• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

‘Derde generatie moslims zal op puinhopen Europa het Kalifaat oprichten’

Leider Duitse coalitiepartij CSU erkent dat er 9 miljoen moslimmigranten kunnen worden toegelaten, en dat zij het aanzien van Duitsland voorgoed zullen veranderen – Slechts 2% migranten blijkt taalcursus af te maken

2016-09-09-14-34-10.kinder dwanghuwelijken in islam

Pedofilie wordt in Europa streng bestraft, behalve als je de juiste religie aanhangt. Dan mag je plotseling met zeer jonge meisjes getrouwd zijn. ‘Onze’ leiders spreken zich er weliswaar tegen uit, maar ondernemen er actief helemaal niets tegen.

De Franse islamwetenschapper Gilles Kepel waarschuwt dat uitgerekend de derde generatie moslimmigranten –u weet wel, in Nederland vooral de Marokkaanse jongeren die voor enorm veel problemen zorgen, maar waar niet over gepraat mag worden, omdat men bang is dat ze nog agressiever worden- in heel Europa burgeroorlogen zullen veroorzaken, en op de puinhopen van ons ooit zo stabiele en welvarende continent het Kalifaat zullen oprichten. In Duitsland heeft de leider van coalitiepartij CSU inmiddels voor de camera’s erkend dat er wel eens 9 miljoen migranten kunnen worden toegelaten, en dat zij het aanzien van Duitsland voorgoed zullen veranderen.

Juist de 3e generatie is het radicaalst

Kepel ziet de golf terreuraanslagen in Europa niet in eerste instantie als een oorlog tussen het Westen en de islam, maar een oorlog binnen de islam zelf. Het is namelijk vooral de derde generatie moslims –juist degenen die zo gepamperd zijn, waar zoveel begrip voor werd getoond, die het zo naar de zin moest worden gemaakt, om hen maar zo goed mogelijk te ‘integreren’- die met misdaden en aanslagen probeert om de autochtone Europeanen op te zetten tegen moslims en tegen de islam, zodat steeds meer moslims radicaliseren. ‘Deze situatie moet dan uitlopen op een burgeroorlog,’ waarschuwt de expert.

Islamitische terroristen maken daarbij gebruik van het uitzichtloze gevoel dat veel jonge moslims in de voorsteden van grote Europese steden hebben, een situatie die ook volgens andere onderzoekers en experts overigens hoofdzakelijk is ontstaan door hun eigen keuze en gedrag, en niet door ‘discriminatie’, zoals altijd wordt beweerd. Hun doel is uiteindelijk ‘op de ruïnes van het oude continent een soort Kalifaat op te richten.’

Meerderheid Europese moslims voor jihad

Kepel is ervan overtuigd dat de grote meerderheid van de moslims in Europa dit helemaal niet wil, en geen terroristische neigingen heeft. Daar zouden wij over willen opmerken dat Hitlers Nazi’s met slechts 10% actieve steun van de Duitse bevolking aan de macht wisten te komen. Uit alle onderzoeken blijkt dat de gewelddadige jihad door minstens 15%, en vooral in Europa vaak zelfs meer dan de helft hier woonachtige moslims stilzwijgend wordt gesteund. Dat betekent dat de radicale moslims in Europa een veel groter potentieel trouwe volgelingen en strijders hebben dan Hitler ooit had. En die wist ons continent in een nieuwe Wereldoorlog te storten.

‘Toonaangevende moslims moeten gewelddadige islam afwijzen’

Het grootste gevaar gaat uit van de Salafisten, waarvan de meesten nu nog niet gewelddadig zijn, maar ‘die wel een culturele breuk met de Westerse samenlevingen, die zij ‘ongelovig’ noemen, prediken. Dat trekt mensen aan die in deze breuk een ventiel voor hun sociale gefrustreerdheid vinden, en om deze reden een pad richting geweld inslaan.’

De Franse islamwetenschapper roept islamitische geestelijken en wetenschappers dan ook dringend op om de gewelddadige islam openlijk af te wijzen. ‘Een enkele is heel moedig en doet dat al. Zij worden meestal echter niet zo vaak gehoord als zou moeten.’ Om de radicale islam te bestrijden moet volgens hem ingezet worden op meer politie en onderwijs, omdat de ‘rechtse’ oplossing, namelijk het verwijderen van de islam uit Europa, in zijn ogen nog sneller tot een burgeroorlog zal leiden. (1)

Niet dezelfde fout maken als bij het Nazisme

Daar zijn wij het niet mee eens. Als het Nazisme in de jaren 30 tijdig was gestopt, desnoods met geweld, dan was de wereld hoogstwaarschijnlijk een oorlog met tientallen miljoenen doden bespaard gebleven. In deze situatie bevinden wij ons nu weer. Doen wij niets, weigeren wij een ideologie te verbieden die nog radicaler, nog racistischer, nog haatdragender en nog gewelddadiger is dan het Nazisme, dan zal ons continent onherroepelijk in een orgie van massaal bloedvergieten worden gestort.

Duitse CSU: Tot 9 miljoen migranten zullen ons land voorgoed veranderen

Ondertussen doen de huidige Europese leiders er alles aan om die gevreesde chaotische ondergang van onze landen en samenlevingen mogelijk te maken. Zo heeft de leider van de Duitse coalitiepartij CSU, Horst Seehöfer, voor de camera’s toegegeven dat er 3 tot 9 miljoen moslimmigranten tot Duitsland zullen worden toegelaten. En vooral: dat zij het aanzien van het land voor altijd zullen veranderen. (2)

Import van pedofiele huwelijken

Die verandering rukt inmiddels dagelijks op. In Frankrijk viel een bende van 10 jonge moslims jonge Franse vrouwen aan, omdat ze te korte broeken zouden dragen. Hun mannen of vrienden werden in elkaar geslagen (3). Ook islamitische pedofiele kinderhuwelijken worden naar Europa geïmporteerd. In Duitsland zijn al bijna 1500 getrouwde kinderen geregistreerd, waarvan 361 meisjes jonger dan 14 jaar. Het wordt allemaal oogluikend door de politiek toegestaan, omdat het stickertje van de islamitische religie erop geplakt is. (4)

Slechts 2% maakt taalcursus af

Van ook maar enige basisintegratie van de miljoenen moslims die nu naar Europa worden gehaald zal helemaal niets terecht komen als wordt bedacht dat in Duitsland slechts 2% van de migranten hun taalcursus afmaakt. Na een onderzoek van de publieke zender ARD blijkt dat 98% er al na een paar weken mee stopt, en dat terwijl het hele programma de samenleving € 300 miljoen euro kost. Sancties zijn er niet, aangezien het in werkelijkheid juist de bedoeling van de politiek is dat zij zich niet aan ons, maar wij ons aan hen aanpassen. (5)

David D. Letterman

(1) Die Welt
(2) YouTube
(3) Daily Express via http://inselpresse.blogspot.nl/2016/09/daily-express-eine-bande-jugendlicher.htmlInselpresse
(4) T-Online
(5) Das Erste (ARD) via Philosophia-Perennis