• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Deze aanslagen en misdaden door migranten worden voor ons verborgen gehouden

Veiligheidsdiensten: Duizenden ISIS strijders bereiden golf van autobomaanslagen voor, mogelijk zelfs met chemische wapens– In Zwitserland wordt morgen een wet van kracht waarmee criminele asielzoekers automatisch kunnen worden uitgezet

2016-09-30-15-04-53-asielspray-denemarken

Een nieuwe Deense partij, die de massale moslim immigratie wil stoppen, deelt op straat ‘asielspray’ uit aan vrouwen.

De overheidscensuur staat al enige tijd in de hoogste versnelling, en slaagt er helaas in om grote aantallen (bijna) aanslagen en misdaden begaan door migranten en asielzoekers voor het grote publiek verborgen te houden. Gisteren probeerde een 21 jarige Turk in Wenen de auto-aanslagen in Nice en Graz na te doen, en reed al ‘Allahu Akbar’ schreeuwend met hoge snelheid op voetgangers in. Op de achterbank lag een Koran. In de Duitse stad Chemnitz blijkt de politie wekenlang gezwegen te hebben over de aanranding van een 13 jarig meisje door een asielzoeker.

De 21 jarige Turkse Oostenrijker reed met hoge snelheid door de drukke Quellenstrasse, en ‘reed direct op voorbijgangers in, heel bedoeld,’ gaf een woordvoerder van de politie toe. Volgens diverse getuigen schreeuwde hij daarbij luid ‘Allahu Akbar’. Enkele mensen konden de auto maar net ontwijken. De politie was zeer snel ter plekke en kon de Turk tijdig stoppen. De dader wordt aangeklaagd wegens poging tot zware mishandeling en lidmaatschap van een terroristische organisatie. (1)

Mesaanval in Köln, aanranding meisje bij Chemnitz

Een ‘psychisch verwarde man’ viel woensdag in Köln met een mes eerst een 47 jarige fietser aan, en daarna nog een ander van 30 jaar oud. Beiden raakten daarbij zwaargewond. De Duitse politie en media mogen vrijwel nooit de afkomst van de daders onthullen, dus moest men via social media vernemen dat de dader opnieuw hoogstwaarschijnlijk een migrant was. (9)

In een dorpje bij Chemnitz werd een 13 jarig meisje bij een bushalte door een donkere man aangerand. De politie blijkt hier wekenlang over te hebben gezwegen, wat tot woedende reacties onder de bevolking leidde. (2) In Dresden werd een 63 jarige vrouw door drie jonge Syriërs aangevallen en mishandeld. Ook gooiden ze vuurwerk naar haar, dat vlak naast haar explodeerde (5).

Moslims voor de rechter

In Düsseldorf moest de 30 jarige migrant Abdul S. terecht staan omdat hij samen met een 10 tot 15 andere ‘Noord-Afrikaanse’ (zo goed als zeker Marokkaanse) moslims drie vrouwelijke soldaten had aangerand en beroofd.

De 16 jarige Marokkaanse moslima Safia S., ook wel ‘het ISIS meisje’ genoemd, stond in Hannover wegens poging tot moord voor de rechter omdat ze op het centraal station een politieagent met een mes had aangevallen en levensgevaarlijk had verwond. Ook wordt haar ondersteuning van een terroristische organisatie ten laste gelegd. De 20 jarige Syriër Mohamad Hasan K. stond tegelijkertijd terecht, omdat hij van de plannen van Safia S. op de hoogte zou zijn geweest (11).

Asielspray tegen aanranders in Denemarken

Ook in Denemarken loopt het aantal aanrandingen en verkrachtingen door moslimmigranten de spuigaten uit. De nieuwe Danskernes Parti (Partij van de Denen) heeft bij een actie op straat ‘asielspray’, een haarspray dat een legaal alternatief vormt voor pepperspray, aan vrouwen uitgedeeld, waarmee ze eventuele aanranders kunnen afweren. Politiek-correcte Denen stonden natuurlijk op hun achterste benen van verontwaardiging (8).

Schietpartij Parijs, bomaanslag Boedapest

In Parijs begon een 60 jarige man in een supermarkt om zich heen te schieten. Daarbij raakten twee mensen levensgevaarlijk gewond. De politie verklaarde dat het ‘niet om een terreuraanslag’ ging, maar uit reacties en sociale media viel op te maken dat de dader wel degelijk een migrant was.

In Boedapest raakten in de nacht van 24 op 25 september twee patrouillerende politie agenten zwaargewond bij een bomaanslag, die volgens de autoriteiten duidelijk tegen de agenten was gericht. Het is nog niet zeker, maar men vermoedt dat de daders een migrantenachtergrond hebben.

Veiligheidsdiensten verwachten golf van autobomaanslagen

Volgens Europese inlichtingendiensten is deze bomaanslag nog maar het begin. ISIS is van plan om nog eens duizenden als vluchtelingen vermomde terroristen naar Europa te sturen. Zij zouden samen met de terroristen die hier al zijn bomaanslagen voorbereiden met auto’s, die vol zullen worden gestopt met explosieven, mogelijk zelfs met chemische wapens. (6)

Aan de Duits-Oostenrijkse grens bij Kiefersfelden ontdekte de politie ‘explosieve voorwerpen’ en slag- en steekwapens in een auto, die door een Pool werd bestuurd, en die drie Afrikaanse asielzoekers naar Duitsland probeerde te smokkelen (10).

Zwitserland gaat criminele asielzoekers automatisch uitzetten

In Zwitserland wordt morgen een wet van kracht waarmee criminele asielzoekers automatisch kunnen worden uitgezet. De PVV wil vooralsnog als enige partij dit ook in Nederland invoeren. De wet in Zwitserland geldt vooralsnog alleen voor zware misdaden zoals moord en verkrachting, maar ook voor vermogensdelicten waarop minimaal 1 jaar gevangenisstraf staat. Fietsendieven mogen nog wel in het land blijven. (12)

David D. Letterman

(1) Krone
(2) Bild
(3) Focus
(4) Epoch Times
(5) DNN
(6) Daily Mail
(7) Bild via Asylterror
(8) Epoch Times  / YouTube
(9) Focus
(10) Focus
(11) Asylterror