• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Duizenden Europese christenen vluchten voor oprukkende islam naar Hongarije

Ontstaat er een omgekeerd IJzeren Gordijn: Geïslamiseerd, chaotisch, verarmd en gewelddadig West Europa, tegen een islam-vrij, stabiel, democratisch en welvarend Oost Europa? – Ook Nederlandse makelaars actief in Hongarije – Toerisme uit Verre Oosten naar Duitsland met 40% gedaald als gevolg van moslims en terreuraanslagen

2016-08-13-14-10-47.villa-hongarije-tisza 02

Veel te duur, denkt u? Welnee, niet in Hongarije. Voor de prijs waar u hier b.w.v.s. amper een schuur voor koopt, € 110.000,-, wordt deze vrijstaande villa met buitenzwembad uw eigendom. Tal van huizen zijn echter nog veel goedkoper.

Steeds meer christenen in West Europa, en vooral Duitsland, voelen zich niet langer veilig, nu de regering Merkel in Berlijn miljoenen moslimmigranten binnenhaalt, wat naast enkele bekend gemaakte terreuraanslagen een complete explosie aan criminaliteit heeft veroorzaakt. Christenen vinden in Oost Europa, en vooral in Hongarije, een nieuw en veilig thuis, omdat dat land er in zeer korte tijd in slaagde de grenzen te sluiten. Bovendien is het er extreem goedkoop wonen, zeker vergeleken met de nog altijd krankzinnig hoge huizenprijzen in Nederland, en is de levensstandaard in het land in veel opzichten op West Europees niveau gekomen.

Duizenden vluchten voor ‘agressieve moslimmigranten’

Hungary Today besteedde afgelopen week ruim aandacht aan het proces dat inmiddels ‘omgekeerde migratie’ wordt genoemd. Rond het bekende Balaton meer, maar ook verder naar het zuiden, zijn huizen te koop vanaf slechts € 14.000,-,. Steeds meer Duitse christenen zien de bui in hun land al langer hangen, en vrezen vervolgingen door de miljoenen moslims die reeds tot hun land zijn toegelaten, en de miljoenen die nog gaan komen.

‘Mensen zeggen dat ze het zat zijn dat het in Duitsland steeds erger wordt. Ze roemen het beleid van (premier) Orban,’ gaf de Duitse makelaar Ottmar Heide als commentaar. In weerwil van Brussel en Berlijn besloot Orban om de Hongaarse grenzen hermetisch af te sluiten voor moslimmigranten. Orban bewees op nog een ander gebied het totale ongelijk van de politici in West Europa, door eveneens binnen luttele dagen de straten van Budapest te zuiveren van agressieve en criminele asielzoekers.

Volgens Heide vlucht 80% van zijn klanten uit Duitsland voor het open-deuren welkomsbeleid van Angela Merkel. Inmiddels wonen er al zo’n 30.000 Duitsers bij het Balaton meer, een forse toename vergeleken bij 2015. ‘Wij zijn christenen, en wij willen geen moslimburen,’ zeiden Valentin en Jennifer Duräder, die onlangs naar Hongarije emigreerden, tegen de Duitse publieke zender ZDF. ‘Zij hebben een andere cultuur en zijn agressief. Dat kunnen wij niet accepteren.’

Duits gezin vraagt asiel aan in Rusland

Een Duits gezin reed zelfs 2250 kilometer naar Moskou om asiel aan te vragen in Rusland. Andre Griesbach legde uit dat ‘wij niet langer voelen dat Duitsland een veilige plek voor ons is, om onze kinderen groot te brengen.’ De prominente Zweedse priester Annika Borg waarschuwde vorige maand dat Europa ‘wakker moet worden’ voor het feit dat islamisten het christendom de oorlog hebben verklaard.

Toerisme uit Azië naar Duitsland met 40% gedaald

Sinds mei 2015 is het toerisme uit landen zoals Japan, Zuid Korea en Taiwan naar Duitsland met een enorme 40% gedaald. Vooral de verkrachtingsepidemie in en na ‘Köln’, de diverse kleine en grotere terreuraanslagen, en de geëxplodeerde criminaliteit doet veel Aziaten besluiten om een andere bestemming te kiezen. (1)

Hongarije ook voor Nederlanders steeds aantrekkelijker

Ook voor Nederlanders is Hongarije inmiddels een erg aantrekkelijke uitwijkmogelijkheid geworden. Nederlandse makelaars hebben zelfs speciale websites met veel informatie en te koop aangeboden huizen, zoals Eigen Huis Hongarije en Ik Vertrek Hongarije (met een item dat werd uitgezonden door omroep Max). Voor € 110.000,- euro, waar u hier bij wijze van spreken amper een schuur voor koopt, betrekt u in Hongarije een moderne vrijstaande villa met buitenzwembad.*  Voor de prijs van een wat ouder 2e hands autootje wordt u al de eigenaar van een eenvoudig vakantiehuisje. Voor zo’n 50.000 tot 100.000 euro koopt u een woning die van alle gemakken is voorzien.

Kortom: als het zo doorgaat, als ‘onze’ leiders hun gang kunnen blijven gaan door de islam steeds meer ruimte te geven, dan zou er wel eens een nieuw IJzeren Gordijn kunnen ontstaan, maar dan omgekeerd. Dan is het voormalige West Europa straks volledig geïslamiseerd, waardoor het tot chaos, geweld en armoede zal zijn vervallen, en zal Oost Europa de nieuwe veilige, stabiele, welvarende islam-vrije haven zijn.

* Voor de duidelijkheid: Ik heb geen enkel financieel belang bij het noemen van deze sites.

David D. Letterman

(1) Infowars