oprichters van ISIS, en worden de jihadisten uit zowel Ankara als Riyadh van grote hoeveelheden geld en wapens voorzien om hun strijd tegen Assad en alle ‘ongelovigen’ voort te zetten.

Saudi’s trokken Westen in oorlog tegen Irak en nu tegen Syrië

Het Saudische koningshuis was destijds woedend dat president Bush sr. na het bevrijden van Koeweit en het verslaan van het Iraakse leger in 1991 weigerde om dictator Saddam Hussein af te zetten. Hussein was een verklaarde vijand van Saudi Arabië. Door middel van de 9/11 aanslagen werd president Bush jr. feitelijk gedwongen het werk van zijn vader af te maken en Irak opnieuw aan te vallen. Later bleek dat Saddam Hussein niets te maken had met Al-Qaeda, maar de Saudi’s –die zich de laatste jaren op de volgende tegenstander richten, de Syrische president Assad- des te meer.

Na de 9/11 aanklacht is de Saudische munt flink gedaald, en hebben de Saudische aandelenkoersen grote klappen gekregen. Vanwege de lage olieprijzen kampt het land plotseling met een snel oplopend tekort, en moet worden bezuinigd, iets wat het steenrijke land niet gewend is. Omdat de herstructurering van de economie niet snel genoeg verloopt, heeft de wahhabistische Shariastaat sinds 2014 al $150 miljard van zijn dollarreserves moeten opmaken. (3)

David D. Letterman

(1) Focus
(2) Zero Hedge
(3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten