• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Hongaarse premier: Europa moet eerst christelijke vluchtelingen opnemen, geen moslims

‘Europa moet lege migrantenboten tot zinken brengen’ – Luxemburg wil Hongarije uit de EU zetten – Brussel wil Hongarije dwingen om grenzen te openen voor moslims en islamisering – Hongaren historisch aan het front in strijd met islam

2016-09-14-13-53-54.hongarije orban migrantencrisis

Als een van de weinige politici in Europa noemt premier Orban de migrantenstroom bij zijn ware naam: een islamitische invasie.

Luxemburg wil zijn land ervoor uit de EU zetten: de Hongaarse premier Viktor Orban heeft gezegd dat Europa de échte vluchtelingen zou moeten opnemen, namelijk de christenen die in Noord Afrika en het Midden Oosten massaal worden vervolgd en vermoord door moslims. ‘En we zouden net als het Romeinse Rijk over de Middellandse Zee moeten heersen, en de lege, illegale boten (van moslimmigranten) tot zinken moeten brengen.’ Probleem is dat de EU helemaal niets wil doen voor de vervolgde christenen, maar wel alles in het werk stelt om Oost Europa te dwingen enorme aantallen moslimmigranten op te nemen.

Eerst de echte vluchtelingen helpen

‘Als we echt willen helpen, moeten we dat doen waar het echte probleem is,’ aldus Orban. ‘Voordat we moslims helpen, zouden we daarom eerst de christenen moeten helpen. En als Europa het beste voor zichzelf wil, en echt een verenigd leger wil oprichten, dan moet het over de Middellandse Zee kunnen heersen, en net als de oude Romeinse keizers de lege, illegale boten tot zinken kunnen brengen.’

De regering in Budapest heeft een nationaal referendum georganiseerd over het EU plan om minimaal 160.000 Syrische migranten verplicht over de lidstaten te verdelen. De verwachting is dat een ruime meerderheid van de Hongaren tegen zullen stemmen. Eergisteren zei Orban te hopen dat het Brexit-achtige immigratie referendum ‘een voorbeeld voor heel Europa zal zijn’.

Luxemburg wil Hongarije permanent uit EU zetten

De Luxemburgse minister van Buitenlandse Zaken Jean Asselborn wil dat Hongarije vanwege de gesloten grenzen desnoods voor altijd uit de EU wordt gezet. Zijn Hongaarse collega Peter Szijjártó noemde hem vervolgens ‘belerend, arrogant en gefrustreerd. Hij heeft zichzelf al lang van de lijst met serieus te nemen politici gehaald.’

Duitse analisten stellen dat de frontale politieke aanval op Hongarije onlogisch is, omdat feitelijk de hele EU van het beleid van Orban profiteert. Als die zijn grenzen niet zou hebben afgesloten, dan zou de migrantenstroom naar West en Noord Europa nog vele malen groter zijn geweest. (2)

Hongaren historisch aan front in strijd met islam

Het is niet zomaar dat de Hongaren zich fel verzetten tegen de door de EU gewilde islamisering. Sinds de 15e eeuw heeft het land aan het voorfront gestaan in de strijd tegen de islam. Het land werd ooit compleet bezet door moslims, totdat het op 11 september 1683 werd bevrijd door Polen, dat bij de beroemde slag om Wenen het islamitische invasieleger, dat van plan was om verder op te rukken naar West Europa, versloeg. Daarna dreven de Hongaren de moslims terug naar de Balkan en uiteindelijk Anatolië / Turkije.

De huidige islamitische invasie is van geheel andere aard, en vindt via een ‘Paard van Troje’ achtige migrantenstroom, die door de pro-islamitische gevestigde politieke orde in Europa wordt gesteund, plaats. Het dreigt ons ooit vredige continent in grote chaos, ellende, bloedvergieten en armoede te storten.

Moet onze bevrijding straks uit Oost Europa komen?

Decennialang hoopte Oost Europa dat ze ooit door het Westen van de communisten zouden worden gered. Over niet al te lange tijd zou de situatie wel eens exact omgekeerd kunnen zijn, en zullen wij Westerlingen naar het Oostblok kijken, inclusief Rusland en de Slavische naties, om ons te bevrijden van de islamitische tirannie die hier dan zal heersen (denkt u maar aan de dagelijkse voorproefjes die wij daar al van krijgen, zoals in Zaandam, maar dan in duizendvoud, in heel ons land).

Tenzij de volken van Europa zo snel mogelijk andere leiders aanstellen, die de fatale koers die ons continent is ingeslagen radicaal zullen omgooien, onze grenzen dichtgooien en de islam als anti-maatschappelijke ideologie verbieden.

David D. Letterman

(1) Express via Shoebat
(2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten