• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Schokkende video met Palestijn die soldaten vraagt zijn 4 jarig kind dood te schieten

Hamas organiseert ook dit jaar weer kinderkampen waar Palestijnse kleuters wordt geleerd dat jezelf opblazen voor Allah en daarbij Joden vermoorden het hoogst haalbare is – Donald Trump: Als ik president wordt, zal ik de Palestijnse haatcultuur en verheerlijking terreur hoe dan ook stoppen

2016-08-03-14-59-49.pali vader vraagt 4 jarig zoontje te doden

De Israëlische premier Benyamin Netanyahu heeft een video waarop een Palestijnse man zijn 4 jarig zoontje omhoog houdt en tegen soldaten van de grenspolitie schreeuwt dat ze hem dood moeten schieten, in een TV-toespraak aangegrepen om de wereld te laten zien waarom het conflict met de Palestijnen nog steeds voortduurt. De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump zei recent nog dat hij als president een einde gaat eisen aan deze Palestijnse haatcultuur, verheerlijking van moslimterroristen en het martelaarschap, wat ook volgens hem het grootste struikelblok voor vrede met Israël is.

‘Ik heb zojuist een video gezien die me tot in het diepst van mijn wezen geschokt heeft,’ begon Netanyahu. ‘Een Palestijnse vader houdt zijn 4 jaar oude zoon omhoog, en smeekt de Israëlische grenspolitie om zijn eigen kind te doden. Hij schreeuwt: ‘Schiet het kleine ventje dood!’ Zijn eigen zoon. Hij duwt zijn jonge zoon naar de soldaten en schreeuwt: ‘Vermoord hem! Schiet hem dood!’ De jongen aarzelt. Hij is bang. Dat zou ieder kind zijn.’

Terwijl hij op ze af loopt kijkt het jongetje vertwijfeld om naar zijn vader. Maar wat doen de Israëlische soldaten? Een van hen steekt vriendschappelijk zijn hand naar hem uit. Het jongetje geeft hem vervolgens een ‘high five’. Netanyahu: ‘Het is moeilijk om een 4 jarige te doen haten.’

De premier: ‘Denk aan uw eigen kind op die leeftijd, aan zijn glimlach, haar lach. Stelt u zich de ongedwongen blijdschap en onschuld voor die alleen een kind heeft. Iemand aanmoedigen zo’n kind te vermoorden – laat staan je eigen kind- is wellicht het meest onmenselijke wat iemand kan doen.’

Hamas leert kleuters dat jezelf opblazen het hoogst haalbare is

‘Wat heeft dat kind gedaan om dit te verdienen? Het antwoord is: niets. Hij is onschuldig. Hij zou op een speelplaats moeten zijn, in de zon, lachend met andere kinderen. Maar helaas is de misdaad van deze vader geen uitzondering. In Gaza organiseert Hamas zomerkampen (ook dit jaar weer) waar kinderen wordt geleerd de dood belangrijker te vinden dan het leven – oftewel zelfmoord-kleuterkampen.’

Netanyahu wijst er tevens op dat het Palestijnse ministerie van Onderwijs in Ramallah recent een ‘studiedag’ voor scholieren organiseerde waarop terroristen die drie Israëliërs hadden vermoord werden geëerd. Twee weken geleden werden terroristen voor de zoveelste keer geprezen door de officiële krant van de Palestijnse Autoriteit. Een direct citaat: ‘Dood als een martelaar is het pad naar uitmuntendheid en grootheid.’

‘Kinderen verdienen het leven, en moeten niet worden geleerd te moorden’

‘Palestijnse en Israëlische kinderen verdienen beter,’ vervolgde de premier van de Joodse staat. ‘Ze verdienen het leven. Ze verdienen een leven in vrede. Kinderen zijn geen kanonnenvoer. Ze zijn het kostbaarste wat er bestaat in deze wereld, het kostbaarste wat we hebben. Ik weet zeker dat veel Palestijnse ouders net zo woedend zijn als ik over deze video.’

‘Vandaag doe ik een beroep op iedere vader en moeder op deze wereld. Sluit u bij mijn oproep aan om een eind te maken aan dit kindermisbruik. Het Palestijnse leiderschap moet stop met kinderen aanmoedigen te moorden. Ze moeten stoppen Palestijnse ouders aan te vuren om de dood van hun eigen kinderen te vragen. Dat is gruwelijk!’

