• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Turkse hooggerechtshof schrapt misbruik en staat seks met kinderen vanaf 12 jaar toe

2016-08-06-15-16-38.moslim kinderen 02

Vrouw én kind tegelijk? Dan ben je nu ook in de islamitische republiek Turkije vanaf 12 jaar vogelvrij verklaard.

In de jaren ’60 en ’70 was het in Europa de grote droom van alles wat zich tot links en liberaal rekende: het verlagen van de minimale leeftijd waarop seks is toegestaan naar 12 jaar. Niet weinig prominenten pleitten er zelfs voor om deze leeftijd maar helemaal af te schaffen. Vooral door heftige maatschappelijke weerstand is het nooit zover gekomen, maar de gevestigde orde in Europa probeert hun verboden lusten nu op een andere manier alsnog te legaliseren, namelijk met het binnenhalen van miljoenen volgelingen van de islam, waardoor er op een keer vanzelf een meerderheid voor hun ideeën ontstaat. NAVO- en EU-aspirant lid Turkije heeft alvast het voortouw genomen door seks met kinderen vanaf 12 niet langer als misbruik strafbaar te stellen.

Seks met 12 jarige meisjes voortaan toegestaan

De door Erdogan gewilde herinvoering van de doodstraf in Turkije is voor de EU een rode lijn waarop de toetredingsonderhandelingen worden stopgezet. Maar hoe zit het dan met pedofilie? Vorige maand besloot het Turkse constitutionele hof namelijk dat seks met kinderen vanaf 12 niet langer misbruik is. Tot nu toe lag die leeftijd op 15 jaar.

Turkse intellectuelen en vrouwelijke rechters (geen feministen, die heulen in het Westen immers overal samen met de islam) zijn ontzet over de aanpassing, omdat seksueel misbruik en kindhuwelijken hierdoor verder zullen floreren. Zoals we recent berichtten is Turkije toch al de grootste draaischijf in de (seks)handel met kinderen in Europa geworden.

Door de ‘false flag’ staatsgreep in Turkije is het besluit van het constitutionele hof volledig op de achtergrond geraakt. Die behandelde afgelopen maand het onderwerp op verzoek van een kantonrechtbank, dat aangevoerd had dat er volgens de geldende wetten geen onderscheid wordt gemaakt tussen seks met kinderen van 14 en 4. De aanvragers stelden dat de wet geen rekening hield met de ‘instemming’ van kinderen tussen de 12 en 15. Het constitutionele hof ging hierin mee, en besloot met 7 tegen 6 stemmen om de minimale leeftijd te verlagen naar 12.

‘Catastrofaal besluit’

Professor Bahar Gökler, voorzitter van de Vereniging tegen Kindermisbruik en Verwaarlozing, noemde het besluit van de hoogste rechters ‘catastrofaal. Volgens de internationale conventie is ieder mens onder de 18 een kind. Om die reden is het vanzelf verboden om een kind te vragen in te stemmen met seksueel misbruik.’

Haar medestrijder is professor Aysun Baransel, die vreest dat kindermisbruikers voortaan ‘straffeloos kunnen blijven rondlopen’ in Turkije. Ze zei te hopen dat de wet alsnog gerepareerd wordt, en wees erop dat seks met instemming sowieso enkel tussen leeftijdsgenoten kan plaatsvinden, en nooit als er sprake is van tientallen jaren verschil. Vanaf 2017 wordt gedwongen seks met een 12 jarige echter net zo behandeld als seks met een (andere) volwassene.

‘Kinderen nu weerloos tegen misbruik en verkrachting’

Ook de voorzitter van de kinderbeschermingsorganisatie Ankara Bar Association, Sabit Aktas, waarschuwde dat veel Turkse kinderen door de wetsaanpassing zullen lijden. ‘Deze juristen in hun ivoren torens, ver verwijderd van de samenleving, zouden eens naar de rechtbanken moeten gaan, en moeten luisteren naar wat kinderen doormaken, die daar hun ervaringen beschrijven. Pas daarna zouden ze een besluit over dit thema moeten maken.’

‘Kinderen worden weerloos tegen misbruik en verkrachting,’ viel Nazan Moroglu, coördinator van de vrouwenvereniging in Istanbul, haar bij. ‘Hierdoor zullen nog meer meisjes zonder opleiding op jonge leeftijd worden gedwongen te trouwen.’ Nu al zijn er in het zogenaamd ‘beschaafde’ Turkije maar liefst 3,5 miljoen kindhuwelijken. Dat aantal zal volgens Moroglu exploderen.

