• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

‘Door crisis met Rusland te forceren hoopt Hillary verkiezingen te stelen’

Kremlin: Ongekend schaamteloos Amerikaans dreigement, wij zullen terugslaan CIA experts: Russen kunnen ons minstens zoveel pijn doen – Team Hillary beweert dat Donald Trump wordt gesteund door de Russische staat

2016-10-16-14-59-06-hillary-witte-huis-02a

De globalisten riskeren een wereldwijde kernoorlog en de ondergang van onze beschaving om Hillary in het Witte Huis te krijgen en zo hun macht te behouden.

Na de Democratische Partij en Hillary Clinton beschuldigt nu ook Obama zelf de Russen ervan de verkiezingen in de VS te manipuleren. Obama’s volgende stap naar oorlog met Rusland werd dit weekend duidelijk, toen hij de CIA de opdracht gaf om voorbereidingen te treffen voor een cyberaanval (3), waarna vicepresident Joe Biden zelfs openlijk dreigde met zo’n aanval op het Kremlin (2). De Russen noemden dat ‘ongekend schaamteloos’ en verklaarden dat ze zo’n internetaanval zullen vergelden. Het wordt almaar duidelijker dat de Obama-Clinton kliek een grote crisis met Rusland probeert te forceren, waardoor de verkiezingen op 8 november kunnen worden gestolen en de immens impopulaire Hillary in het Witte Huis terecht komt.

Hillary is het gezicht van een multinationale groep globalisten die de VS wil laten opgaan in een wereldwijd regerings- en controlesysteem, waarschuwt Infowars kopman Alex Jones. Omdat Donald Trump exact het tegendeel wil, namelijk de soevereiniteit en onafhankelijkheid van de VS behouden en versterken, is het de globalisten er alles aan gelegen om Hillary in het Witte Huis te krijgen en een militair conflict met Rusland uit te lokken. Beide strategieën hangen met elkaar samen.

CIA experts: Russen kunnen ons minstens zoveel pijn doen

Hoewel Rusland bij lange na niet de cyberoorlog capaciteiten van de VS heeft, wijzen (voormalige) CIA officials en Rusland-experts erop dat al vaak is gekeken naar een eventuele digitale oorlog met Rusland, en telkens de conclusie werd getrokken dat zo’n aanval niet heel effectief zal zijn, en de Russen de Amerikanen minstens zoveel pijn kunnen doen als andersom, waardoor de risico’s veel te groot zijn om zo’n oorlog te beginnen. Zo kunnen de Amerikanen en Russen bijvoorbeeld wederzijds elkaars bankrekeningen hacken en blokkeren, waardoor niemand meer bij zijn geld kan. (3)

Desondanks lijkt het er sterk op dat Obama aanstuurt op zo’n oorlog, omdat op het moment dat de Russen terugslaan hij kan beweren dat Moskou probeert door middel van hackers de verkiezingen te stelen. Dan kan hij besluiten om de verkiezingen op te schorten, te annuleren, of nietig te verklaren als ze reeds zijn gehouden, of misschien aan te grijpen om  Hillary Clinton rechtstreeks als zijn opvolger aan te wijzen. Dan zou Obama vervalst ‘bewijs’ kunnen presenteren dat de Russen met Donald Trump samenwerken.

Team Clinton: Russische staat steunt Trump

Het team Clinton doet dat overigens al door de Russen van een ‘directe aanval op onze democratie’ te beschuldigen, die ‘onze soevereiniteit bedreigt’. Donald Trump wordt ervan beschuldigd dit gedrag ‘aan te moedigen’. Het campagneteam beweert zelfs dat Trump mogelijk ‘wordt gesteund door de Russische staat’. (6)

Hillary Clinton is echter de laatste die wat de staatsveiligheid betreft met een beschuldigende vinger naar Trump mag wijzen, omdat zij bij haar thuis tienduizenden ‘classified’ emails en documenten op haar privé server had staan, en bovendien opzettelijk wiste nadat er al een officieel onderzoek naar was gestart. Iedere andere Amerikaan zou hiervoor wegens landverraad onmiddellijk in het gevang zijn gegooid.

Cyberaanval kan op (kern)oorlog met Rusland uitlopen

Eerder verklaarden zowel Obama als Hillary dat een cyberaanval op de VS met militaire middelen zal worden beantwoord, wat betekent dat er al een snel een ‘hete’ oorlog met Rusland kan uitbreken. Omdat Rusland kwantitatief behoorlijk in de minderheid is, kan zo’n confrontatie al snel uitlopen op een kernoorlog.

‘Onvoorspelbaarheid VS gevaar voor hele wereld’

Dat is waarom Rusland zo fel reageerde op Joe Bidens openlijke dreigement een cyberaanval op het Kremlin te zullen uitvoeren. ‘De Amerikaanse agressie en onvoorspelbaarheid neemt toe,’ verklaarde Dmitry Peskov, woordvoerder van president Putin. ‘Dit soort dreigementen tegen Moskou en onze leiders zijn ongekend, want ze zijn afkomstig van de Amerikaanse vicepresident… Natuurlijk hebben wij maatregelen genomen om ons te beschermen. Maar dit soort onvoorspelbaarheid is gevaarlijk voor de hele wereld.’

Kremlin official Yuri Ushakov ging nog een stap verder en noemde Bidens dreigement ‘grenzend aan schaamteloosheid’. Hij zwoer dat Rusland zal reageren op een Amerikaanse cyberaanval. (3)

‘Historisch verkiezingen’ en ‘cruciaal jaar voor de mensheid’

Het team Obama/Clinton hoopt de verkiezingen voor Hillary te kunnen redden door met een geforceerde crisis met Rusland de aandacht af te leiden van de WikiLeaks emails, die Hillary’s nauwe banden met Wall Street bevestigen, alsmede ook haar controversiële standpunten over onder andere Syrië, Rusland en China. Daarom wijzen ook de Amerikaanse massamedia met een beschuldigende vinger naar Rusland en Trump, in de hoop dat het volk alle voor Hillary buitengewoon schadelijke onthullingen niet serieus neemt.

Om al deze gevaarlijke ontwikkelingen heeft Alex Jones het om ‘historische verkiezingen’. 2016 zou in zijn ogen zelfs een cruciaal jaar voor de hele mensheid kunnen worden als de Obama/Clinton kliek inderdaad alle dreigementen waarmaakt en een rechtstreekse (kern)oorlog met Rusland riskeert. Nu in zowel de VS als de EU steeds meer burgers wakker worden en opstaan tegen de voor hen fatale plannen die hun leiders met onze landen en samenlevingen hebben, lijkt de elite bereid om de ondergang van onze hele beschaving te riskeren, als ze daarmee aan de macht kunnen blijven (5).

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Zero Hedge
(3) Zero Hedge
(4) Infowars
(5) Infowars
(6) Infowars
(7) Xandernieuws