• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Moslim steekt een moeder en haar 3 jonge dochters neer op Frans vakantiepark

2016-07-20-02-17-49.garda colombe vakantiepark

Niet meer veilig in een Duitse trein, en ook niet meer op een Frans vakantiepark.

Een moslim heeft gisterenochtend een moeder en haar 3 dochters van 14, 12 en 8 jaar op het vakantiepark Garda-Colombe (foto, Hautes-Alpes regio) neergestoken omdat ze ‘te schaars gekleed’ zouden zijn. De 37 jarige Marokkaan, enkel ‘Mohammed’ genoemd’ (moeten we dit voor de hand liggende gegeven eigenlijk nog wel vermelden?), viel de vrouw en de meisjes vlakbij hun vakantiewoning aan. Alle vier moesten met matige tot ernstige verwondingen in het ziekenhuis worden opgenomen. Eén kind moest met spoed met een helikopter naar een ziekenhuis in Grenoble worden gevlogen.

De Marokkaan is al 10 jaar een bekende van de Franse politie vanwege het plegen van meerdere misdrijven. Hij had echter niet een ‘S’ achter zijn naam staan, wat betekent dat hij niet op de terreurverdachtenlijst stond.

Op het vakantiepark, waar hij met zijn vrouw en 2 kinderen in de naastgelegen bungalow verbleef, maakte hij ruzie met de moeder, omdat hij vond dat zij en haar dochters –vanwege de hitte- te weinig kleding droegen, een van de vele (bijna-)halsmisdrijven in de islam. Na zijn aanval nam hij per auto de vlucht, maar kon later door de politie worden ingerekend.

Volgens de media is het motief ‘onduidelijk’. Zolang de gevestigde orde in Europa hardnekkig blijft weigeren te erkennen dat de islamitische religie het grote probleem is, zal dat ook bij de nog vele te verwachten nieuwe aanvallen en aanslagen door moslims ‘onduidelijk’ blijven.

Ondertussen kunnen we in Duitsland niet meer veilig met de trein, en in Frankrijk en Turkije niet meer veilig op vakantie. Waar dit eindigt? Daar is helaas maar weinig verbeelding voor nodig: werpt u maar een korte blik op de landen waar de islam het voor het zeggen heeft of probeert te krijgen.

Er is maar één oplossing om ons land en onze toekomst te redden, en dat is die al zo vaak door PVV-leiders Geert Wilders werd en wordt aangedragen: grenzen compleet dicht voor de islam, en ons land –en Europa- zo snel mogelijk de-islamiseren. Dat houdt in dat de islam net als het Nazisme –waar het sowieso erg veel overeenkomsten mee heeft- tot een maatschappij- en staatsvijandige ideologie wordt verklaard. Maar voor het zover is, zullen vermoedelijk eerst nog vele Europeanen er het slachtoffer van worden.

David D. Letterman

(1) Breitbart