• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Trump: ‘Hillary net zo catastrofaal voor VS als Merkel voor Duitsland’

Trump wil samen met Putin ISIS, ‘dat dankzij Obama en Clinton kon opkomen’, vernietigen – Russen gaan vanuit Iran ISIS bombarderen – Trump eerste kandidaat ooit die campagne opent in Israël, als steun voor de Joodse staat

2016-08-16-14-19-52.hillary clinton 01a

Als ‘team’ kunnen beide vrouwen de vernietiging van het vrije en welvarende Europa en Amerika versnellen en voltooien.

Dat de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump weinig op heeft met de Duitse bondskanselier Angela Merkel bleek vorig jaar al, toen hij haar open-grenzen beleid voor miljoenen moslimmigranten ‘krankzinnig’ noemde. Nu heeft hij in een toespraak over zijn geplande veiligheidsbeleid Duitsland opnieuw als afschrikwekkend voorbeeld aangehaald. ‘Hillary Clinton wil de Angela Merkel van Amerika worden. Zij weet wat voor een catastrofe de massa immigratie voor Duitsland en het Duitse volk is.’ Trump wees onder andere op de aanrandings- en verkrachtingsgolf die onze oosterburen heeft overspoeld, en wil voor alle migranten naar de VS een ‘gezindheidstest’ invoeren, alsmede ook een complete immigratiestop voor mensen uit bepaalde (moslim)landen.

Hillary Clinton zal als president de VS in net zo’n migrantencrisis storten die op dit moment Duitsland aan het vernietigen is, aldus Trump. ‘Niemand had kunnen denken dat de criminaliteit in Duitsland ooit naar zo’n niveau zou stijgen. Ons land heeft genoeg problemen. We hebben er niet nog meer nodig.’

Stop op of strenge test voor moslimmigranten

Clinton wil veel meer moslimmigranten uit met name Syrië naar Amerika halen. Ze stelde al voor om het aantal Syriërs dat tot de VS wordt toegelaten met 500% te verhogen. Uit statistieken blijkt dat de regering Obama vrijwel uitsluitend moslims toelaat, en zo goed als niet één christen.

Trump wil met name mensen uit moslimregio’s aan een strenge test onderwerpen, of ze de waarden van de VS wel zullen respecteren, en niet van plan zijn om het land schade toe te brengen, zoals in Europa gebeurt. ‘ISIS probeert in de vluchtelingenstromen naar Europa en de VS te infiltreren. De omvang van de huidige immigratiestromen is te groot… Als we de aantallen niet controleren, kunnen we de mensen niet afdoende screenen.’

Trump wil samen met Putin ISIS vernietigen

Daarnaast wil Trump korte metten gaan maken met de radicale islam, en op zowel ideologisch, financieel en militair gebied alles gaan doen om de wreedste religieuze ideologie die de mensheid ooit terroriseerde, met wortel en tak uit te roeien.

Trump herhaalde dat hij samen met de Russische president Putin ISIS wil verslaan. Het Kremlin heeft inmiddels van Teheran toestemming gekregen om vliegvelden in Iran te gaan gebruiken voor bombardementen op ISIS. De enorme Tupolev bommenwerpers kunnen namelijk niet opstijgen vanaf de kleine vliegvelden in Syrië. Door de samenwerking met Iran wordt de vlucht voor de toestellen verkort van 2150 naar 900 kilometer. De Russen hebben ook gevraagd of ze vanuit Iran kruisraketten op Syrië mogen afvuren. (2)

Obama en Clinton verantwoordelijk voor opkomst ISIS

De eigenzinnige Republikeinse presidentskandidaat herhaalde dat ‘de opkomst van ISIS het directe resultaat is van het beleid van president Obama en minister Clinton.’ Tal van internationale onderzoeksjournalisten, waaronder de vermaarde Amerikaan Seymour Hersh, hebben de afgelopen jaren onmiskenbaar bewezen dat daar geen woord van overdreven is. Uit gelekte documenten van het Pentagon bleek dat ISIS in samenwerking met Saudi Arabië en Turkije werd gecreëerd om de Syrische president Assad af te zetten.

Hersh voerde begin dit jaar nieuw bewijs aan dat Clinton als minister van BuZa direct betrokken was bij de illegale wapensmokkel vanuit het door de NAVO in chaos en bloedvergieten gestorte Libië, en ze ook actief meewerkte aan de levering van saringas aan de Syrische rebellen, die in 2013 de berucht geworden false flag gifgasaanval in een buitenwijk in Damascus uitvoerden. Daarbij kwamen zeker 1000 mensen, onder wie veel kinderen, om het leven.

‘Het buitenlandse beleid van Obama-Clinton heeft ISIS losgelaten, het Midden Oosten gedestabiliseerd, en Iran –waar men ‘Dood aan Amerika’ schreeuwt- als regionale macht –en ernaar strevend een wereldmacht te worden- in een dominante positie gebracht,’ aldus Trump.

Trump enige echte pro-Israël kandidaat

Hillary Clinton presenteert zich graag als pro-Israël kandidaat, maar heeft als minister enkel besluiten genomen die de Joodse staat schade hebben toegebracht. Trump zegt altijd een échte supporter te zijn geweest, en om dat te onderstrepen lanceerde hij als eerste presidentskandidaat ooit een campagne in Israël zelf. (4)

Trump haalde onlangs ongekend hard uit naar de Palestijnen, die er volgens hem volledig verantwoordelijk voor zijn dat er nog steeds geen vrede is, omdat ze dat helemaal niet willen. Hij bezwoer dat hij als president zo snel mogelijk een einde zal gaan maken aan de dagelijkse Palestijnse terreuraanvallen op Joodse en Israëlische burgers. Ook beloofde hij dat hij de Amerikaanse ambassade zal verhuizen van Tel Aviv naar ‘de eeuwige hoofdstad van Israël: Jeruzalem.’

David D. Letterman

(1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(2) Infowars
(3) DEBKA
(4) Arutz 7