• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Trump bang dat verkiezingen worden vervalst om Hillary te laten winnen

‘Het wordt een bloedbad als Hillary via stemfraude toch president wordt’ – Weer een prominente onderzoeksjournalist die onthullende boeken schreef over de Clintons dood aangetroffen

2016-08-02-16-50-35.hillary clinton oorlog

Nog iets meer dan 3 maanden, en we weten of deze ijskoude, leugenachtige en gewetenloze vrouw door de elite in staat wordt gesteld om als president van de VS de hele wereld naar de absolute ondergang te leiden.

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump zegt dat hij bang is dat de presidentsverkiezingen in november zullen worden vervalst, zodat Hillary Clinton president kan worden. Zijn waarschuwing is beslist niet overdreven, want behalve het feit dat de nomimatie van Clinton door de Democratische Partij doorgestoken kaart bleek, hebben ook de grote, voornamelijk door links gecontroleerde massamedia, hun opiniepeilingen ‘bijgesteld’, waardoor de voorsprong die Trump bij allen op Clinton had, van de ene op de andere dag in een flinke achterstand veranderde.

‘Als ik eerlijk ben, dan ben ik bang dat de verkiezingen zullen worden gemanipuleerd,’ zei Trump tijdens een toespraak in Columbus, Ohio. Hij wees erop dat hijzelf alleen kandidaat kon worden omdat hij de voorverkiezingen met een enorme overmacht had gewonnen (met 78% in Californië, New York en Indiana). Dat betekent volgens hem dat hij in november opnieuw een grote meerderheid van de Amerikanen achter zich moet krijgen om de ‘vuile trucjes’ van Hillary teniet te doen.

Later zei hij tegen Fox News opnieuw te hopen dat ‘de Republikeinen goed oppassen, omdat de verkiezingen van ons worden afgepakt. Ik denk dat dit ook met Bernie Sanders gebeurde, door die onzin met super-gedelegeerden.’

Globalistische orde tegen Trump, ook vervalsen van peilingen

Eerder deze week riep Infowars kopman Alex Jones Trump in een open videoboodschap op om heel goed op zijn tellen te passen. ‘Nu ze (Hillary) de voorverkiezingen heeft gestolen, zal ze ook de algemene verkiezingen proberen te stelen. We hebben een referendum nodig voor open en vrije verkiezingen in dit land, en dan zal Trump met overmacht winnen. We moeten laten zien wat een bedriegster ze is.’ (1)

Trump heeft echter een machtige vijand tegenover zich: de linkse globalitische gevestigde orde, die bijna het hele mediacomplex in de VS en Europa beheerst. Zo heeft het internationale persbureau Reuters zijn peilmethodes plotseling ‘aangepast’, omdat Trump ook in hun onderzoeken voor het eerst een voorsprong op Hillary nam. Het gevolg: de dag erop was die voorsprong ‘zomaar ineens’ in een achterstand van 7% veranderd. CNN deed exact hetzelfde, en veranderde in één week Trumps voorsprong van 3% in een achterstand van 9%.

‘Het wordt een bloedbad als Hillary via stemfraude wint’

Nog voordat Reuters en CNN hun peilmethodes openlijk begonnen te manipuleren om de door de elite gewenste kandidaat weer op voorsprong te zetten, waarschuwde Trump vertrouwelijking Roger Stone dat als de verkiezingen in november inderdaad duidelijk worden vervalst om Hillary te laten winnen, ‘er massaal burgerlijke ongehoorzaamheid’ in de VS zal losbarsten. ‘Het wordt een bloedbad.’

‘We weten allemaal dat je de in deze tijd een computer alles kan laten doen. De stemmachines zijn feitelijk computers. Wie zegt dat die niet worden gemanipuleerd? Ik denk dus dat er op grote schaal stemfraude zal worden gepleegd. Om daar iets tegen te doen moet Trump daar voortdurend over beginnen te praten. Hij moet er bijvoorbeeld op wijzen dat als hij in de peilingen in Florida op ruime voorsprong staat, maar de staat toch verliest, dit door stemfraude zal zijn. Daarmee zullen de verkiezingen ongeldig worden. De winnaar zal illegitiem zijn, en daardoor ontstaat een constitutionele crisis en massale burgerlijke ongehoorzaamheid. De regering zal dan niet langer een regering zijn.’

Het enige wat dit nog kan voorkomen is dat Trump met enorme overmacht van Hillary wint, en stemfraude zo goed als onmogelijk wordt, omdat het op te grote schaal zou moeten plaatsvinden om niet door de doorsnee kiezer te worden opgemerkt. Stone: ‘De regering zal ophouden te functioneren als ze proberen de verkiezingen te stelen en Hillary te beëdigen. Dat gaan wij niet accepteren.’ (2)

En wéér betrapt op een leugen

Uit de nieuwste serie door WikiLeaks gepubliceerde gehackte documenten en emails van de Democraten blijkt dat toenmalige minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton in 2012 glashard heeft gelogen toen ze beweerde niets te weten van illegale wapenzendingen via het Amerikaanse consulaat in Libië naar Syrië. Nu blijkt dat ze al een jaar vóór de aanval op het consulaat in Benghazi op de hoogte was.

Onmiddellijk na de aanval schreven we dat er tal van aanwijzingen waren dat niemand minder dan Clinton zelf achter de wapenleveranties aan Syrische jihadisten zat. De befaamde onderzoeksjournalist Seymour Hersh verzamelde daar de afgelopen jaren een wagonlading nieuw bewijs voor, en toonde zelfs aan dat Hillary hoogstwaarschijnlijk persoonlijk opdracht gaf om saringas aan de ‘rebellen’ te leveren voor een false-flag aanval in Damascus, bedoeld om Amerikaans miltiair ingrijpen te rechtvaardigen. Bij die chemische aanval kwamen zeker 1000 mensen om het leven, onder wie veel kinderen.

En wéér een prominente tegenstander opgeruimd

Zoals we al vaker hebben geschreven schrikken de Clintons en de elite in Washington niet terug voor het (laten) vermoorden van mensen die belastend materiaal over de aangewezen opvolger van Obama dreigen te lekken. Zo zijn er inmiddels al vele tientallen tegenstanders opgeruimd. Het laatste slachtoffer is American Free Press onderzoekjournalist Victor Thorn, auteur van meer dan 50 boeken en duizenden artikelen, en een bekende Clinton researcher. Hij werd op zijn 54e verjaardag (1 augustus) dood aangetroffen op een berg vlakbij zijn huis. Officiële doodsoorzaak: een door hemzelf aangebrachte kogelwond.

In het recent gepubliceerde ‘De kroning van Clinton: Waarom Hillary niet in het Witte Huis zou moeten komen’, en de ‘Hillary (en Bill) Trilogie’ zette Thorn alle smerige feiten die de Clintons al zo lang voor het grote publiek verborgen proberen te houden, op een rijtje. Aan de lange lijst dodelijke slachtoffers in ‘Hillary (en Bill): Het Moord Deel’ moet nu helaas ook zijn eigen naam worden toegevoegd.

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Zero Hedge
(3) American Free Press
(4) Liberty News Writers