De leider van de verenigde Turkse vrouwenverenigingen TKDF, Cana Güllü, wil de zaak voor het Europese Gerechtshof voor de Mensenrechten brengen. ‘Dit besluit zal tot dwanghuwelijken leiden. Mensen worden in staat gesteld kinderen te ontvoeren, te verkrachten en jong te trouwen, en voorkomen zo dat ze een opleiding kunnen voltooien.’ (1)

Turkije bron en doorvoerland sekshandel in kinderen

In het voorjaar concludeerde het ECPAT (End Child Prostitution, Child Pornography & Trafficking of Children for Sexual Purposes) na een onderzoek dat er in Europa nergens zoveel seksslavernij is als in Turkije. Gewezen werd onder andere op het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, dat in 2013 concludeerde dat ‘Turkije een bestemming, doorvoerland en bron is van sekshandel in kinderen.’

ECPAT en andere mensenrechtenorganisaties waarschuwden dat grote aantallen Syrische moslimmigranten hun jonge dochters aan Turkse prostitutiebendes verkopen. Ook worden veel meisjes uit vluchtelingenkampen ontvoerd, vaak zelfs op bestelling. Uzay Bulut schreef voor het Gatestone Institute dat veel moslimmigranten die naar Europa gaan een aversie hebben tegen de Westerse cultuur, en hun eigen islamitische cultuur van intimidatie, misbruik, discriminatie en verkrachting meenemen.

Turkse mannen plegen polygamie met weerloze Syrische meisjes

‘Ondanks het feit dat het illegaal is, praktiseren veel mannen in Turkije polygamie met
Syrische meisjes of vrouwen,’ vertelde advocaat Abdulhalim Yilmaz, hoofd van de vluchtelingencommissie van Mazlumder (de Turkse tak van de Association for Human Rights & Solidarity with the Oppressed). ‘Sommige Turkse mannen nemen een tweede of derde Syrische vrouw en registreren hen niet eens. Deze meisjes hebben geen legale status in Turkije. Economische ontberingen zijn een grote factor in dit lijden, maar het is ook een religieus en cultureel fenomeen, omdat in de (islamitische) religie jonge huwelijken zijn toegestaan.’

‘Veel Arabische landen, inclusief Saudi Arabië, hebben tot nu toe niet één Syrische vluchteling opgenomen,’ vervolgde Yilmaz. ‘Aan de grens met Turkije wachten er nog eens tienduizenden, maar als deze vrouwen en kinderen zouden weten wat hen daar mogelijk wacht, zouden ze nooit ook maar één voet in dat land zetten. En dat is het onvermijdelijke gevolg als een zekere cultuur –de islamitische- zelfs niet het kleinste respect heeft voor de rechten van vrouwen. In plaats daarvan is het een cultuur van verkrachting, slavernij, misbruik en discriminatie, waarbij vaak zelfs de meeste kwetsbaren worden uitgebuit.’

Keuzen tussen trouwen met pedo of martelaar voor de islam

En als jonge Turkse kinderen niet worden bestemd voor gedwongen seks met volwassenen, dan moeten ze volgens de overheid in Ankara maar martelaren voor de islam worden. Dat stelde het Turkse ministerie van Religieuze Zaken (Diyanet) in een stripmagazine dat eerder dit jaar aan de basisscholen werd verstrekt. De indoctrinatie van jonge Turkse kinderen met het verheerlijken van oorlog, (zelfmoord)terreur, dood en geweld in de strijd tegen alle niet-moslims is onderdeel van het megalomane visioen van Erdogan om in de komende jaren een begin te maken met het herstel van het islamitische Ottomaanse Rijk. Daar moeten de nodige oorlogen voor worden gevoerd, waar veel, heel veel kanonnenvoer voor nodig is.

Erdogan komt in Brussel met alles weg

De Turkse despoot komt in Brussel dus werkelijk met àlles weg; het uitmoorden van de Koerden, het trainen en bewapenen van ISIS en andere jihadgroepen, het smokkelen van enorme hoeveelheden door ISIS gestolen olie, het sturen van miljoenen moslimmigranten naar Europa, enkel om ons continent door islamisering te ondermijnen, het opzetten van de Turken in Europa tegen de niet-moslim bevolking, het welbewust doorlaten van terroristen naar de EU, het massale seksuele misbruik van Syrische meisjes en vrouwen, een false-flag staatsgreep en het verwijderen en/of arresteren van vele tienduizenden politieke tegenstanders, en nu dus ook het legaliseren van pedofilie met kinderen vanaf 12.

Gevestigde orde wil islamistische criminele terreurrepubliek naar EU halen

Daarmee komen we weer uit bij de eerst alinea. Lijkt het er door dit alles niet verdacht veel op dat juist dit de redenen zijn waarom de links-liberale elite in Europa, en vooral die in Brussel, de islamistische criminele misbruik- en terreurrepubliek Turkije zo ontzettend graag lid van de EU wil maken, zodat in één klap bijna 80 miljoen volgelingen van de islam worden toegevoegd? Immers, zó blind kan toch niemand zijn, zelfs niet onder het mom van politieke correctheid?

David D. Letterman

(1) Epoch Times