• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

‘Hillary is dood’, volgens TV-zender New York; daarna dubbelganger ingezet?

Site die foto’s van Hillary’s dubbelganger plaatste getroffen door DDOS aanval – ‘Hillary trekt mogelijk al volgende week kandidatuur in’ – Verkiezingen kunnen worden geannuleerd na Clintons overlijden: Krijgt Obama zijn gedroomde 3e termijn?

2016-09-13-13-57-17.clinton longontsteking kind zonnebril peiling

De mogelijke dubbelganger bij Chelsea Clintons appartement. Rechtsboven: foto van Hillary met volgens sommigen een speciale zonnebril met blauw glas dat epileptische aanvallen moet voorkomen (4). Rechtsonder: foto* van een nieuwe peiling in de VS, waarin Trump weer voor ligt op Hillary (3), ondanks het feit dat de peilingen zwaar worden gemanipuleerd. (*Met dank aan een lezer die nu in de VS is en deze foto nam).

Zondagavond 23.00 uur opende anchorman Joe Torre het nieuws van WABC-TV Channel 7 in New York met het ‘breaking news’ dat Hillary Clinton dood is (zie deze YouTube clip, waarin dit duidelijk is te zien en te horen). Dat gebeurde slechts één keer; in latere edities werd er geen melding meer van gemaakt. Ook blijkt het topic uit het video archief te zijn verdwenen, zeker toen er beelden verschenen van Hillary buiten het appartementencomplex van haar dochter, vrolijk lachend, een kind omhelzend, en vanaf een afstand tegen journalisten zeggend dat ze zich geweldig voelde. En met een zonnebril op – mogelijk niet voor niets, want er zijn aanwijzingen dat het hier om een dubbelganger ging.

Hillary Clinton zou volgens haar man Bill last hebben gehad van uitdrogingsverschijnselen, toen ze zondag al wankelend en uiteindelijk flauw vallend voortijdig de 9/11 ceremonie bij het WTC in New York moest verlaten. De temperatuur was op die dag overigens al flink gezakt tot circa 20 tot 25 graden, dus van een hittegolf was geen sprake meer.

Ze werd naar het appartement van haar dochter Chelsea –overigens een voormalig (?) ziekenhuis- gebracht, waar ze al snel weer op straat verscheen om aan journalisten te vertellen dat het weer uitstekend met haar ging.

Opvallende verschillen

Op de foto’s, die het voornaamste slachtoffer waren van de DDOS aanval op de site Superstation95*, is een spiegelende zonnebril dragende Hillary plotseling op magische wijze enorm afgevallen. Haar gezicht lijkt anders gevormd, en ook haar manier van lopen komt voor haar doen erg vreemd over, alsof ze 10 jaar jonger is. Eveneens eigenaardig: ze heeft haar handtas over haar rechterschouder hangen, terwijl die normaal gesproken altijd over haar linker hangt.

Zelfs op een afstandje zijn ook andere verschillen goed zichtbaar. Zo blijkt Hillary ineens twee vingers van dezelfde lengte te hebben, terwijl op andere foto’s is te zien hoe haar middelvinger duidelijk langer is dan haar ringvinger. Over die ringvinger gesproken: de ring die ze bij Chelsea’s appartement droeg wijkt overduidelijk erg af van haar gebruikelijke trouwring. Kent u iemand die verschillende trouwringen draagt? Zou iemand die zich net heel beroerd voelde er überhaupt aan denken om haar trouwring te verwisselen voor ze zich aan de pers zou laten zien?

Dubbelganger krijgt $ 10.000,- / maand om Hillary te spelen

Een dubbelganger dus? Oordeel zelf. Een paar maanden geleden plaatste de London Daily Mail een artikel over een vrouw die $ 10.000,- per maand verdiend als dubbelganger van Hillary Clinton. Haar naam is Teresa Barns, en ze werd uitgeroepen tot de ‘beste Hillary lookalike ter wereld’. En wat twitterde mevrouw Barns afgelopen zondagavond? Dat ze ‘misschien wel eens in New York’ zou kunnen zitten. Daarbij plaatste ze een foto van zichzelf, met op de achtergrond Chelsea Clintons appartementencomplex.

We herinneren u aan ons artikel van gisteren, waarin we wezen op de linkse verslaggever David Shuster, die schreef dat de Democraten in een spoedzitting bijeen zouden komen om te praten over het eventuele vervangen van Hillary. Zoiets overweeg je zo kort voor de verkiezingen alleen als het erg slecht met je kandidaat gaat, of dat ze inderdaad… dood is.

Is Tim Kaine de échte kandidaat…

Zal de elite zover durven te gaan door tot na de verkiezingen permanent Hillary’s dubbelganger in te zetten? Dat lijkt onmogelijk. Een waarschijnlijkere optie is dat Teresa Barns permanent achter de hand wordt gehouden voor dergelijke schijnoptredens zoals zondagavond, zodat het Amerikaanse volk niet in de gaten krijgt dat ze op een flink zieke en ook om tal van andere redenen totaal ongeschikte vrouw moeten stemmen.

Zoals we gisteren al uitlegden achten wij het mogelijk dat dezelfde globalisten er zelfs op uit zijn om Hillary, nadat ze eenmaal via gigantische stembusfraude tot president is ‘gekozen’, snel te vervangen door haar ultralinkse runner-up en dan vicepresident Tim Kaine. De oud gouverneur van Ohio, Ted Strickland, zegt in de New York Times nu al dat Kaine ‘een geweldig iemand is die klaar staat om president te zijn’. Behalve Hillary heeft ook Kaine een campagnebijeenkomst in Ohio ‘om onbekende redenen’ afgezegd (2).

… of krijgt Obama zijn 3e termijn?

Volgens Infowars voorman Alex Jones wijzen al deze zaken erop dat Hillary mogelijk al volgende week haar kandidatuur gaat intrekken. Maar mocht ze écht dood zijn, dan kunnen de verkiezingen volgens de wet worden opgeschort of zelfs geannuleerd. En dat zou betekenen dat Obama krijgt waar hij al tijden op hint, namelijk een derde (en misschien zelfs wel oneindige) termijn. (5)

* We hebben de foto’s gisterenavond helaas niet opgeslagen. Hopelijk komen ze snel weer online, zodat we er alsnog 1 of 2 kunnen plaatsen.

David D. Letterman

(1) Superstation 95
(2) Breitbart
(3) Breitbart
(4) Infowars
(5) Infowars