• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Italië op rand van asielzoekers crash

Corsica: Straatgevechten tussen bewoners en Marokkanen – Roemenen in Engeland vallen moslims aan nadat die gehoorzaamheid aan Sharia eisten

2016-08-22-15-44-51.calais chaos moslimmigranten zomer 2016

Moslimmigranten hebben Calais en de (snel)wegen veranderd in één grote gewelddadige chaos. Dagelijks worden tientallen auto’s en vrachtwagens aangevallen, vernield en beroofd.

Iedere week komen met actieve hulp van de EU en de NAVO duizenden nieuwe Afrikaanse migranten in Italië aan, dit jaar al zo’n 102.000. De autoriteiten in Rome zijn volledig overbelast, en hebben geen idee meer waar men al die nieuwkomelingen moet onderbrengen. In Como, boven Milaan, is net als in Calais –dat dankzij migranten een poel van totale chaos en gewelddadige anarchie is geworden- een groot kamp voor (illegale) asielzoekers ontstaan, en in Milaan zelf is het tot de eerste ernstige ongeregeldheden gekomen tussen migranten en Italianen. Oostenrijk en Zwitserland vrezen een stormloop op hun grenzen, en hebben voorbereidingen getroffen om deze af te sluiten. Terwijl de focus van de Europese immigratiecrisis vooral ligt op Duitsland, lijkt het in Italië nog eerder helemaal mis te gaan.

De Oostenrijkse ministeries van Defensie en Binnenlandse Zaken rekenen op een verdere escalatie van de asielzoekerscrisis, en kunnen binnen enkele uren de Brennerpas hermetisch afsluiten. Inmiddels zitten vele tienduizenden Afrikanen vast in het noorden van Italië, omdat ze noch naar Frankrijk, noch naar Zwitserland, noch naar Oostenrijk kunnen.

‘Dammen zullen breken’

‘Het is slechts een kwestie van tijd voordat in Italië alle dammen doorbreken, en duizenden Afrikanen een uitwijkroute richting Duitsland willen nemen, over de Brenner, naar Tirol,’ verklaarde een official in Wenen. De Oostenrijkers hopen –waarschijnlijk tegen beter weten in- dat de Italiaanse regering de situatie nog iets langer onder controle kan houden.

Eén ding is duidelijk: mochten er tienduizenden migranten over de Brenner richting Duitsland trekken, dan zullen die niet langer automatisch worden toegelaten. Dat betekent dat Tirol de grootste ‘wachtkamer’ voor asielzoekers van Europa dreigt te worden. (1)

Chaos en geweld in Calais

Om te zien wat dat voor gevolgen zal hebben, hoeven we alleen maar naar Calais te kijken, waar een enorme illegalen’stad’ is ontstaan. Dagelijks vallen vele tientallen moslims tegelijk zomaar auto’s en vrachtwagens aan, vernielen ruiten, bedreigen en mishandelen bestuurders, en stelen alles wat ze kunnen vastpakken. Veel inwoners van Calais mijden daarom de doorgaande (snel)wegen, en waarschuwen anderen hetzelfde te doen. (2)

Corsica: Straatgevechten tussen bewoners en Marokkanen

Ook op Corsica is te zien waar het pro-islamitische massa immigratiebeleid in heel Europa op zal uitdraaien. Onlangs vonden daar opnieuw massale straatgevechten plaats tussen autochtone bewoners en Marokkanen, wier criminele bendes de straten al jaren onveilig maken. De Corsicanen zijn dat spuugzat, en beginnen in verzet te komen. De gevechten vorige week ontstonden nadat moslims agressief werden omdat Fransen op het strand foto’s aan het nemen waren. (3)

Roemenen in Engeland komen in verzet tegen Sharia

In Engeland moet het verzet tegen de onderdrukkende islamitische Sharia wetten uitgerekend van andere Europeanen komen. In Luton bestormde een groep Roemenen met knuppels een moslim kapsalon, en sloegen de eigenaar, Mohammad Abbas-Khan, het ziekenhuis in. In het afgelopen jaar waren de spanningen tussen beide groepen hoog opgelopen, omdat de moslims van iedereen de naleving van de Sharia in hun wijk eisen, en bijvoorbeeld het drinken van alcohol op straat verbieden.

Moslims vallen steeds vaker politie aan

In steeds meer stadswijken heerst de Sharia dan ook reeds, en hebben Engelsen er nauwelijks meer iets te vertellen. Zelfs de politie niet; op dit filmpje is de dagelijkse praktijk in Groot Brittannië te zien, waar moslimbewoners agenten aanvallen. En dat komt omdat ze nog altijd volop de ruimte krijgen om hun racistische, discriminerende, haatzaaiende en gewelddadige religieuze ideologie na te volgen en te verspreiden. Nu moslims op deze wijze in steeds meer plaatsen in Europa zelfs de politie beginnen te trotseren, is het moment van een grote maatschappelijke crisis met de islam vermoedelijk niet ver weg meer.

David D. Letterman

(1) Krone
(2) Nunez Report
(3) Breitbart
(4) The Muslim Issue (via Shoebat)