• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Noors politie onderzoek: 90% misdaden tegen kinderen gepleegd door migranten

‘Xenofobie tegen mensen van deze groep is zeer rationeel en gerechtvaardigd’

2016-08-17-15-21-31.spotprentje migranten 02c

De Noorse hoofdinspecteur Thomas Utne Pettersen heeft op spectaculaire wijze de linkse politieke correctheid in zijn land doorbroken, door openlijk te erkennen dat de misdaad- en verkrachtingsexplosie in zijn land vrijwel uitsluitend is te wijten aan buitenlanders, voornamelijk (moslim)migranten. Volgens Pettersen zijn dan ook niet xenofoben het probleem, maar de politici en burgers die weigeren te erkennen dat migranten en asielzoekers verantwoordelijk zijn voor de meeste misdaden, niet alleen in Noorwegen, maar in heel Europa.

‘In relatie tot deze groep is xenofobie zeer rationeel en gerechtvaardigd,’ zei Pettersen, wijzen op de statistieken voor iedere willekeurige week in 2016. Er worden altijd wel ‘Midden Oosterse mannen’ en andere buitenlanders gearresteerd voor drugshandel, steekpartijen, berovingen, aanrandingen, verkrachtingen, et cetera.

‘Vrouwen en kinderen geofferd op altaar van asiel’

De inspecteur noemde met name het grote aantal Noorse kinderen dat wordt verkracht door migranten, inclusief een ‘Afghaanse asielzoeker die veroordeeld werd voor de verkrachting van een Noors kind,’ en ‘drie Syrische asielzoekers beschuldigd van de verkrachting van twee Noorse kinderen.’ Hij wees op een onderzoek in de hoofdstad Oslo, waaruit bleek dat 9 van de 10 misdaden tegen kinderen worden gepleegd door migranten.

Pettersen haalde dan ook keihard uit naar de politici die de deuren hebben geopend voor massa immigratie. ‘Vrouwen en kinderen worden geofferd op het altaar van asiel en het ministerie van Vluchtelingen.’ Afgelopen zomer ‘probeerden de politici elkaar te overtreffen’ in het aantal asielzoekers Noorwegen zou kunnen opnemen. ‘Als ze realistischer waren geweest, dan hadden ze al lang kunnen zien dat meer migranten tot meer verkrachtingen en andere ernstige overtredingen zouden leiden.’

‘Geheimhouding afkomst misdadigers is verraad’

Tevens had hij geen goed woord over voor de Duitse autoriteiten, die pal na de aanrandings- en verkrachtingsexplosie tijdens oud en nieuw in Köln en andere Duitse steden de politie en rechters de opdracht gaven om de migrantenachtergrond van de daders te verbergen voor het publiek. ‘Naar mijn mening is deze geheimhouding verraad (van het volk). Het publiek heeft het recht te weten voor welke uitdagingen de politie staat, laat staan dat ze moeten weten wie de meeste misdaden pleegt.’

Het zijn dan ook niet (rechtse) xenofoben die de toekomst van Noorwegen en Europa bedreigen, maar de politici, mensen en organisaties die vanwege politieke correctheid weigeren te erkennen dat de misdaadexplosie wordt veroorzaakt door (moslim)migranten en asielzoekers.

‘Waarom zou je Derde Wereld criminelen tot je land moeten toelaten?’

‘De term xenofobie is komisch en dom als deze wordt toegepast op beschaafde Europeanen die één van de laagste misdaadcijfers ter wereld hebben,’ reageert Chris Menahan van Information Liberation. ‘Is het soms verkrachting-fobie als je niet wilt dat je kind wordt omringd door kinderverkrachters? Is het moord-fobie als je geen veroordeelde moordenaars in je buurt wilt hebben wonen? Waarom zou het dan xenofobie zijn als je niet wilt dat Derde Wereld migranten, die buitenproportioneel veel misdaden plegen, in jouw land komen wonen?’

David D. Letterman

(1) Information Liberation via Infowars