• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

‘Democraten overwegen Hillary Clinton te vervangen om slechte gezondheid’

Eerder vorige week: Slechts 20% opkomst bij toespraak Clinton – Probeert de elite op slinkse wijze de radicaal linkse Tim Kaine, Hillary’s runner-up en Soros-favoriet die openlijk pro-islam en anti-Israël is, het Witte Huis in te krijgen?

2016-09-12-13-53-38.slechts 20 procent opkomst voor hillary

Totale vernedering voor Hillary Clinton: de zaal van deze conventie afgelopen week was voor slechts 20% gevuld om naar haar toespraak te luisteren. De leegte was dermate pijnlijk, dat een groot deel van de zaal met een gordijn werd afgesloten, en iedereen naar de voorste rijen werd gedirigeerd.

Diverse getuigen filmden gisteren hoe Hillary Clinton, ondersteund door lijfwachten, al wankelend voortijdig van een 9/11 herdenking naar haar auto moest worden gebracht. Pal voor de auto zakt ze alsnog compleet in elkaar (4). De door ‘links’ en de Clinton gecontroleerde massamedia berichtten haastig dat ze slechts bevangen was door de warmte (3). Omdat niemand dat geloofde –iedereen had tenslotte de beelden gezien- werd plotseling beweerd dat ze longontsteking heeft, dezelfde smoes als vier jaar geleden al eens gebruikt werd. Dat er echter veel meer aan de hand is blijkt wel nu een bekende linkse verslaggever met het nieuws komt dat de Democratische Partij een spoedbijeenkomst overweegt om Hillary te vervangen.

Een steeds weer hoestende Hillary (8)(9), een krankzinnige met haar ogen draaiende en ongecontroleerd lachende Hillary, en nu een wankelende en in elkaar zakkende Hillary – alles wijst erop dat het helemaal niet goed gaat met de presidentskandidaat voor de Democraten. Nota bene Obama’s voormalige persoonlijke arts dr. David Scheiner verklaarde op TV dat ze waarschijnlijk ziek is en een grondig neurologisch onderzoek nodig heeft, omdat ze wel eens ongeschikt kan zijn om de ‘zwaarste baan ter wereld’ op zich te nemen (11).

Bijna driekwart artsen vindt Hillary’s gezondheidsproblemen ernstige zaak

Arts en TV-persoonlijkheid dr. Drew Pinksy, die een populaire ‘dr. Phil’ achtig programma presenteert, kreeg ‘enge, beangstigende’ dreigtelefoontjes en –emails toen hij voor de camera’s zijn zorgen over Hillary’s gezondheid had uitgesproken. Toen hij weigerde hierop terug te komen, werd zijn TV-show door HLN (onderdeel van CNN, dat enorm pro-Hillary is) gecanceld. (10).

Een peiling onder 250 leden van de Amerikaanse artsen-en chirurgen Vereniging (AAPS) wees uit dat meer dan 70% van de ondervraagde medici van mening is dat haar gezondheidsproblemen ernstig en van beslissende invloed op haar eventuele presidentschap kunnen zijn. Meer dan 78% vindt dat dit feit te weinig aandacht krijgt in de media. (7)

Longontsteking ‘dus’… Maar zodra ze weer op haar benen kon staan, ging ze gisteren naar buiten en verklaarde voor de camera’s dat ze zich ‘geweldig’ voelt. Bovendien omhelsde ze pontificaal een jong meisje – en dat terwijl ze officieel een vorm van longontsteking heeft die besmettelijk is. Velen denken dat de ‘spontane’ ontmoeting met het kind in scene werd gezet (2).

