• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Moslimmigrant pleegt met bijl en mes aanslag in Duitse trein, enkele zwaargewonden

Moslimterroristen heten op last van Berlijn voortaan ‘amokmakers’

2016-07-18-23-52-36.wurzburg aanslag in trein 18 juli 2016

In de buurt van Würzburg heeft een 17 jarige Afghaanse moslimmigrant met een bijl en een mes op passagiers ingehakt en ingestoken. Daarbij zijn meerdere gewonden gevallen, van wie zeker drie ernstig. 14 passagiers verkeren in shocktoestand.

De aanslag vond circa 2 uur geleden plaats in een regionale trein tussen Treutlingen en Würzburg. Aanvankelijk werd gesproken over schoten en minstens 20 gewonden. Dat werd later door de politie naar beneden bijgesteld. Ook wordt de man geen ‘terrorist’ genoemd, maar ‘amokmaker’. Ook dat is inmiddels verplicht politiek correct taalgebruik bij onze Oosterburen – alles om de volgelingen van de islam te plezieren en uit de wind te houden.

Het motief van de dader is nog steeds niet bekend, en dat zal het ook wel niet worden. Morgen zullen de Duitse autoriteiten wel weer melden dat het om een ‘verwarde man’ ging, een van de inmiddels vele tientallen dagelijkse ‘einzeltäters’ die in naam van hun god en hun profeet de Duitse samenleving terroriseren.

En de grenzen? Die blijven gewoon open, ook in Nederland. Iedere dag stromen zo’n 1000 tot soms wel 10.000 nieuwe moslimmigranten Duitsland binnen. Wie wil er immers nu niet nog veel meer van dit soort spannende gebeurtenissen?

David D. Letterman

(1) Focus
(2) Twitter (Christian Hüther)
(3) Twitter (#Amoklauf)
(4) BR24