• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Vijfde mysterieuze dood in paar weken van tegenstander van Hillary Clinton

Toch al indrukwekkende Clinton lijkenteller sinds juli aangevuld met voormalig president Algemene Vergadering VN, bekende onderzoeksjournalist en auteur anti-Clinton boeken, Democratisch staflid die met belastende info op weg was naar FBI, redacteur van conservatieve Breitbart News die op dag van zijn dood anti-Clinton artikel publiceerde, en advocaat die onlangs rechtszaak wegens fraude tegen Democraten begon

2016-08-06-22-23-52.hillary krankzinnig 02

De gevestigde orde wil deze gewetenloze, moordlustige en krankzinnige vrouw, volgens diverse experts een sociopaat met een totaal gebrek aan empathie, hoe dan ook in het Witte Huis krijgen, en daarmee de controle over duizenden kernwapens geven.

Sommige mensen denken nog steeds dat het slechts toeval of een complottheorie is dat in de loop der jaren al vele tientallen tegenstanders van de Clintons, waaronder hooggeplaatste officials en militairen, op mysterieuze wijze om het leven zijn gekomen. Begin juli trof dit lot een voormalige president van de Algemene Vergadering van de VN, slechts luttele dagen voordat hij in de rechtbank een belastende verklaring tegen Hillary Clinton zou afleggen. Vorige week werd een bekende onderzoeksjournalist, die onlangs een boekenserie met keiharde feiten over Amerika’s beruchtste criminele echtpaar publiceerde, bij zijn huis dood aangetroffen. Daarnaast zijn nog drie anderen, waaronder een leidinggevende advocaat in de fraudezaak tegen de Democratische Partij en Hillary Clinton, onverwacht om het leven te gekomen.

Je moet óf ongelooflijk naïef, óf een bloedfanatieke Hillary Clinton supporter zijn –waarbij we willen aantekenen dat personen uit de laatste categorie automatisch onder de eerste vallen- om het patroon niet te zien: iedere keer dat iemand de carrière, de financiën of de vrijheid van de Clintons in gevaar dreigt te brengen, pleegt die persoon plotseling zelfmoord, komt om het leven bij een bizar ongeluk, of vindt op andere mysterieuze wijze de dood.

Op 3 juli daagden advocaat Shawn Lucas en filmproducent Ricard Villaba de Democratische Partij en –de wegens het emailschandaal inmiddels afgetreden- voorzitter Debbie Wasserman Schultz namens de supporters van Hillary’s tegenstander Bernie Sanders voor de rechter. Dit was nog voordat uit de WikiLeaks documenten bleek dat de Democraten al bij voorbaat Hillary als winnaar hadden aangewezen, en de verkiezingsstrijd met Sanders slechts schijn was.

Op 2 augustus, afgelopen dinsdag, werd Lucas door zijn vriendin dood aangetroffen op de vloer van zijn badkamer. Verdere details rond zijn overlijden worden om ‘onbekende’ redenen nog steeds niet bekend gemaakt.

Democratisch staflid op weg met info naar FBI vermoord

Er blijkt nog een ander vermoedelijk slachtoffer van de Clinton-moordelite te zijn, namelijk Steth Conrad Rich, een 27 jaar oud Democratisch staflid, die op 8 juli in Washington werd vermoord. De dader nam niets van hem mee, noch zijn portemonnee, noch zijn horloge, noch zijn telefoon. Kort na het nieuws van zijn gewelddadige dood verschenen er berichten in de social media dat hij op weg was naar de FBI om daar met special agents te praten over een ‘aan de gang zijnde rechtszaak’ waar waarschijnlijk de Clintons in betrokken zijn.

Sinds eind juni vijf slachtoffers

Behalve Shawn Lucas (2 augustus) en Seth Conrad Rich (8 juli) hadden we al John Ashe, voormalig president van de Algemene Vergadering van de VN, die tijdens een workout een halter op zijn keel zou hebben gekregen (22 juni); Victor Thorn, die al tal van boeken en artikelen schreef met belastende info over de Clintons, en daar laatst nog een trilogie over uitbracht, en Mike Flynn, redacteur bij het bekende conservatieve Breitbart News, die op de dag van zijn plotselinge sterven (23 juli) nog het artikel ‘Clinton Cash: Bill, Hillary creëerden in 2014 hun eigen Chinese Stichting’ publiceerde.

Gestoorde sociopaat Hillary krijgt controle over duizenden kernwapens

Enkele experts stelden vorige week dat Hillary’s soms bizarre, aan waanzin grenzende gedrag erop wijst dat ze een psychische stoornis heeft en een sociopaat is, die een totaal gebrek aan empathie voor de medemens heeft. Haar vreemde ticks en idiote reacties voor de camera’s zijn mogelijk het gevolg van een bloedpropje in haar hersenen. (2)

En deze ongevoelige, ijskoude en letterlijk krankzinnige vrouw, die er overduidelijk geen enkel probleem mee heeft om tegenstanders uit de weg te laten ruimen, zal en moet van de Amerikaanse elite ten koste van alles de opvolger van Barack Hussein Obama in het Witte Huis worden. En daarmee de controle krijgen over duizenden kernwapens.

Misschien dat mensen die het nogal overdreven vinden dat we al geruime tijd waarschuwen dat de Derde Wereldoorlog een ‘zekerheidje’ is als Hillary inderdaad via stembusfraude het Witte Huis in wordt gefrommeld, nu toch eens achter de oren gaan krabben.

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) InfowarsYouTube