• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Wikileaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media

Insider: ‘Mensen die zich niet aan Hillary’s regels houden, worden eruit gezet’ – Extreemlinkse anti-Trump demonstraties blijken deels gepland te zijn door Democraten

2016-07-24-15-26-50.hillary for prison 02

De ludieke ‘Hillary For Prison 2016’ tegencampagne is een doorslaand succes.

Uit de nieuwste door Wikileaks gepubliceerde buitgemaakte emails –in totaal ruim 19.000- blijkt dat de nominatie van Hillary Clinton als Democratische presidentskandidaat doorgestoken kaart was, en dat de partij al lang van tevoren had besloten dat alleen zij mocht winnen. Bovendien wordt bevestigd wat iedereen feitelijk al wist, namelijk dat de grote Amerikaanse media nauw samenwerken met de Democraten, en alles doen om Hillary uit de wind te houden, en tegelijkertijd Donald Trump te belasteren.

De emails zijn afkomstig van de beruchte hacker Guccifer 2.0, die nog maar kort geleden door de Democratische Partij en de media ervan werd beschuldigd voor de Russen te werken. Guccifer 2.0 ontkent dat overigens, en zegt dat hij net als de oorspronkelijke Guccifer uit Roemenië komt.

Media gecontroleerd en op de hand van Clinton

Uit de duizenden emails komt naar voren dat de hoogste officials van de Democratische partij de campagne van Hillary’s tegenstrever, Bernie Sanders, doelbewust hebben ondermijnd. Zo werd Sanders Joodse afkomst genoemd, terwijl hij vermoedelijk een atheïst is. Het idee was om dat te benadrukken, zodat hij de stemmen van christelijke Democraten zou kwijtraken. Inmiddels ontkent de schrijver, DNC (Democratische Nationale Conventie) CFO Brad Marschall, dat hij het in die email over Sanders had.

Met ‘Face the Nation’ van het grote CBS werd besproken om Sanders pro-Palestijnse houding in het conflict met Israël te benadrukken. In andere emails werd denigrerend over Sanders en zijn supporters gesproken, en werd gesteld dat hij sowieso nooit president zou worden. Een invloedrijke verslaggever van Politico stuurde –geheel tegen de regels van de onafhankelijke journalistiek in- een artikel over Clinton vóór publicatie naar de Democratische Partij, en schreef daarbij dat ‘jullie ideeën hierover op prijs worden gesteld’.

Verder blijkt de DNC nauw contact te houden met diverse nieuws websites over de inhoud van artikelen die over Clinton en/of de partij gaan. Zo wijzigden de media op aanwijzen van de Democraten diverse headlines, of zelfs de complete inhoud. Het bleef niet bij enkel ‘verzoeken’; zo werd een ‘anchor’ (bekende kopman) van NBC, Chuck Todd, met de email ‘Chuck, dit moet stoppen!’ feitelijk bevolen om zijn berichtgeving te veranderen.

Democratische grip ‘grens aan totalitaire controle’

Bevestigd werd dat de DNC bekende personen zoals een burgemeester uit Michigan uit een publiek TV-debat heeft gezet, omdat hij een positieve opmerking maakte over Sanders. Jim Fouts, de niet partijgebonden burgemeester van Warren, verklaarde destijds een groot verschil te zien tussen de Democratische en Republikeinse debatten. ‘Het Democratische debat wordt totaal gecontroleerd door Hillary’s goede vriend Debbie Wasserman Schultz, voorzitter van de DNC. Het wordt het publiek niet toegestaan te reageren, vooral niet als je voor Sanders bent. Mensen die zich niet aan Hillary’s regels houden, worden met uitzetting bedreigd.’

Fout zei tevens dat de grip van de Democraten op het publieke debat ‘grenst aan totalitaire controle’. Daarnaast blijkt de partij van twijfelachtige sponsors via achterdeurtjes toch geld aan te nemen voor de campagne. Eén van hen was de advocaat van miljardair en veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein. Van president Bill Clinton werd gezegd dat hij 26 keer met Epsteins privé vliegtuig, dat de veelzeggende bijnaam ‘Lolita Express’ had, is meegevlogen.

Keren Sanders supporters zich nu tot Trump?

Nu de Democratische Nationale Conventie in Philadelphia bijna is aangebroken, zouden boze supporters van Bernie Sanders zich wel eens massaal tot Donald Trump kunnen keren nu ze erachter zijn gekomen dat hun kandidaat sowieso geen enkele kans maakte. Andere Amerikanen zouden zich wel eens achter de oren kunnen krabben over de zogenaamde ‘objectiviteit’ van de reguliere media, die in werkelijkheid dus nauw samenwerken met het kamp van Clinton.

Extreemlinkse Anti-Trump demonstraties

Uit de gelekte mails blijkt tevens dat de DNC niet alleen op de hoogte was van extreemlinkse, soms gewelddadig verlopen anti-Trump demonstraties, maar zelfs meehielp deze te plannen. Bij één van deze demonstraties in San Francisco moest Trump via de achterdeur binnenkomen, omdat de relschoppers de straten hadden geblokkeerd. De partij waakte er overigens voor niet geassocieerd te worden met eventuele geweldplegers. (2)

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) Daily Caller via Infowars