• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Door Bill Clinton verkrachte vrouwen nemen het voor Donald Trump op

2016-10-09-00-05-53-trump-bill-clinton-01a

Schuinsmarcheerder Bill Clinton misbruikte en verkrachtte diverse jonge vrouwen, maar won gewoon een tweede termijn in het Witte Huis. Ook Hillary –die niet haar man, maar zijn slachtoffers aanviel, bedreigde en terroriseerde- krijgt ondanks alle schandalen feitelijk een vrijbrief van de gevestigde orde om te doen en laten wat ze wil. Trumps bij haar vergeleken kleine misstappen worden daarentegen enorm opgeblazen.

Weer iets wat u nooit in de massamedia zult lezen: diverse door voormalig president Bill Clinton verkrachte en misbruikte vrouwen hebben het voor Donald Trump opgenomen, nu die zwaar onder vuur ligt vanwege enkele denigrerende opmerkingen die hij 10 jaar geleden over vrouwen maakte. ‘Hoe vaak moet het nog gezegd worden? Acties spreken duidelijker dan woorden. Donald Trump zei slechte dingen, maar Hillary Clinton bedreigde me nadat Bill Clinton me had verkracht,’ twitterde Juanita Broaddrick.

‘Hillary noemt Trumps opmerkingen afschuwelijk, terwijl ze zelf samenleeft met een verkrachter, en  hem beschermt. Haaracties zijn afschuwelijk.’ In een interview met NBC in 1999 beschreef Broaddrick uitgebreid en met tal van details hoe ze in 1978 als particulier verpleegkundige van het stel door Bill Clinton was verkracht.

Broaddricks steun voor Trump kreeg bijval van de veel bekendere Paula Jones, die er bijna voor zorgde dat president Bill Clinton werd afgezet. Clinton betaalde haar later $ 850.000,- om de aanklacht –die hij na aanvankelijke stellige ontkenningen deels had moeten toegeven- weer in te trekken.

‘Dus Donald Trump moest zich verontschuldigen vanwege zijn opmerkingen over vrouwen… Ik kan me niet herinneren dat Bill of Hillary ooit hun excuses aan mij en Juanita Broaddrick of Kathleen Willey hebben aangeboden. Bill werd onder het bureau in de Oval Office afgezogen, maar won desondanks een tweede termijn. Ongelooflijk! Niemand van links trok destijds ooit zijn capaciteiten om het land te leiden in twijfel. Waarom nu wel met Trump???? Stelletje huichelachtige hypocrieten!’, twitterde Jones.

Kathleen Willey was een voormalige assistent van Bill Clinton in het Witte Huis. Ook zij zegt door Clinton te zijn aangerand. Gisteren riep ze Hillary op om zich terug te trekken, omdat ze de slachtoffers van haar man zo slecht heeft behandeld. ‘Die heks noemde ons bimbo’s, sletten, uitschot, hoeren en stinkteven. Afkomstig van een vrouw, tegen de slachtoffers van haar verkrachter. Wanneer stopt u met uw campagne?’

Hillary heeft iets met verkrachters

In het artikel van gisteren over Donald Trumps excuses over zijn oude uitspraken haalden we het zoveelste door de media genegeerde schandaal over Hillary Clinton aan, die er als advocaat voor zorgde dat de 41 jarige verkrachter van een 12 meisje, dat daarna 5 dagen in coma lag, werd vrijgesproken, omdat ze beweerde dat het meisje ‘een romantische relatie’ met de man had gewild. Toen later bleek dat de dader wel degelijk schuldig was, lachte Hillary slechts om het feit dat zij het was die hem zijn straf had doen ontlopen.

Hillary’s Derde Wereldoorlog

Het komt er dus op neer dat Hillary Clinton net als haar man een volledige vrijbrief van de gevestigde politieke- en media orde in de VS en Europa heeft gekregen om te doen en laten wat ze wil, wat het ook is, en Trumps bij haar vergeleken kleine misstappen enorm worden opgeblazen. Wij vrezen echter dat wij daar allemaal zwaar voor zullen moeten boeten, omdat ze als president zo goed als zeker de Derde Wereldoorlog tegen Rusland (en mogelijk ook China) zal veroorzaken (als die oorlog tenminste niet al vóór de verkiezingen in november losbarst).

David D. Letterman

(1) Infowars