• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Miljardenclaim tegen Facebook vanwege hulp aan islamitische terreurgroepen

Facebook verheerlijkt zwart geweld tegen blanken – Steeds meer conservatieve, anti-immigratie en anti-islam pagina’s door Facebook verwijderd

2016-07-11-15-03-53.mark zuckerberg facebook is watching you

Multimiljardair Mark Zuckerberg laat zijn Facebook steeds duidelijker in dienst van het extreemlinkse globalistische kamp werken.

Familie en nabestaanden van Israëlische Amerikanen die werden vermoord door Arabische terroristen hebben Facebook aangeklaagd voor het weigeren te verwijderen van islamitische haatsites, en hulp aan het verspreiden van de radicale islam. Het door de extreemlinkse globalist-miljardair Mark Zuckerberg geleide Facebook is de laatste tijd onder vuur komen te liggen omdat het op almaar opzichtigere wijze rechtse, conservatieve, anti-islam, anti-immigratie en pro-Donald Trump pagina’s offline haalt, maar moordoproepen tegen blanken door racistische organisaties zoals BlackLivesMatter, alsmede ook pagina’s van moslims die oproepen tot de gewelddadige jihad om de Sharia over de wereld af te dwingen, gewoon online laat staan.

De rechtszaak is aangespannen door het advocatenkantoor Shurat Hadin, dat vijf families vertegenwoordigt. Een van de dodelijke slachtoffers is het baby’tje van de familie Braun, die in 2014 in Jeruzalem werd vermoord door een Palestijnse Hamas terrorist.

Facebook biedt bewust ruimte aan islamitische terreurgroepen

Shurat Hadin eist een bedrag van $ 1 miljard schadevergoeding van Facebook –de grootste claim tegen het bedrijf ooit-, omdat het willens en wetens islamitische terreurgroepen zoals Hamas de ruimte geeft om anti-Israëlische haatpropaganda te verspreiden. De Anti-Terrorism Act (ATA) uit 1992 verbiedt alle Amerikaanse bedrijven om ook maar enige hulp te bieden aan terreurorganisaties.

Hamas is door de VS officieel tot terreurorganisatie bestempeld, maar heeft desondanks diverse actieve accounts bij Facebook, die worden gebruikt voor haatzaaien en ophitsen tot geweld en terreur tegen Israël. Onlangs bleek dat Facebook ook pagina’s waarop radicale moslims en islamitische organisaties openlijk verklaren de discriminerende en racistische Shariawetten aan de hele wereld te willen opleggen, weigert offline te halen.

In juni spande de familie van Nohemi Gonzalez, een 23 jarige student in Californië die vorig jaar tijdens de ISIS aanslag in Parijs om het leven kwam, zowel Facebook, Twitter als Google aan voor het verlenen van ‘materiële steun’ aan de moslimterroristen. Zoals verwacht werd de claim door de drie globalistische bedrijven verworpen. Facebook beweerde voor de rechter alle terroristische inhoud altijd onmiddellijk te verwijderen, wat al vaak een leugen is gebleken.

Mark Zuckerberg supporter van BlackLivesMatter

Na de moord op 5 agenten in Dallas vorige week door een lid van een racistische ‘black power’ organisatie, hing Facebook bij zijn hoofdkwartier een enorm spandoek op met de tekst ‘BlackLivesMatter’. CEO Mark Zuckerberg is al geruime tijd steunbetuiger van BLM, en heeft eerder diverse medewerkers gewaarschuwd omdat die Donald Trumps uitspraak ‘All Lives Matter!’ herhaalden. BLM pagina’s waarop afbeeldingen zoals bij ons artikel van 9 juni stonden –een blanke agent die de keel wordt doorgesneden- mochten gewoon online blijven staan. (3)

Oud medewerkers: Wij moesten conservatieve sites onderdrukken

Eerder dit jaar klapten voormalige Facebook medewerkers uit de school, en verklaarden dat ze van hun bazen instructies hadden om conservatieve en rechtse pagina’s en berichten te onderdrukken (8) of zelfs offline te halen (4). Ook de meeste grote andere media in de VS bieden een gewillig platform aan BLM, dat zwarten openlijk oproept om blanken te vermoorden en om politiebureaus op te blazen (2).

Kritiek op islam en immigratie geblokkeerd

Naar aanleiding van de terreuraanslag op een homoclub in Orlando door een radicale moslim, waarbij 49 mensen werden vermoord, schreef het gay magazine Gaystream een kritisch stuk over de islam op zijn Facebookpagina. Ook deze pagina werd om die reden geblokkeerd. In het artikel werd onder andere gewezen op een imam in Orlando, die al tijden ongestoord mag preken dat alle homo’s de doodstraf verdienen (5), en dat terwijl christelijke dominees die hetzelfde zeggen, onmiddellijk door de autoriteiten worden vervolgd.

Ook pagina’s waar kritisch naar de moslim migranteninvasie wordt gekeken, worden door Facebook aangepakt. Een Duitse pagina die alle geregistreerde misdaden door islamitische migranten verzamelde en op een kaart markeerde, werd ‘shadowbanned’, dat is op zo onopvallend mogelijk wijze voor de internetter ontoegankelijk gemaakt (6).

De pagina van de Duitse bestseller auteur Udo Ulfkotte, voormalige hoofdredacteur bij de Frankfurter Allgemeine Zeitung, werd recent geblokkeerd, pal nadat zijn laatste boek ‘Grenzenloos crimineel: Wat politiek en massamedia ons verzwijgen over de misdaden van migranten’ was verschenen.

Ulfkottes reactie: ‘Het treft niet alleen mij. Bij Facebook wordt systematisch alle niet-politiek correcte inhoud verwijderd. Het gaat erom dat stemmen en stromingen die tegen de heersende elite zijn, niet worden getolereerd.’ (7) En die ultralinkse elite is zoals u weet voor het gedwongen uitwissen van alle grenzen tussen landen, volken, economieën, culturen en religies, en daarom pro-massa immigratie, pro-islam, pro-EU en pro-VN.

David D. Letterman

(1) Arutz 7
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Infowars
(5) Breitbart
(6) Breitbart
(7) KOPP
(8) KOPP