‘Spoedbijeenkomst Democraten voor mogelijke vervanging Clinton’

‘@HillaryClinton #BasketOfDeplorables (‘stelletje mislukkelingen’, de term waarmee Hillary vorige week alle supporters van Donald Trump uitschold), verbergt 3 dagen lang longontsteking, + video waarop ze flauw valt = onbekend politiek terrein’ twitterde de linkse verslaggever David Shuster veelzeggend. Shuster zou contact hebben gehad met enkele Democraten, die zich grote zorgen maken over Hillary’s gezondheid, en een spoedbijeenkomst willen om te zien of te kan worden vervangen. ‘Maar we kunnen noodplannen maken, ruziën, haar smeken, maar de regels van de partij zijn duidelijk: haar nominatie ligt nu geheel in haar hand.’

Hillary Clinton is de laatste hoop voor de globalistische Nieuwe Wereld Orde elite in Washington, en daarmee ook in Brussel. In officiële peilingen staat ze nog steeds een klein beetje voor op Trump, maar dat is enkel omdat alle grote peilers hun meetmethodes ‘tweakten’ toen Trump een ruime voorsprong nam. Maar zelfs nu alle onbesliste kiezers automatisch valselijk aan Hillary worden toegewezen, heeft Trump haar weer ingehaald, wat betekent dat hij in werkelijkheid een enorme meerderheid van de Amerikanen achter zich heeft staan.

Slechts 20% opkomst voor Hillary bij grote conventie

Dat blijkt ook uit de opkomst bij de toespraken die Hillary Clinton houdt: die is overal bedroevend laag. Dieptepunt was de Nationale Baptisten Conventie, waar een enorme zaal was afgehuurd, die echter voor slechts 20% gevuld was. De leegte was dermate pijnlijk, dat een groot deel van de zaal werd verduisterd, en daarna met een gordijn werd afgesloten, zodat alle bezoekers wel naar voren moesten om de voorste rijen te bezetten. Zo leek het er voor de camera’s nog een beetje op alsof er veel volk op haar was afgekomen. (5)(6)

Tijdens een ‘fundraiser’ bijeenkomst in New York stond er een speciale ‘rolstoelauto’ auto voor Hillary bij de zijingang te wachten (12). Bij een andere toespraak in een tent in Cleveland stond zelfs een mobiel ziekenhuisbed klaar om de zieke Clinton eventueel snel af te kunnen voeren. De mannen die bij dit bed werden gefotografeerd stapten uit een ambulance die meereed met Hillary’s ‘motorcade’ (stoet dienstauto’s) (7).

Hillary’s nr.2: Pro-islam Israëlhater Tim Kaine

Maar wie zou het van Hillary kunnen overnemen? Haar onbekende ‘runner up’ Tim Kaine? Is het misschien zelfs wel de bedoeling van de elite dat Kaine, vanwege zijn radicaal linkse standpunten onverkiesbaar als president, via deze slinkse wijze het Witte Huis in te krijgen? Kaine is bijvoorbeeld voor totale amnestie voor alle illegalen, en heeft al gezegd dat Hillary in haar eerste 100 dagen hetzelfde zal doen (13).

Daarnaast is Kaine, die onlangs een privé etentje had met de zoon van de ultralinkse miljardair George Soros (14) –inderdaad, dezelfde die in samenwerking met de EU de moslim migrantenaanval op onze landen heeft geopend- virulent anti-Israël, nog veel erger zelfs dan Clinton. Kaine is ook pro-islam en voor de islamisering van het Westen. Hij beweert zelfs dat vrouwen in Amerika ‘veel slechter worden behandeld dan in moslimlanden’ (15), en verklaarde schaamteloos dat ‘blanken in Amerika een minderheid moeten worden’.

Dus nogmaals: is dat wellicht het échte plan van de globalisten? Hillary koste wat het kost in het Witte Huis krijgen, wetende dat ze daar vanwege haar slechte gezondheid maar kort zal blijven, en haar dan laten vervangen door haar ultralinkse vicepresident Tim Kaine?

David D. Letterman

 

(1) Breitbart
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Infowars
(5) Breitbart
(6) Infowars
(7) Infowars
(8) Infowars
(9) Infowars
(10) Zero Hedge
(11) Breitbart
(12) Infowars
(13) Infowars
(14) Infowars
(15) Infowars
(16) Infowars