• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Griekse regering vervolgt bisschop die vluchtelingen illegale migranten noemt

Kerkelijke groepen: Linkse regering wil met grote aantallen moslimmigranten christelijke basis Griekenland afbreken – Al 12 Griekse gemeenten in quarantaine omdat migranten voor malaria uitbraak hebben gezorgd – Griekenland de ‘kanarie in de kolenmijn’ voor wat de hele EU te wachten staat

2016-08-30-14-42-06.bisschop vasilakis chios 01a

Bisschop Vasilakis zet zich van meet af aan met tomeloze energie in voor migranten. Desondanks wordt hij aangeklaagd door de overheid, omdat hij het waagde de officiële cijfers, waaruit blijkt dat het overgrote deel van de migranten geen vluchtelingen maar illegale gelukszoekers zijn, in een preek te herhalen.

Griekenland is al jaren op veel verschillende terreinen de spreekwoordelijke ‘kanarie in de kolenmijn’ die de EU heet. Dat geldt voor de diepe financieel-economische crisis, de afbraak van de sociale zekerheid, de machtsovername door de EU-elite, en ook de migrantencrisis. De linkse regering in Athene klaagt nu een bisschop aan, die zich op het eiland Chios tomeloos heeft ingezet om migranten op te vangen. Desondanks wordt hij vervolgd door de politiek-correcte elite, omdat hij heeft gezegd dat het overgrote deel van de migranten géén vluchtelingen zijn, maar illegalen. Alle feiten en cijfers, ook die van het Griekse ministerie van Immigratie, geven hem gelijk. Hij wordt echter de mond gesnoerd, omdat de linkse regeringspartij SYRIZA de grenzen wil openhouden voor een nieuwe, enorme toestroom aan moslimmigranten, die wordt verwacht nadat de Europese deal met Turkije is geklapt.

De Griekse minister van Immigratie heeft herhaaldelijk verklaard dat 50% tot 70% van de migranten die in Griekenland aankomen illegalen zijn, en geen vluchtelingen. De Griekse kustwacht bevestigde onlangs dat van de 1950 illegalen die in augustus de oversteek uit Turkije waagden, er slechts 500, ongeveer een kwart, uit Syrië kwamen. De illegalen komen uit maar liefst 77 verschillende landen, allemaal gelukszoekers op weg naar de sociale zekerheid van Europa.

Helpende bisschop plotseling een ‘racist’

De orthodoxe bisschop Markos Vasilakis heeft zich op het eiland Chios vanaf het allereerste begin van de migrantencrisis met tomeloze energie ingezet om de mensen opvang en voedsel te geven. Zijn humanitaire hulp viel dermate op, dat hij in november 2015 door premier Tsipras werd uitgenodigd op diens kantoor om over de crisis te praten.

Totdat de bisschop tijdens een recente preek de officiële cijfers van het ministerie herhaalde, en ook uit eigen ervaring zei dat het overgrote deel van de migranten geen vluchtelingen uit Syrië zijn, maar illegalen. De coalitie van de ultralinkse regeringspartij SYRIZA en de Griekse Onafhankelijken (Panos Kammenos) gaf de officier van Justitie vervolgens opdracht om de bisschop, die er persoonlijk voor zorgde dat alle beschikbare ruimte op het eiland voor opvang van migranten kon worden gebruikt, en kleding, voedsel en schoenen voor hen inzamelde, aan te klagen wegens opruiing en aanzetten tot (buitenlander)haat.

Links wil grenzen volledig openzetten voor illegalen

Klaarblijkelijk is de bisschop ondanks al zijn hulp nu toch ineens een ‘racist’. De vermoedelijke reden is dat regeringspartij SYRIZA dezelfde ideologie heeft als bijna alle andere linksgroene en ook veel socialistische partijen in Europa, namelijk dat de grenzen permanent moeten worden geopend voor alle migranten, ook illegalen, die zich in Griekenland / Europa willen vestigen. Iedere Griekse gemeente, hoe klein ook, is daarom verplicht om minimaal 1000 migranten op te vangen, ook als het gemeentebestuur dit helemaal niet wil.

Tevens verwacht Athene dat de Europese migrantendeal met Turkije zal klappen, waardoor de toestroom aan illegalen uit Turkije opnieuw zal exploderen. De coalitie wil voorkomen dat de Griekse bevolking, waarvan een overweldigende meerderheid tegen de massa immigratie is, zich nog heviger gaat verzetten.

Kerkelijke groepen in Griekenland denken dat de overheid speciaal de kerk op de korrel neemt, omdat de linkse regering de christelijke basis van het land wil afbreken, en het land met behulp van enorme aantallen moslimmigranten in een niet-christelijk gebied wil veranderen. SYRIZA is vanaf de oprichting ‘christofobisch’ geweest. Leden van de partij weigeren stelselmatig een kerk te betreden, ook als dit voor hun werk is.

Griekenland in de afgrond van massa immigratie en economische depressie

Het lukt de linksen wellicht om de bisschop het zwijgen op te leggen, maar niet het complete Griekse volk, dat zwaar lijdt onder een jarenlange economische depressie. De enorme aantallen migranten gaan ondertussen dagelijks zowel autochtone Grieken als elkaar te lijf. Iedere dag is er wel ergens een nieuwe vechtpartij. De wapenverkopen breken dan ook alle records. Ondertussen gaat de linkse regering vrolijk door met het afbreken van de laatste rechten van de gewone man.

Als klap op de vuurpijl hebben migranten ervoor gezorgd dat malaria weer in het land is teruggekeerd. Inmiddels zijn 61 gevallen geconstateerd, en zijn al 12 gemeenten in quarantaine geplaatst.

Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een maatschappelijke en sociale explosie, die zijn weerga niet kent. Griekenland, de geboorteplaats van de democratie, stevent recht op de afgrond af, en is daar waarschijnlijk zelfs al ingevallen. De spreekwoordelijke kanarie heeft het loodje gelegd, en het giftige gas zal, zodra het land totaal instort onder het gewicht van de massa immigratie en economische depressie, ook tot de rest van de ‘kolenmijn’ EU doordringen.

Kruistocht Europese elite tegen conservatief, rechts en christelijk

Verwacht dus dat de politiek correcte kruistocht van de Griekse leiders tegen alles wat conservatief, rechts, christelijk en ‘populistisch’ is, ook in de rest van Europa zal gaan plaatsvinden. Vrijheid van meningsuiting, democratie – het zal verdwijnen, en worden vervangen door een fake ‘democratie’ zoals in Turkije, waar iedereen die zelfs maar verdacht wordt er een andere mening dan de regering op na te houden, wordt zwartgemaakt, vervolgd, ontslagen of opgesloten, of simpelweg verdwijnt.

Het zal natuurlijk nooit officieel worden erkend, maar dit zou wel eens de echte reden kunnen zijn dat de eurocraten in Brussel Turkije zo snel mogelijk lid van de EU willen maken. Dat land wordt door dictator Erdogan in razendsnel tempo in een Islamitisch Kalifaat veranderd – een totalitair moslim imperium gecentreerd rond de discriminerende Sharia wetten, waar wij, als het aan Brussel ligt, eveneens onderhorig aan zullen worden.

Tenzij de volken van Europa wakker worden en zich aaneensluiten om gezamenlijk totaal andere leiders aan te stellen, die wel bereid zijn om ons dit trieste lot te besparen, en alles in het werk stellen om de vrijheid, democratie, veiligheid, soevereiniteit en toekomst van ons continent te redden en te herstellen.

David D. Letterman

(1) The Gatestone Institute via Zero Hedge