• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Moslima, ooggetuige, tegen CNN: Dader schreeuwde Allahu Akbar, schoot op kinderen

Islamitische terreuraanslag met 9 doden lijkt wéér op een ‘enkele verwarde man met psychische problemen’ te worden geschoven

2016-07-23-03-04-46.munchen aanslag 22 juli 2016 - allahu akbar cnn 02

Tot een kwartier geleden (ca. 02.50 uur) was het CNN verslag nog te bekijken, maar ook dat is inmiddels verdwenen.

Een moslima die getuige was van de terreuraanslag in het Olympia winkelcentrum in München verklaarde tegenover CNN dat ze pal voor de schoten duidelijk ‘Allahu Akbar’ had horen schreeuwen. Ze zei dit goed te kunnen verstaan ‘omdat ik zelf moslim ben’. Ze vertelde ook dat de dader gericht op kinderen schoot. Nadat de stafchef van bondskanselier Angela Merkel echter op TV had verklaard dat ‘er geen link met terrorisme is vastgesteld,’ (3) verdween het verhaal van deze ooggetuige plotseling uit alle reguliere media, voor zover op dit moment is te zien ook van CNN zelf. * (1) * UPDATE 23-07, 14.46 uur: Inmiddels op CNN hier weer te bekijken.

De moslima, afkomstig uit Kosovo, zei dat haar 8 jarige zoon de dader zijn pistool had zien laden op het toilet bij de McDonalds, en dat hij haar zelf op slechts enkele centimeters was gepasseerd toen hij de deur uitkwam. ‘Ik kwam uit het toilet en hoorde ‘boem, boem, boem’. Hij was de kinderen aan het vermoorden. Die zaten te eten en konden niets doen, niet wegrennen.’

Het duurde tevens niet lang of men haalde in Duitsland een moslim expert voor de camera’s, die zei dat ‘er weliswaar meteen een link met de jihad wordt gelegd, maar dat het net zo goed één enkele verwarde man met psychische problemen geweest kan zijn’ (3). En inderdaad, niet lang daarna verklaarde de politie in München, die urenlang had volgehouden dat er ‘minstens drie daders’ waren, dat het inderdaad maar om één man ging die ‘op eigen houtje’ had gehandeld, en die zichzelf enige tijd na zijn moordpartij, die 9 slachtoffers telde (10 als de terrorist zelf wordt meegeteld), door het hoofd schoot.

Bezorgde inwoners van München die rond half 11 met de autoriteiten belden, kregen al de bevestiging dat tenminste één dader tot ‘een zekere etnische groep’ behoorde (2).

De dader is inmiddels geïdentificeerd als een 18 jarige Iraans-Duitse man uit München.

Het is natuurlijk mogelijk dat het verhaal van de ooggetuige later vandaag alsnog in de media verschijnt.

Inmiddels op youtube

https://www.youtube.com/watch?v=Lw9mYwpDyyE

David D. Letterman

(1) Breitbart
(2) Das Gelbe Forum
(3) TZ