• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Terrorist München was geen Iraniër, maar pro-Erdogan islamist uit Syrië

2016-08-01-15-54-21.ali daoud sonboly pro turkije 02

De meest krankzinnige leugen van grote Duitse media was dat de amokmaker terrorist die op 23 juli in München 9 mensen vermoordde, waarvan 7 tieners die bij de McDonalds zaten te eten, een Duitse rechtsextremist was. Vervolgens werd uren na de aanslag, waarin er vergeefs werd gezocht naar nog minstens 2 andere daders, de naam van de terrorist bekend gemaakt: Ali David Sonboly, doelbewust verwesterd, omdat het in werkelijkheid geen ‘David’, maar “Daoud’ was. Maar ook de achternaam blijkt verdraaid: ‘Sonboly’ wordt namelijk als ‘Sunbuli’, een Arabische naam, uitgesproken. Ook uit zijn Facebook pagina blijkt Ali Daoud Sunbuli geen Iraniër was, maar een pro-Turkse islamist uit Syrië.

Op zijn Facebook had Sonboly/Sunbul(l)i (in het Arabisch hetzelfde geschreven – de verschillende Westerse vertalingen zijn slechts variaties van de klankweergave), die geen tiener maar een volwassene was, een grote Turkse vlag staan. Van Iraanse of Perzische vlaggen geen spoor, maar wel van Syrische. De combinatie van beide wordt vaak gebruikt door Syrische pro-Erdogan islamisten. Ook stond hij op de terreurverdachtenlijst van Interpol.

Zijn bewondering voor de Turkse dictator Erdogan staat buiten kijf. Bovendien woonde hij in München in een Turkse wijk. De Duitse regering Merkel schilderde hem af als een Iraniër, dus een Shi’itische moslim, om een weerslag tegen de grote Turkse gemeenschap te voorkomen.

Islamistische clan fanatieke Erdogan aanhangers

Sonboly’s clan is oorspronkelijke van Turkse afkomst en leeft in Homs, Syrië. Sommigen zijn geëmigreerd naar Jemen, Saudi Arabië, de VS en Canada. De clanleden zijn, waar ze ook leven, Soenitische moslims die tegen Assad en fanatiek voor Erdogan zijn, en diens versie van de extremistische islam aanhangen.

Ali Sonboly heeft op Facebook in het Arabisch connecties met pro-Erdogan/ISIS jihadisten zoals Ahmad Khan. Clanlid Ziyad Sonboly is sluipschutter fanaat en is gezien zijn Syrische vlag duidelijk een Syriër. Hij zou net als Ali omschreven kunnen worden als iemand die van kogelregens houdt. Maar welke moslimterrorist is dat eigenlijk niet?

De foto die van Ali in de media werd getoond, is er inderdaad een van een tiener. Uit de verhalen, foto’s en filmpjes van ooggetuigen blijkt echter dat hij inmiddels een veel volwassenere man is. Ook dat werd op last van de Duitse autoriteiten echter verdoezeld.

Andere terroristen verzwegen

Al-Arabiya, een van de grootste en bekendste Arabische zenders, berichtte niet alleen dat Sonboly op de ‘watchlist’ van Interpol stond –een feit wat door de Westerse media werd genegeerd-, maar ook dat er op basis van ooggetuigenverslagen nog 2 andere terroristen in München actief waren. Pal na de aanslag werden er namelijk 3 locaties gemeld, te weten de McDonalds, Het nabij gelegen Olympia winkelcentrum, en de daarnaast gebouwde parkeergarage.

Er zijn in totaal 3 Turken gedood – zaten daar enkele daders bij die zich als slachtoffers voordeden? Werd de aanslag misbruikt om bij de Duitsers juist sympathie voor de Turken en president Erdogan, die onmiddellijk verklaarde dat net als zijn eigen land nu ook Duitsland door terreur was getroffen, op te wekken? Daarnaast zou Ali, de zogenaamd ‘enige’ dader, zelfmoord hebben gepleegd. Het is niet te bewijzen, maar het is minstens zo waarschijnlijk dat hij door een politiekogel werd uitgeschakeld.

De Westerse media berichtten wel dat Sonboly zijn daad al zeker een jaar had voorbereid. Uit deze video valt op te maken dat hij in ieder geval getraind was om met vuurwapens om te gaan. De politie verklaarde echter geen idee te hebben waar hij dat had geleerd.

Was Sonboly een Turkse agent?

Mede gezien de enorme discrepanties tussen diverse getuigenverslagen in media zoals CNN, en de officiële slotverklaringen van de Duitse autoriteiten, is het niet ondenkbaar dat Sonboly in werkelijkheid een Turkse agent was die werd ingezet om een aanslag te plegen waarmee geprobeerd werd om sympathie onder de almaar onrustiger wordende Duitse bevolking op te wekken voor de talloze Syrische migranten die uit Turkije naar Europa worden doorgestuurd. Het is ook mogelijk dat Berlijn de feiten vervalste om de grote weerstand tegen de visumvrijheid voor 80 miljoen Turkse moslims, en het geplande Turkse EU-lidmaatschap, te verminderen.

De ‘false flag’ staatsgreep in Turkije heeft Erdogan in ieder geval in staat gesteld om -met steun van bondskanselier Angela ‘Stasi’ Merkel- tienduizenden tegenstanders van zijn dictatoriale aspiraties en radicale versie van de islam af te rekenen. Iedereen die tegen hem is, wordt inmiddels als terrorist neergezet.

David D. Letterman

(1) Shoebat
(2) Anonymous News