• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Moordenaar agenten Baton Rouge was eerder lid racistische Nation of Islam

Politie: Naast Gavin Long nog twee andere daders – Zwarte sheriff Milwaukee woest op eenzijdige berichtgeving CNN, en noemt BlackLivesMatter ‘haatgroep’ – Baton Rouge, Nice, Dallas, Orlando, Parijs, Brussel, Köln, Graz: ‘Beschaafde (?) wereld zinkt steeds sneller weg in duisternis’

2016-07-18-13-53-02.gavin long aka cosmo

Uit zijn tientallen video’s komt maar één motief naar voren: puur racisme.

De 29 jarige oud marinier Gavin Eugene Long, die gisteren in Baton Rouge drie agenten in de val lokte en vermoordde, haatte iedereen die niet dezelfde huidskleur als hem had, met name degenen die bij de politie werkten. Kortom: het was een zwarte racist, die in het verleden ook nog eens lid was van de racistische moslimorganisatie Nation of Islam. De ultra politiek correcte NOS focust zich zoals verwacht kon worden tot in details enkel op de zwarte agent die werd doodgeschoten, en laat de blanken onbelicht. Is dat feitelijk niet ook gewoon racistisch?

Racistisch motief, Nation of Islam

Nog steeds beweren de autoriteiten en media dat het ‘motief van Gavin Long’ om de agenten te vermoorden niet bekend is, ondanks het feit dat hij op zijn YouTube account –onder de naam ‘Cosmo’- vele tientallen video’s plaatste waaruit blijkt dat hij ‘cop killers’ en de Black Panthers bewonderde, en dat hij ooit lid was van de racistische Nation of Islam, een zwart-islamitische suprematie groep die wordt geleid door Louis Farrakhan, en die vooral blanken, Joden en Aziaten haat, omdat ze volgens de leiders ‘het bloed uit de zwarte gemeenschap hebben gezogen’.

YouTube heeft Longs account inmiddels geblokkeerd, zodat de wereld niet zelf met eigen ogen kan zien dat racistische haat het motief voor zijn moordpartij was. Nog maar 4 dagen geleden twitterde hij dat ‘geweld niet het antwoord is, maar op welk moment doe je iets zodat jouw mensen niet uitsterven, zoals de oorspronkelijke Amerikanen.’

‘En heb je ooit blanken de straat op zien gaan voor de dingen die ze nodig hebben?’ schreef hij twee dagen eerder. Tevens suggereerde hij dat zwarten voortaan alleen nog maar bij door zwarten gerunde winkels en bedrijven zouden moeten kopen, ‘in plaats van te werken voor de blanken.’ (1)

Nog 2 andere daders

Het laatste nieuws is dat Gavin Long waarschijnlijk niet alleen heeft gewerkt, en er gezocht wordt naar nog twee handlangers. De drie zwaargewonde agenten liggen nog steeds in kritieke toestand in het ziekenhuis. (2)

Milwaukee Sheriff David Clarke, zelf een zwarte, kon tijdens een interview met CNN zijn woede nauwelijks inhouden. ‘De hele anti-politie retoriek is gebaseerd op een leugen… De haatzaaiende ideologie van BlackLIvesMatter heeft de woede tegen de Amerikaanse politieagent aangewakkerd, precies zoals ik twee jaar geleden al heb voorspeld.’

Clarke vroeg presentator Don Lemon waarom CNN en de media niets berichten over het massale geweld van zwarten tegen zwarten. Tijdens de tragedies in Louisiana en Minnesota werden 21 zwarten door andere zwarten vermoord, ‘maar hebben jullie daar ook maar iets over gemeld?… Richten jullie de oproep om je beschaafd te gedragen maar eens aan deze haatvolle ideologie (van BLM), deze verspreiders van haat.’ (4)

‘Beschaafde wereld zinkt weg in duisternis’

Michael Snyder van de bekende Economisch Collapse Blog schrijft dat het er met het oog op Baton Rouge, Nice, Orlando, Dallas –en daarvoor natuurlijk Parijs, Brussel, Köln, Graz, et cetera- sterk op lijkt dat de beschaafde (?) wereld almaar sneller wegzinkt in duisternis.

Omdat de links-liberale politiek-correcte elite met steeds meer leugens en machtsmiddelen een geforceerde en grenzen-loze, globalistische ‘multiculti’ maatschappij, waarin de racistische islam een prominente rol heeft, aan de oorspronkelijke bevolking probeert op te dringen, beginnen de Verenigde Staten en Europa zowel sociaal, maatschappelijk, politiek, financieel en economisch uit elkaar te scheuren – of in te storten, het is net hoe je het bekijkt.

David D. Letterman

1) Zero Hedge
(2) Breitbart
(3) The Economic Collapse via Infowars
(4) Infowars / CNN