• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Nieuw massaal kindermisbruik schandaal door criminele moslimbende in Engeland

Kerk van Engeland verraadt christendom en verwelkomt islamitische jihadprediker – Na 1400 slachtoffers in Rotherham, waar ‘niets veranderd is’, een nieuw schandaal rond massaal kindermisbruik door moslimcriminelen in het Britse Telford

2016-08-31-14-42-05.telford straatpredikers

Christelijke straatpredikers in Telford brachten het massale misbruik van jonge Britse meisjes onder aandacht bij de politie, maar die deed daar net als in Rotherham aanvankelijk niets mee, omdat ook daar de daders Pakistaanse moslims zijn.

De leider van de ooit hoog in aanzien staande Kerk van Engeland, aartsbisschop Justin Welby van Canterbury, heeft op een schokkende manier het verraad van het Westerse christendom aan het oorspronkelijke geloof onderstreept door een Pakistaanse sheikh en jihadprediker, supporter van een Talibanleider die onlangs de gouverneur van Punjab vermoordde omdat die het opnam voor de zwaar vervolgde christenen in het land, van harte te verwelkomen. De toenadering tot en zelfs kniebuiging voor de in de Bijbel voorzegde ‘antichrist’ religie door Westerse kerken zal andere christenen sterken in hun overtuiging dat we in de laatste fasen van de eindtijd zijn beland.

Christenen in Pakistan hebben het al tientallen jaren buitengewoon zwaar te verduren. Grote aantallen christelijke mannen, vrouwen en jonge kinderen worden door moslims tot harde slavernij gedwongen. Regelmatig worden er christenen vermoord, enkel vanwege hun geloof, en/of omdat moslims zich door hen ‘beledigd’ voelen, alleen maar vanwege het feit dat ze openlijk in het evangelie geloven en daarom Allah en Mohammed afwijzen.

De islamitische uitroeiingsoorlog tegen het christendom in het Midden Oosten en grote delen van Afrika weerhield de Kerk van Engeland er niet van om de Pakistaanse sheik Muhammad Naqib ur Rehman uit te nodigen op het Lambeth Paleis. De sheik, een openlijke supporter van de Taliban, die de moordenaar van gouverneur van Punjab op diens begravenis een ‘martelaar’ noemde, werd met alle egards ontvangen door aartsbisschop van Canterbury Justin Welby, de hoogste leider van de Kerk.

‘Waarom worden deze lafhartige mensen die moord en haat onderwijzen, toegelaten?’

De zoon van de vermoorde gouverneur, Shahbaz Taseer, reageerde ontdaan op de ontmoeting. ‘Deze mensen onderwijzen moord en haat. Ik vind het persoonlijk triest dat een land zoals Engeland deze lafhartige mensen binnenlaat… Waarom laten landen zoals de VS en het VK, die beweren dat ze aan het hoofd staan van de oorlog tegen terreur, mensen toe die olie gooien op het vuur waar ze tegen te vechten?’

‘Zij steunden de moord op mijn vader Salmaan. De Britse regering zou hen moeten deporteren, en Pakistan zou hen onder de terreurwetten moeten vervolgen voor het aanzetten tot geweld… Ik vind het respectloos dat zo’n man ontvangen werd door de aartsbisschop. Mijn familie heeft altijd aan het front gestaan voor harmonie tussen de geloven, maar deze mensen zijn respectloos naar iedereen die daarover spreekt.’ (1)

Nieuw massaal moslim pedoschandaal

Ondertussen sleept het enorme islamitische pedofilieschandaal in Engeland zich nog steeds voort. Tussen 1997 en 2013 werden in Rotherham, door de media de ‘kinderseks hoofdstad van Brittannië’ genoemd, maar liefst 1400 jonge Engelse vrouwen en zelfs kinderen vanaf 11 jaar misbruikt, verkracht en geprostitueerd door een Pakistaanse moslimbende. De lokale politiek en politie was jarenlang op de hoogte, maar ondernam vanwege politieke-correctheid helemaal niets om het massale misbruik te stoppen.

Rotherham blijkt bepaald geen uitzondering te zijn geweest. Ook in Telford (Shropshire) zijn grote aantallen meisjes vanaf 13 jaar op dezelfde wijze misbruikt, verkracht en tot prostitutie gedwongen door voornamelijk Pakistaanse moslims (4). Straatpredikanten die hier al jaren getuige van waren, meldden dit aan de politie, maar die deed daar tot 2013 niets mee. Inmiddels is het politierapport over het schandaal 150 pagina’s lang (4). Volgens officiële cijfers staat het stadje met 15,1 kindermisbruik gevallen per 10.000 inwoners op de eerste plaats van ‘pedo steden’ in Groot Brittannië. (2)

En in Rotherham? Daar schijnt ‘niets veranderd’ te zijn. Sterker nog, recent verdween van het politiebureau op ‘mysterieuze’ wijze bewijs –waaronder een dagboek van een jong meisje dat jarenlang was misbruikt- tegen de criminele moslimbende. (3)

David D. Letterman

(1) IB Times (via Shoebat)
(2) Russia Today (via Shoebat)
(3) Express
(4) Mirror