• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

‘Rellen Charlotte begin van geplande chaos bedoeld om Donald Trump te stoppen’

‘October Surprise in VS de maak: Confrontatie met Rusland in Syrië, en/of massaal binnenlands geweld

2016-09-22-14-42-09-rellen-charlotte-21-sep-2016

Nadat eergisteren in een buitenwijk van Charlotte een bewapende zwarte man werd doodgeschoten door een zwarte agent, brak de hel los. Grote groepen zwarten trokken al plunderend, vernielend en schietend door de straten, waarbij één omstander levensgevaarlijk gewond raakte. De noodtoestand werd uitgeroepen en de Nationale Garde werd ingeschakeld. De rellen volgden direct op berichten dat de regering Obama en het kamp Clinton van plan zouden zijn om de komende weken doelbewust grote chaos in de VS te creëren, waarvan Donald Trump de schuld zal worden gegeven. Als deze tactiek niet werkt, dan zou Obama zelfs de verkiezingen begin november kunnen opschorten of annuleren.

De 43 jarige Keith Scott werd afgelopen dinsdag doodgeschoten nadat hij met een vuurwapen politie agenten bedreigde, die een andere man in zijn straat kwamen arresteren. De familie van Scott beweerd dat hij slechts een boek in zijn hand had, maar diverse getuigen, als ook beelden van Channel 9 (6), bevestigen dat het een vuurwapen was. (2)

Enkele tientallen agenten raakten al gewond door het massale geweld van de zwarte relschoppers. Minstens 7 van hen moesten in het ziekenhuis worden opgenomen (3). Een paar dagen eerder waren er ook in de stad Tulsa (Oklahoma) protesten geweest nadat een zwarte door een politiekogel om het leven was gekomen.

Racisme?

Een deel van de zwarte gemeenschap in de VS vindt dat ze racistisch worden behandeld door de politie. De politiek-correcte media in Nederland wekken eveneens die indruk, met de extreemlinkse NOS voorop. Dat berichtte bijvoorbeeld wel dat er naar verhouding veel meer zwarten dan blanken door politiekogels om het leven komen (4), maar niet dat dit het rechtstreekse gevolg is van het vastgestelde feit dat zwarten in Amerika zich veel vaker schuldig maken aan zowel lichte als zware criminaliteit.

‘October surprise’: Confrontatie met Rusland…

De onafhankelijke en alternatieve nieuwsmedia in de VS berichten al enkele weken dat er sterke aanwijzingen zijn dat de elite in Washington alles in het werk zal stellen om te voorkomen dat Donald Trump president wordt. Men heeft het over een ‘october surprise’ die een buitenlandse en/of een binnenlandse crisis kan bevatten.

Het kamp rond Hillary Clinton kan bijvoorbeeld aansturen op een militaire escalatie in Syrië, waardoor er een directe confrontatie met Rusland ontstaat. Daarvoor hoeven de Amerikanen enkel te verzinnen dat een van hun vliegtuigen werd neergeschoten door een Russische raket. Ze kunnen ook zelf een Russisch toestel neerschieten, zogenaamd om te voorkomen dat dit bommen afwerpt op ‘onschuldige burgers’ (in werkelijkheid pro-Westerse moslimrebellen van ISIS, Al-Qaeda en andere groepen).

Daarnaast behoort ook een escalatie in Oekraïne tot de mogelijkheden. Een crisis waarvan Rusland valselijk de schuld krijgt zou negatief kunnen zijn voor Donald Trump, omdat hij juist met Putin wil samenwerken om ISIS te stoppen, en de rust in Syrië te herstellen.

… en/of massaal binnenlands geweld?

Wellicht is een binnenlandse crisis waarschijnlijker. Die zou dan kunnen bestaan uit een ‘racistische’ aanval op zwarten, waar het Witte Huis en de media supporters van Donald Trump de schuld van zullen geven. De rellen in Charlotte zouden daarom weleens het startschot kunnen zijn van een aantal weken met extreem veel geweld in de VS.

Mocht het niet lukken Trump op deze wijze voldoende zwart te maken (no pun intended), dan kan Obama de rellen altijd nog aangrijpen om de verkiezingen op 8 november op te schorten of te annuleren.

David D. Letterman

(1) Infowars / YouTube
(2) Infowars
(3) Breitbart
(4) NOS
(5) Infowars / YouTube
(6) The Last Refuge via Infowars