• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Rusland, Turkije, Israël waarschuwen Europa voor invasie moslim zelfmoordterroristen

Rusland erkent als eerste wereldmacht het gevaar islam, en breidt oorlog tegen ISIS fors uit – Cyprus gebruikt als nieuwe doorvoerhaven terroristen naar Europa

2016-07-12-13-32-21.putin rusland isis 01a

Uitgerekend de in het Westen gedemoniseerde Russische president Vladimir Putin is op dit moment ‘s werelds grootste hoop om de opmars van de radicale islam te stoppen.

De Russische, Turkse en Israëlische inlichtingendiensten waarschuwen dat ISIS op het punt staat om onder andere via Cyprus een compleet leger goed getrainde zelfmoordterroristen naar Europa te sturen. ‘Parijs’, ‘Brussel’ en ‘Istanbul’ waren slechts een voorproefje voor wat gaat komen, zeker nu de EU nog altijd niet van plan is zijn buiten- en binnengrenzen afdoende te bewaken, laat staan af te sluiten. En dat komt op zijn beurt voort uit de hardnekkige weigering te erkennen dat we worden geconfronteerd met een in de Koran bevolen religieuze oorlog van de islam tegen alle ‘ongelovigen’ in het Westen, Rusland en de rest van de wereld.

De Russen geloven en ervaren helemaal niets van de beweringen van de Amerikaanse president Obama en zijn slaafse volgelingen in Europa dat ISIS op de terugtocht zou zijn. Het tegendeel is juist het geval, en dat is reden voor Rusland om de oorlog tegen ISIS en andere islamitische terreurgroepen fors uit te breiden.

Rusland erkent als eerste wereldmacht het islamitische gevaar

De eerste stap is dat de commandant voor Syrië, kolonel-generaal Alexander Dvornikov, nu het hele Zuid Russische district onder zijn hoede krijgt. Hieronder vallen de Russische strijdkrachten, marine eenheden en luchtmachtbases in en rond de Zwarte en Kaspische Zee, Abghazië, Zuid Ossetië en Armenië. Dvornikov krijgt tevens het commando over tientallen divisies, inclusief luchtlandingstroepen, mariniers en special forces.

Rusland is daarmee de eerste wereldmacht die de grensoverschrijdende dreiging van het islamitische gevaar erkent en militair wil aanpakken, zo stellen de Israëlische defensiespecialisten van DEBKAfile. De ISIS aanslagen in Parijs, Brussel, Istanbul, Amerika, Tunesië en Egypte leerden de Russen dat het islamitische terrorisme niet afneemt, maar juist aan een sterke opmars bezig is. Volgens het Kremlin is de oorlog tegen de radicale islam dan ook nog maar net begonnen.

Compleet leger zelfmoordterroristen via Cyprus naar Europa

De Russische inlichtingendiensten beschikken over sterke aanwijzingen dat ISIS een compleet leger zelfmoordterroristen, bestaande uit groepen van 15 tot 20 moslimstrijders, heeft klaarstaan om in Europa, Rusland en het Midden Oosten aanslagen te plegen. De Turkse collega’s bevestigen dat ISIS na de grote aanslag op de luchthaven van Istanbul voorlopig gestopt is met het gebruiken van Turkije als doorvoerhaven, en nu Cyprus, Azerbeidzjan en Georgië gebruikt.

De aanstaande massale invasie van moslim zelfmoorterroristen naar Europa was een van de belangrijkste onderwerpen van gesprek tijdens de ontmoeting tussen Mossad hoofd Yossi Cohen en SVR hoofd Mikhail Fradkov op 1 juli, net buiten Moskou. De Russen, Turken en Israëliërs waarschuwen dat sommige ISIS groepen reeds op hun bestemming zijn, en er inmiddels ook backup teams zijn gearriveerd, voor het geval de eerste teams de geplande aanslagen niet kunnen uitvoeren. (1)

Europese politiek wil nieuwe aanslagen misbruiken voor vorming Superstaat

De blijvende weigering van de politiek in Europa om het gevaar ‘islam’ te onderkennen komt niet enkel voort uit politieke correctheid, maar ook uit de hoop dat massale moslim aanslagen straks kunnen worden aangegrepen om de Europese landen te dwingen akkoord te gaan met een Europese Superregering in Brussel, omdat zal worden beweerd dat de terreur alleen dan afdoende gestopt kan worden.

Westers bondgenootschap met islam aan verkeerde kant geschiedenis

De gevestigde orde doet dan ook het tegendeel van wat nodig is om de Europese burgers te beschermen, en schildert zelfs Rusland, de sterkst mogelijke partner tegen ISIS en de islam, valselijk af als de vijand, en houdt tegelijkertijd onze grenzen geopend voor miljoenen aanhangers van de intolerante, militante, discriminerende, racistische en haatzaaiende islam. Door het kiezen van deze gewelddadige religieuze ideologie als bondgenoot dreigt het Westen dan ook aan de verkeerde kant van de geschiedenis te belanden, met fatale gevolgen.

David D. Letterman

(1) DEBKA