‘Vrede begint met respect. Als ouders het leven van hun eigen kinderen niet respecteren, hoe kunnen ze dat dan wel hebben voor het leven van hun buren? We moeten van alle kinderen houden. Die zouden nooit aangezet moeten worden tot geweld en haat. Laten we samen kinderen onderwijzen voor de vrede.’ (1)

Trump stelt Palestijnen en Iran verantwoordelijk

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump heeft in een toespraak vorige maand zijn onomwonden steun voor Israël toegezegd. Dat doen andere kandidaten doorgaans ook, maar Trump ging als enige veel verder door de Palestijnen rechtstreeks en als enigen verantwoordelijk te houden voor het aanhoudende conflict met Israël.

Daar is ook Iran voor een groot deel schuldig aan, want dat land betaalt voor iedere dodelijke terreuraanslag die een Palestijn op een Jood of Israëliër pleegt, $ 7000,- uit. Wordt het huis van een terrorist vervolgens door Israël verwoest, dan komt daar nog eens $ 30.000,- bovenop. ‘Allemaal betaald met de $ 150 miljard die Obama vrijgaf aan de Iraniërs, en waar wij helemaal niets voor hebben teruggekregen.’

Palestijnen niet belonen voor terrorisme, maar confronteren

Trump zei nooit te zullen toestaan dat de VN en de internationale gemeenschap Israël een verdrag met de Palestijnen oplegt. ‘Dat zal Israël enkel nog meer delegitimeren. Dat wordt een ramp en een catastrofe voor Israël, dus dat gaat niet gebeuren. Bovendien zou het Palestijnse terrorisme ermee beloond worden. Iedere dag steken ze Israëliërs en ook Amerikanen neer. Vorig week nog werd een jonge Amerikaanse toerist op straat doodgestoken door een Palestijn. Zulk gedrag moet je niet belonen! Daar past maar één antwoord op, namelijk confrontatie.’

‘Ik weet alles van het sluiten van deals. Voor een deal heb je 2 partijen nodig. Israël probeert dat al heel lang, zonder voorwaardes vooraf. In 2000 had je Camp David, toen premier Barak een misschien wel te genereus aanbod deed. Arafat verwierp het. In 2008 deed premier Olmert een net zo ruimhartig aanbod. Ook dat werd door de Palestijnse Autoriteit verworpen. Daarna kwam minister John Kerry met een raamwerk (voor een vredesverdrag), en daar reageerden ze zelfs niet op.’

‘Kinderen leren haten en vermoorden van Joden moet stoppen!’

‘Als ik president wordt, dan zal deze behandeling van Israël als tweederangs landje vanaf dag 1 stoppen… Ondertussen gaat het dagelijkse ophitsen door, wordt kinderen geleerd Israël en de Joden te haten. Dat moet stoppen. In een samenleving waar brandweermannen helden zijn, willen kleine kinderen brandweermannen worden. In een samenleving waar atleten en filmsterren de helden zijn, willen kleine kinderen dat ook worden. In de Palestijnse samenleving zijn de helden degenen die Joden vermoorden. Dat kunnen we niet zo door laten gaan.’

‘Vrede is niet mogelijk als terroristen als martelaren worden gezien. Deze verheerlijking van terroristen is een enorme barrière voor vrede, en een afschuwelijke manier van denken… In Palestijnse schoolboeken en moskeeën wordt een haatcultuur gebracht. Dit onderwijs in haat moet stoppen, en wel meteen. Israël vernoemt pleinen niet naar terroristen en betaalt zijn kinderen niet voor het neersteken van willekeurige Palestijnen.’

‘Obama en Clinton hebben vijanden enkel aangemoedigd’

‘President Obama begrijpt niets van het sluiten van deals. Je kunt niet zoals hij grote druk zetten op onze vrienden, en onze vijanden belonen. Dat patroon zie je steeds weer bij de president en zijn hele regering, inclusief zijn voormalige minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton, die overigens absolute ramp is. Zij en president Obama hebben Israël heel, heel slecht behandeld. Dat heeft de haters van Amerika alleen maar aangemoedigd.’

‘Palestijnen moeten terreur stoppen en Joodse staat accepteren’

‘Hierdoor is de helft van de Palestijnse bevolking overgenomen door ISIS en Hamas, en de andere helft weigert daar iets aan te doen. Dit wordt dus nooit opgelost, tenzij wij het hier doen, in de VS. Wij gaan het hoe dan ook oplossen. En als de VS achter Israël gaat staan, wordt de kans op vrede vele malen groter. Dat zal er gaan gebeuren als Donald Trump president is. Ook zullen wij de Amerikaanse ambassade verhuizen naar de eeuwige hoofdstad van het Joodse volk: Jeruzalem.’

‘De Palestijnen moeten weer aan de onderhandelingstafel komen en de dagelijkse terreur tegen Israël stoppen. Ze moeten ook accepteren dat Israël een Joodse staat is, en voor altijd als Joodse staat zal blijven bestaan.’

David D. Letterman

(1) Arutz 7
(2) YouTube / Israël Video Network