• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

70% Joden in Europa durft niet naar synagoge om toenemend moslimgeweld

Antisemitisme ook in politiek weer in opmars – Europa werkt met toelaten en verspreiden islam mee aan toekomstige nieuwe Holocaust

2016-09-20-15-30-39-islam-religie-van-genocide-01b

Met in totaal al 670 miljoen vermoorde mensen kan islam met recht de religie van genocide worden genoemd (5).

Politici en media besteden er amper aandacht aan, maar wij schrijven het al jaren: de jaren ’30 zijn weer teruggekeerd in Europa. Destijds heette het kwaad dat de wereldvrede bedreigde het Nazisme, nu is dat de islam – twee ideologiën met opvallende overeenkomsten, waarvan Jodenhaat de meest opzichtige is. De Nazi’s wilden met hun ‘Endlösung’ de Joden uitroeien, en Allah beveelt in de Koran de moslims hetzelfde te doen. Uit een onderzoek blijkt dat de almaar agressiever wordende houding van met name moslims ervoor zorgt dat 70% van de Joden in Europa niet naar de jaarlijkse viering van Rosh Hashana (het nieuwe Hebreeuwse jaar) durft te gaan.

De angst zit er weer goed in bij de Joden. Ook het lidmaatschap van Joodse organisaties en lokale gemeenschap is fors gedaald. 50% zag hun aantal leden verminderen, terwijl slechts 11% een toename noteerde. Maar liefst driekwart heeft het afgelopen jaar de beveiliging van synagogen, gebouwen en personen moeten opvoeren.

Rabbi Menachem Margolin, directeur van de European Jewish Association (EJA), zei dat ‘de uitdagingen voor de Joodse gemeenschappen de afgelopen maanden zijn verdubbeld. Joodse mensen, instituten en gemeenschappen worden steeds vaker lastig gevallen door onder andere moslim vluchtelingen en migranten. Ook extreem-rechtse groepen worden steeds actiever.’

Hij wees er wel op dat de belangrijkste focus van extreem-rechts is verschoven naar de massale moslim immigratie in Europa. Toch zijn er ook steeds meer Europeanen die alle buitenlanders over een kam scheren, en zich ook weer tegen de Joden richten. (1)

Nieuwe Holocaust in de maak

In Nederland hebben met name Marokkaanse en Turkse moslimjongeren het voor elkaar gekregen dat op veel scholen de Holocaust niet meer wordt onderwezen. De reden is dat Adolf Hitler in de moslimwereld nog steeds één van de populairste historische figuren is. Veel moslims zeggen openlijk dat zijn enige fout was dat het hem niet lukte om de Joden compleet uit te roeien, maar dat zij daar –inshallah- wel in zullen slagen.

De Europese en ook Nederlandse regering werkt mee aan het mogelijk maken van deze toekomstige nieuwe uitroeiingsoorlog door grote aantallen volgelingen van de islamitische ideologie binnen te laten, en hen ook hun alle vrijheid geven deze ideologie te volgen, en hun eigen gebedshuizen daarvoor te bouwen. Terwijl Hitlers ‘Mein Kampf’ wèl verboden is en blijft (2), op straffe van gerechtelijke vervolging, mag de Koran openlijk worden voorgelezen en verspreid.

Als het aan de PvdA had gelegen was dit veranderd, want toenmalig minister Plasterk probeerde in 2007 het verbod op Mein Kampf te laten opheffen. Een Kamermeerderheid van 83 zetels stak daar echter een stokje voor. Het onderstreept waarom veel reageerders op het internet de PvdA al jaren ‘Partij van (de) Allah’ noemen. Overigens riep de jongerentak van de VVD (de JOVD) vorig jaar eveneens op het verbod op te heffen.

Dries van Agt, de leider van de nieuwe NSB

Daarnaast hebben we in Nederland natuurlijk nog CDA-prominent Dries van Agt, de nationale leider van de BDSM anti-Israël beweging, feitelijk de moderne variant van de NSB. Het Simon Wiesenthal Center en Likoed Nederland veegden in een gezamenlijke verklaring de vloer aan met Van Agts oproep in Eén Vandaag (5 september) om Netanyahu wegens oorlogsmisdaden te arresteren:

‘Waaruit bestonden die oorlogsmisdaden? Uit het bouwen van woningen voor Joden… Hij vond deze woningbouw erger dan Palestijnse terreuraanslagen. Hoe kan iemand woningbouw veel erger vinden dan het vermoorden van talloze onschuldige burgers, mannen, vrouwen en kinderen? Niets laat duidelijker zien dat de heer Van Agt elk moreel kompas kwijt is’ (4).

D66: Steun voor talloze moslimdictaturen, pijlen enkel op Israël

Brengen we dat recente bezoek van de Israëlische premier Netanyahu in herinnering, aan wie het racistische islamofascistische clubje DENK geen hand aan wilde geven, en waar de pro-islamieten van GroenLinks maar helemaal bij weg bleven. En laten we vooral D66(6) niet vergeten, dat vindt dat het associatieverdrag van de EU met Israël moet worden opgezegd.

Over de associatieverdagen met Algerije, Marokko, Egypte, Turkije, Tunesië, Libanon, Zimbabwe, Soedan en Liberia, stuk voor stuk dictaturen waar de mensenrechten al jaren op grove wijze worden geschonden, hoor je de links-liberalen nooit. Ook het vrijhandelsverdrag met de Palestijnse Autoriteit, dat eveneens wordt geleid door een corrupte dictator die –net als zijn voorganger Arafat- voor miljarden fraudeerde met Europese hulpgelden, en die openlijk streeft naar een Judenreine staat, is wat D66 betreft helemaal in orde.

De Turken proberen de Koerden uit te roeien en houden al decennia het noorden van Cyprus bezet. Marokko houdt eveneens al tijden een buurland bezet: de Westelijke Sahara, dat 47 x groter is dan de Westelijke Jordaanoever. Daarnaast wil de EU ook vrijhandelsverdragen sluiten met de moslimtirannieën Bahrein, Koeweit, Oman, Qatar, Saudi Arabië –waar jaarlijkse honderden mensen worden onthoofd, soms alleen omdat ze ‘de profeet’ hebben beledigd- en de Verenigde Arabische Emiraten.

Vanwaar toch die negatieve fascinatie met het Joodse volk?

Desondanks richt D66 zijn peilen op slechts één land: Israël. Wat is dat toch, die bijna exclusieve negatieve ‘fascinatie’ met het Joodse volk bij de meeste grote politieke partijen in ons land? Waarom wordt 90% van alle kritiek uitsluitend gericht op uitgerekend de enige echte democratie in het Midden Oosten, een landje dat amper groter is dan Nederland?

Het wordt natuurlijk glashard ontkend, maar daar lijkt maar één verklaring voor te kunnen worden gegeven: ook hier raken veel politici en hun partijen langzaam maar zeker in de greep van hetzelfde antisemitische spook dat in de jaren ’40 de Holocaust veroorzaakte.

Wat zou anders de reden zijn dat wij Nederlanders kritiekloos een religieuze ideologie in ons land moeten toelaten en groter laten worden, en zelfs in ons parlement moeten toestaan, die –volgens hun eigen heilige geschriften- naar exact hetzelfde streeft als de Nazi’s – met dit verschil, dat de islam ná het uitroeien van de Joden ook de christenen en daarna alle andere ‘ongelovigen’ gedwongen wil bekeren of vermoorden?

David D. Letterman

(1) Arutz 7
(2) Historiek
(3) Fred Barendsma
(4) Likoed Nederland / Simon Wiesenthal Center
(5) The Muslim Issue