• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Oostenrijk en Tsjechië eisen van Merkel onmiddellijk einde massa immigratie

Peilingen: Duitse regeringspartijen CDU en SPD op fors verlies, sterke opkomst anti-islamisering partij AfD – Nederlandse PVV wil moskeeën sluiten en Koran verbieden – Geert Wilders wil directe democratie invoeren en burgers veel meer macht geven

2016-08-26-14-15-11.moslimas in boerka en niqab

Polen, Hongarije, Tsjechië, Oostenrijk, en in eigen land de PVV, zien een toekomst waarin we worden overheerst door een discriminerende haatideologie die dit met vrouwen doet, absoluut niet zitten.

Naast Hongarije en Polen hebben ook Oostenrijk en Tsjechië het helemaal gehad met het ‘Wir Schaffen Das’ open-grenzen welkomsbeleid van de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Beide landen eisen dat er zo snel mogelijk een EU-top wordt georganiseerd om dit volgens hen verwoestende immigratiebeleid compleet terug te draaien. De Tsjechen voeren net als de Hongaren als reden aan dat de komst van zoveel moslimmigranten de eigen cultuur en samenleving bedreigt. Ook de Oostenrijkse minister van Defensie Hans Peter Doskozil was heel duidelijk: ‘Wir schaffen das is politiek onverantwoordelijk, en een fataal signaal en aanmoediging voor vluchtelingen om naar Europa te gaan. Een jaar zoals 2015 mag zich niet herhalen.’

Doskozil wijst op de situatie in Milaan, waar midden in de stad een tenten-AZC werd gebouwd, omdat alle opvangcentra barstensvol migranten zitten. ‘Dan kan toch niemand meer beweren dat we de toestroom op een verstandige manier oplossen.’ Hij waarschuwde opnieuw dat Oostenrijk zich niet tot ‘wachtkamer’ voor asielzoekers die naar Duitsland willen zal laten gebruiken.

Sinds begin 2016 zijn er in Oostenrijk zo’n 100.000 nieuwe migranten geregistreerd, het leeuwendeel niet afkomstig uit oorlogsgebieden, maar gelukszoekers uit met name Nigeria en Eritrea. De minister eist daarom zo snel mogelijk een Europese top om deze economische migranten – circa 90% van het totaal dat door de regering Merkel naar Europa wordt gelokt- weer naar hun thuislanden terug te sturen.

Tsjechië: Islamitische immigratie bedreigt onze cultuur

De Tsjechische premier Bohuslav Sobotka liet de deze week op bezoek zijnde Angela Merkel weten dat zijn land de verplichte verdeling van migranten over de EU blijft afwijzen, omdat de islamitische cultuur die bijna alle vluchtelingen met zich meenemen de Tsjechische in gevaar brengt. Daarbij wees hij op de totaal mislukte integratie in West Europa, waar vooral veel moslims van de tweede en derde generatie zijn geradicaliseerd.

Ook Polen wil geen moslims; Merkel blijft tijd rekken

De Duitse bondskanselier blijft echter volharden in de immigratie afspraken met de Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan. Vandaag is ze in Warschau om te proberen haar Poolse collega Beata Szydlo zover te krijgen grote aantallen moslims toe te laten, iets wat het land tot nu toe weigert. De Polen willen wel vluchtelingen opnemen, maar alleen christenen, die in de landen waar ze vandaan vluchten massaal door moslims worden vervolgd.

Daarnaast rekt Merkel enkel tijd door te beweren dat er ‘meer informatie’ nodig is over de reeds in Duitsland aangekomen migranten, waarvan het officieuze aantal richting de 2 miljoen begint te lopen. Tot nu toe hebben de Duitsers sinds begin vorig jaar slechts 34.000 migranten teruggestuurd – een druppel op de gloeiende plaat, en degene die zich hevig verzetten, mogen alsnog gewoon blijven (4).

Peilingen: Flinke winst AfD, fors verlies voor links (SPD, Linke, CDU)

In alle opiniepeilingen in Duitsland staan regeringspartijen CDU/CSU en SPD op fors verlies. Over enkele dagen zijn er verkiezingen in de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern. De vroeger almachtige SPD valt verder terug naar 27%, en het CDU dreigt met 22% zelfs zijn 2e plek te verliezen aan de AfD, dat inmiddels op 21% staat. Pro-islam immigratie partij de Linken valt terug van 18,4% naar 14%. (3)

PVV wil moskeeën sluiten en Koran verbieden

Gisteren haalde PVV-leider Geert Wilders het nieuws met zijn nieuwe concept verkiezingsprogramma. Net als Polen, Tsjechië en Hongarije wil hij geen asielzoekers meer uit moslimlanden accepteren, islamitische symbolen van onderdrukking en discriminatie, zoals het hoofddoekje, uit publieke functies weren, criminele moslims hun Nederlanderschap afpakken en uitzetten, en alle moskeeën, de meeste AZC’s en islamitische scholen –allen bronnen van radicalisering en verspreiding van haat- sluiten. Daarbij moet ook de Koran als bron van alle ellende worden verboden.

Om dat mogelijk te maken moet Nederland definitief breken met Brussel en net als de Britten uit de EU stappen. Wilders wil tevens iets waar de huidige regeringspartijen, maar ook de oppositie –met D66 voorop- van gruwelt, namelijk een directe democratie zoals in bijvoorbeeld Zwitserland, waar de burgers veel meer macht en invloed hebben om de koers van het land te bepalen.

Herstel zorg te financieren door einde immigratie en windmolens

Om de zorg voor ouderen en zieken weer naar het oude niveau te herstellen moeten extreem kostbare miljardenprojecten zoals de massa immigratie en zinloze windmolenparken geheel worden geschrapt. Alleen al deze twee zaken sparen dermate veel geld uit, dat er ook extra middelen vrijkomen voor het verlagen van de huren, voor veiligheid (politie en defensie), en voor een forse verlaging van de inkomsten- en motorrijtuigenbelasting. (2)

David D. Letterman

(1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(2)  Facebook / PVV-leider Geert Wilders
(3) Deutsche Wirtschafts Nachrichten
(4) Deutsche Wirtschafts Nachrichten