• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Gehackte mails: George Soros en politiek links destabiliseren en islamiseren Europa

2016-09-08-15-12-43.george soros 05a

Een van de meest invloedrijke en machtigste miljardairs is er in nauwe samenwerking met linksgroene partijen en de Europese Unie openlijk op uit om onze samenleving en cultuur totaal te islamiseren en te vernietigen.

De hackergroep ‘DCLeaks’ heeft buitgemaakte emails gepubliceerd die bevestigen wat al veel langer wordt vermoed, namelijk dat de Amerikaanse miljardair George Soros, die via zijn Open Society Foundation nauw samenwerkt met de Europese Unie, tal van uitsluitend linkse partijen en groepen in Europa steunt, met als doel onze landen te destabiliseren door massale moslimimmigratie, zodat onze grenzen en oorspronkelijke culturen volledig worden uitgewist. Daarnaast is Soros, tevens de grote man achter president Obama en één van de grootste financiers van zijn beoogde opvolger Hillary Clinton, ook uit op de totale verdwijning van de Joodse staat Israël.

Het is niet langer een complottheorie meer, maar staat na de gehackte mails onomstotelijk vast: De zogenaamde ‘filantroop’ Soros, die enorm veel invloed heeft op de politiek, economie en allerlei maatschappelijke organisaties, gebruikt zijn miljarden om zowel de Verenigde Staten als Europa te ondermijnen en te destabiliseren. Daarvoor financiert hij uitsluitend (radicaal) linkse partijen en groepen, zoals het racistische ‘Black Lives Matter’ in de VS, dat openlijk oproept om zoveel mogelijk blanken en politieagenten te vermoorden.

Soros en links willen grenzen uitwissen voor miljoenen moslims

In Europa steunt Soros voornamelijk linksgroene partijen en organisaties, die op een enkele uitzondering na allemaal de grenzen nog verder willen openzetten voor de ongecontroleerde immigratie van miljoenen moslims. Daarnaast zet Soros via hen krachtig in op het uitwissen van niet alleen fysieke, maar ook sociaal-maatschappelijke grenzen, met zaken zoals ‘seksuele diversiteit’ –het promoten van de LGBT agenda en het stapsgewijs verwoesten van het traditionele gezin als basis van de samenleving- en radicaal cultuurrelativisme (‘alle culturen zijn gelijk en moeten in elkaar opgaan, wat betekent dat de islam als veruit meest discriminerende en agressieve cultuur de onze zal opslokken).

Progressieve oorlog tegen al onze waarden

Soros en politiek links voeren feitelijk een ‘progressieve oorlog tegen het Avondland’, zoals de van oorsprong Joods-christelijke Europese cultuur soms wordt genoemd. De door hem ondersteunde projecten zijn er met name op gericht om onze traditionele cultuur en waarden permanent te verwoesten. Dat doen hij en zijn stichtingen onder het mom van ‘democratie’, ‘mensenrechten’ en ‘sociale, economische en seksuele rechtvaardigheid’. Het doel is echter overduidelijk: de pluralistische Westerse democratieën, inclusief Israël, moeten verdwijnen, en hun identiteit en waarden moeten compleet worden vernietigd.

Media en politiek geïnfiltreerd voor verspreiden propaganda

Uit de mails komt naar voren dat de huidige islamitische migrantenstroom naar Europa bij uitstek als hèt middel wordt gezien om dit proces al op korte termijn onomkeerbaar te maken. Om de Europese burger het valse idee te geven dat de meerderheid van de bevolking dit eveneens wil, en dat de gevolgen voornamelijk positief zullen zijn, is Soros diep geïnfiltreerd in de Europese politiek en media, die –zoals onze lezer al lang weten- hoofdzakelijk linksradicale en pro-islamitische propaganda verspreiden, gekoppeld aan sterk eenzijdige haatberichtgeving over alles wat ‘rechts’, ‘conservatief’, ‘populistisch’, anti-islam, anti-immigratie en pro-Israël is.

Westerse politiek hebben islamitisch antisemitische geaccepteerd

In Amerika gebeurt hetzelfde. Daar heeft de regering Obama de poorten opengezet voor grote aantallen illegalen uit Mexico en andere Latijns Amerikaanse landen. Ondertussen wordt via de Westerse media en politiek alles gedaan om tegenstanders als ‘racisten’ en ‘islamofoben’ te brandmerken. Dat verklaart de stilzwijgende acceptatie van het virulente islamitische antisemitisme door ‘onze’ leiders, dat zich met name uit in talloze pogingen om de Joodse staat Israël te delegitimeren en uiteindelijk te doen verdwijnen, en het geforceerd loskoppelen van terreur- en misdaden van de islamitische religie van de daders.

Seksualisering van jonge kinderen

De frontale aanval op onze stabiele, vreedzame en geordende Westerse samenleving vindt ook plaats door middel van het promoten van alle mogelijke alternatieve seksuele voorkeuren en samenlevingsvormen. Het ‘vroegseksualiseren’ van zeer jonge kinderen is daarbij een speerpunt, evenals ‘geslachtsneutrale’ toiletten, kleding, kleedruimtes, taalgebruik, et cetera. Het doel van deze ‘seksuele diversiteit’ is echter gericht op het ondermijnen van misschien wel het belangrijkste fundament van onze samenleving: het (traditionele) gezin, en daarmee de bescherming van het kind.

Ook president Putin doelwit

Soros, tijdens de Tweede Wereldoorlog Nazi-collaborateur, is er met zijn intriges reeds in geslaagd om landen zoals Oekraïne, Libië, Irak, en het Midden Oosten / Noord Afrika in het algemeen, in een bloederige chaos te storten. Tevens steunt hij in Rusland diverse NGO’s (Non Government Organizations) die uit zijn op de val van president Vladimir Putin.

De reguliere media zwijgen over deze nu al beruchte ‘Soros Leaks’. Daarentegen berichtten ze uitgebreid over de hackaanval op de Democratische Partij van Hillary Clinton, die zogenaamd door Russen zou hebben plaatsgevonden, waar overigens geen flintertje bewijs voor is. Alleen enkele onafhankelijke, alternatieve en conservatieve media besteden ruim aandacht aan de perfide anti-Westerse plannen en acties van de ultralinkse miljardair.

Samenwerking met VN om Europa in duistere afgrond te storten

Nauw verbonden aan Soros’ Open Society Foundation is ook de hoge VN gezant voor Migratie, Peter Sutherland, die ook wel de ‘vader van de globalisering’ wordt genoemd. Sutherland haalde het nieuws met zijn opmerkingen dat hij de nationale homogeniteit van de Europese landen met massale moslimimmigratie wil vernietigen. Aangezien hij daarin nog steeds de volle medewerking van de meeste politieke partijen in Europa krijgt, lijken hij en Soros al binnen enkele jaren te gaan slagen, en zullen ze ook ons land in een duistere, onveilige, gewelddadige, angstwekkende en armoedige islamitische afgrond storten.

David D. Letterman

(1) Unzensuriert