• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Twee moslimterroristen vallen Franse kerk aan en onthoofden priester

2016-07-26-14-20-52.onthoofde franse priester jacques hamel 01

De onthoofde priester, de 84 jarige Jacques Hamel. 

UPDATE 1 (14.18): De twee terroristen zouden in de kerk ‘Daesh’ (ISIS) hebben geroepen. De Franse president Hollande spreekt officieel van een terreuraanslag.

En wéér een terreuraanslag: twee moslimterroristen hebben vanochtend om 9 uur tijdens de mis de katholieke kerk in het dorp St.Etienne du Rouvray (Normandië) aangevallen, en de priester op typerende islamitische wijze onthoofd. Tevens namen ze zes gijzelaars, inclusief de pastoor en twee nonnen. De daders werden vervolgens gedood door Franse speciale eenheden. Op NU.nl zult u tot nu toe vergeefs zoeken naar het feit dat het wéér om een islamitische terreuraanslag gaat.

De Franse autoriteiten verklaarden al snel dat de terroristen de priester zijn keel hadden doorgesneden, maar dat is meestal een bagatellisering voor een onthoofding. Een van de gegijzelde gemeenteleden liep eveneens tot nu toe onbekende verwondingen op.

De politie heeft erkend dat de daders een ‘islamistisch motief’ hadden. Tenminste één van de daders had een moslimbaard en droeg een traditioneel islamitisch hoofddeksel.

Als het zo doorgaat, dan krijgt Europa binnenkort dagelijks met islamitische terreuraanslagen te maken – allemaal ‘einzeltäters’, volgens de Duitse bondskanselier Angela Merkel, en niets te maken met het open-grenzen beleid. Daar zullen de nabestaanden van de 92 dode en honderden gewonde Europeanen die er alleen al in de afgelopen week namens Allah en zijn profeet –in de Bijbel voorzegd als ‘het beest’ en ‘de valse profeet’, die in de eindtijd onder het mom van ‘vrede’ gruwelijke verwoestingen zullen aanrichten en het christendom zullen proberen uit te roeien **- werden gepleegd, zich ongetwijfeld door getroost voelen.

De Franse burgers bevinden zich inmiddels tegen het kookpunt aan. Volgens Jonathan Miller sluiten ze zich massaal aan bij schietverenigingen. ‘Ze bereiden zich voor op oorlog.’ Tegen de islamitische veroveraars, en waarschijnlijk ook tegen de autoriteiten die hun komst en daden –mede door stelselmatige ontkenning- nog steeds mogelijk maken.

** Openbaring 20:4: ‘… en (ik zag) de zielen van hen, die onthoofd waren om het getuigenis van Jezus en om het woord van God, en die nocht het beest, noch zijn beeld hadden aangebeden en die het merkteken niet op hun voorhoofden en hun hand ontvangen hadden; en zij werden weder levend en heersten als koningen met Christus, duizend jaren lang.’

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Zero Hedge