• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Obama overlegt 3 uur met leider BlackLivesMatter ‘voor starten rassenoorlog’

Plannen van president en BLM voor ontketenen rassenoorlog ‘afschuwelijk racistisch’ – ‘Amerikaanse samenleving is ernstig geestesziek’ nu slogan ‘all lives matter’ door media als racistisch wordt bestempeld

2016-07-14-14-45-26.obama-blm leider deray mckesson

Barack Hussein Obama en BlackLivesMatter leider DeRay Mckesson (Infowars spotprentje).

President Obama heeft in het Witte Huis 3 uur lang persoonlijk overleg gevoerd met onder andere DeRay Mckesson –een ongekende tijd,  wat zelfs de meeste staatshoofden niet gegund wordt-, de belangrijkste leider van de racistische en gewelddadige BlackLivesMatter beweging. Mckesson eist actie van het Witte Huis om het doodschieten van zwarten door de politie te stoppen. Die actie zou er wel eens kunnen gaan komen, en een rassenoorlog kunnen ontketenen die Obama kan aangrijpen om aan de macht de blijven.

De BLM leider woont overigens in een huis woont dat betaald is door de ‘Open Society’ van de ultralinkse miljardair (en oud Nazi collaborateur) George Soros, die ook een van de drijvende krachten is achter de moslimmigranten invasie van Europa.

Infowars’ voorman Alex Jones: ‘Dit gaat helemaal niet over het politiegeweld, noch over foute schietpartijen. Ik heb daar zelf boeken over geschreven en films over gemaakt, omdat ik wilde voorkomen dat de politie gefederaliseerd en geglobaliseerd wordt, en gebruikt wordt om tirannie te verspreiden. Inmiddels wordt de politie onder VN vlag gebracht, onder het ‘Strong Citizens Initiative’. Dit is bedoeld om de samenleving totaal te controleren, en een burgeroorlog in ons land te veroorzaken.’

‘Afschuwelijk racistisch plan’ om land te destabiliseren

De ontmoeting van Obama met Mckesson –die nota bene door de politie was gearresteerd omdat hij gewelddadige en gewapende protesten had geleid- en andere BLM leiders ging volgens Jones dan ook enkel om ‘het creëren van sociale onrust, om rassen centraal te stellen, en niet om zaken die er economisch en cultureel echt toe doen. Alles wordt juist op racisme gegooid, terwijl ze beweren dat ze hier juist altijd tegen zijn geweest. Dit is een machtsovername van de politieke correctheid. Dit is hun afschuwelijk racistische plan.’

‘Ze gaan proberen het land te destabiliseren. Het is beangstigend. Nadat die 5 agenten in Dallas werden doodgeschoten, zei Obama dat de politie hervormd moet worden, en Hillary dat ‘de blanken eens moeten gaan luisteren’. Alsof een gewone blanke Amerikaanse werknemer ook maar iets te maken heeft met iemand die agenten in zijn rug schiet.’

Zwart ‘false flag’ geweld zal aan Donald Trump worden toegeschreven

Er worden massale zwarte acties gepland rond de Democratische en Republikeinse verkiezingsconventies. Nu al worden grote aantallen agenten naar Cleveland verplaatst, en is het luchtruim boven de stad gesloten. Duizenden, voor een groot deel betaalde demonstranten moeten de politie overweldigen, wat een excuus zal zijn om gefederaliseerde politie in te zetten, en misschien zelfs wel de staat-van-beleg af te kondigen. ‘En als dat gebeurt, heeft Obama voor onbepaalde tijd zijn gewenste illegale ‘3e termijn.’

De New Black Panther beweging heeft al aangekondigd om bewapend met machinegeweren naar Cleveland te gaan. ‘Maar zullen zij hiervoor worden aangepakt? Nee. Ze zullen het aangrijpen voor een ‘false flag’, en het geweld aan rechtse extremisten en Donald Trump supporters toeschrijven,’ vult verslaggever Joe Biggs aan.

Elite creëert chaos om banken te kunnen ‘redden’

‘Dit gaat dus om het ontketenen van een rassenoorlog in Amerika, een die wordt aangestuurd door de federale regering, die zichzelf boven de wet stelt,’ vervolgt Jones. ‘Ook Facebook en Google doen hieraan mee… Dit is het signaal voor een geschifte communistische opstand. Terwijl groepen ‘nuttige idioten’ hele buurten platbranden, zal ons belastinggeld opnieuw aan de banken worden gegeven*.’

* Hetzelfde dreigt in de EU te gebeuren. Om de bankencrisis te bezweren is alleen al in Italië € 150 miljard nodig, wat opnieuw ten koste zal gaan van de gewone man, en de elite op zijn machtige posities houdt. Om de aandacht af te leiden worden er miljoenen moslimmigranten naar Europa gehaald, die zoveel onrust en chaos zullen creëren, dat de bankenbailouts en -bailins vrijwel ongemerkt kunnen worden uitgevoerd.

Totale overname van het land, staat-van-beleg, hongersnoden

‘De elite denkt dat ze complete controle hebben. Obama wil de rassen totaal tegen elkaar opzetten, zodat er een rassenoorlog ontstaat en politieagenten overal zomaar worden vermoord. We hebben hier met een criminele kliek te maken. Ik roep iedereen op, individuen, bedrijven, overheden, zich met alle mogelijke legale middelen tegen deze vijand te verzetten.’

De regering en megabanken werken samen en ‘denken aan een totale overname van het hele land,’ waarschuwt Jones. ‘En dan heb ik het over zaken zoals het massaal afpakken van wapens, van grote hongersnoden in de steden, een rassenoorlog en de staat-van-beleg.’ De elite wil per se voorkomen dat Donald Trump president wordt, en daarom stampen de media de bevolking vol met propaganda dat Trump ‘seksistisch, racistisch, homofobisch en islamofobisch’ zou zijn.

‘Amerikaanse samenleving is ernstig geestesziek’

‘Ieder normaal iemand, wij allemaal, vinden dat ‘black lives matter’,’ vult verslaggever Anthony Gucciarde hem aan. ‘Maar als je vervolgens zegt dat ‘all lives matter’, alle levens er toe doen, dan ben je plotseling racistisch. Dit is absoluut absurd en krankzinnig. Als ik arts zou zijn en dit land zou moeten beoordelen, en de media, dan zou ik onmiddellijk de diagnose geestesziek stellen.’

‘Zeggen dat ‘all lives matter’ racistisch is, is geestesziekte in zijn ergste vorm. Deze samenleving is ziek, ernstig mentaal gestoord.’ Toch ziet hij ook een hoopgevende ontwikkeling, namelijk dat steeds meer Amerikanen deze politiek correcte, angstzaaiende verdeeltactieken door de regering en de media beginnen te doorzien. Uit onafhankelijke peilingen blijkt dat 70% van de bevolking het helemaal gehad heeft met de heersende elite, en hun leugens niet meer pikt.

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Infowars