• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Duits-Syrische moslimprofessor: Asielzoekers komen alleen voor geld en seks naar Europa

Duits-Turkse psychiater waarschuwt voor aanrandingen en verkrachtingen door moslimmigranten, omdat die niet kunnen omgaan met afwijzing door vrouwen

2016-08-05-13-38-24.pools magazine islamitisch geweld europa

We herinneren ons nog het Poolse Magazine wSieci, dat in februari dit plaatje op de cover zette met de veelzeggende tekst ‘de islamitische verkrachting van Europa’.

De Duits-Syrische moslimprofessor en psycholoog Bassam Tibi heeft in een interview met de Zwitserse Basler Zeitung de vloer aangeveegd met het Duitse en Europese immigratiebeleid. Volgens hem zijn verreweg de meeste van de honderdduizenden asielzoekers, voornamelijk mannen, helemaal niet op de vlucht, maar komen ze enkel voor geld en seks naar Europa. De nieuwe Stasi van de regering Merkel in Berlijn heeft het interview met prof.Tibi inmiddels op Facebooklaten blokkeren.

Duitsland en Europa vol met blonde naar seks hunkerende vrouwen

Vooral Duitsland is populair, omdat moslimmannen in het Midden Oosten het beeld hebben dat daar alleen maar naar seks hunkerende blonde vrouwen rondlopen. ‘Veel Egyptenaren geloven nog steeds dat blonde vrouwen er alleen maar op zitten te wachten om met een Egyptenaar te trouwen.’ De in Duitsland voor asielzoekers gratis ter beschikking gestelde ruime woningen vormen een andere belangrijke aantrekkingskracht.

Als op de Arabische versie van Google* ‘Duitse vrouwen’ wordt ingetikt, dan is de op één na vaakst gebruikte zoekterm ‘Duitse vrouwen en seks’. Binnen enkele minuten zijn tientallen Arabische, Pakistaanse en andere islamitische websites en Facebook pagina’s te vinden waarop Duitse en Europese vrouwen uitsluitend met blonde haren en blauwe ogen worden afgebeeld.

* Dus geen Arabische tekst op de Europese versie van Google. Die geeft nl. enkel politiek-correct gewenste resultaten.

De Duits-Turkse psychiater dr. Meryam Schouler-Ocak wijst erop dat de jonge Arabische mannen er totaal niet aan gewend zijn dat er hier zoveel ‘blote’ vrouwenhuid is te zien. Bovendien zijn blonde vrouwen met blauwe ogen in hun thuislanden, waar iedereen een donkere huid, donkere ogen en donker haar heeft, het absolute schoonheidsideaal. ‘En plotseling zien ze er dan zoveel, dat ze niet weten waar de grenzen liggen.’

Aanrandingen en verkrachtingen

Ze waarschuwt voor heftige reacties als deze mannen door Europese vrouwen worden afgewezen. Aanrandingen en verkrachtingen zijn dan vaak het gevolg. Dat is nu al massaal het geval in Europa, en zeker in landen zoals Duitsland, Zweden, Groot Brittannië en Frankrijk. Sowieso is heel Noord(West)Europa, inclusief Scandinavië en de Benelux, met name hierom een populaire bestemming voor de immigranten.

‘In de trein zitten al die jonge Syrische mannen die misleid zijn door het aloude fabeltje dat er blonde vrouwen en geld op hen zitten te wachten.’ Alleen al het feit dat Europese vrouwen uit zichzelf mannen aanspreken en opbellen, is voor veel moslimmannen het bewijs dat ze ‘solliciteren’ naar seks.

‘Onze’ politici en media blijven echter nog steeds het sprookje verkondigen dat de meeste asielzoekers oorlogsvluchtelingen zijn, en dat er veel goed opgeleiden tussen zitten die hier aan het werk kunnen worden gezet. De waarheid is zoals de gewone Europeaan inmiddels weet –en gezien de aanzwellende islamitische terreur-, verkrachtings- en misdadengolf steeds vaker aan den lijve ondervindt- bijna overal exact het tegendeel.

Ex moslim: ‘Ze vinden dat ze recht hebben op luxe en lust, betaald door anderen’

De Palestijns-Amerikaanse ex-moslim Walid Shoebat schrijft op zijn site dat ‘iedereen weet wat de sinistere waarheid is, namelijk dat moslims alleen komen omdat het luie parasieten zijn, behorende tot de onderbuik van de beschaving, en niets bijdragen en enkel willen pakken. Ze vinden dat ze recht hebben op een luxueus leven en op lust, betaald door het harde werken van anderen. Hun religie geeft hen de rechtvaardiging voor hun acties.’

Na deze uitbarsting over zijn voormalige geloofsgenoten schrijft hij dat ‘Merkels STASI medewerkers op Facebook zojuist mijn posting hebben geblokkeerd. Deel dit dus zoveel u kunt, verspreid het, want wij laten ons niet censureren!’

‘Europeanen, verwijder of vernietig deze worm, voordat die jullie opvreet’

‘Islam is een worm in de appel die beschaving heet,’ besluit hij. ‘Als het de kans krijgt dan zal het een beschaving van binnenuit opeten, totdat deze door alle verwoestingen in elkaar stort. De enige manier om de appel te redden is door de worm te verwijderen en/of te vernietigen. Het wordt tijd dat de Europeanen gaan zorgen voor hun appels, voordat deze Mohammedaanse worm hen allemaal opvreet.’ (2)

David D. Letterman

(1) Basler Zeitung
(2) Shoebat