• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Migranten verkrachten linkse politica, maar die geeft Duitse samenleving de schuld

Politie bevestigt het nieuwe racisme in Europa: Mensen met getinte of donkere huid mogen gratis met O.V., blanken moeten torenhoge boetes betalen – Zwembaden getroffen door aanrandings- en verkrachtingsgolf van kinderen door migranten – Zweden: Polsbandje met tekst ‘niet betasten’ moet verkrachtende migranten afschrikken

Links: Selin Göres, verkracht door migranten, maar het is allemaal de schuld van de slechte, kwaadaardige Duitse samenleving. Iets minder links: haar Zweedse collega Barbro Sörman, die verkrachtingen door migranten minder erg vindt dan door autochtone Zweden.

‘Dat zouden jullie wel willen  hè, dat het migranten waren!’ brieste de 24 jarige linkse politicus Selin Göres, toen de politie haar vroeg of de daders van haar verkrachting soms vluchtelingen waren. ‘Maar ze spraken Duits!’ Inmiddels blijkt dat Göres -ook volgens haar eigen woorden- gelogen heeft, en het inderdaad drie migranten waren die haar verkrachtten. Maar alles wat ‘links’ is zit zo diep vast in zijn eigen politiek correcte realiteitsontkenning, dat zelfs een ernstige misdaad als een verkrachting wordt schoongepraat. Kortom: Alles is geoorloofd om de islamitische migrantentsunami naar Europa maar niet in gevaar te brengen.

 

De dikke, pokdalige, Arabisch uitziende migrant met het schuim op zijn onderlip en kort geschoren haren, kneep haar net zolang haar keel dicht totdat ze door haar knieën ging, en duwde, toen ze naar adem hapte, meteen zijn geslachtsdeel in haar mond. De tweede Arabier rukte haar broek van haar benen af. De derde bespotte haar in het Koerdisch of Farsi (Perzisch). Toen ze enigszins bij haar positieven kwam, beet ze toe. De man schreeuwde, de andere twee lieten haar ook los, stalen haar tas en gingen ervandoor.

Enkele uren na ‘Refugees Welcome’ toespraak verkracht

Maar zelfs dat deed de 24 jarige linkse politica Selin Göres nog niet wakker schrikken. Nee, niet de asielzoekers, maar de Duitse samenleving was schuldig aan haar mishandeling, beroving en verkrachting. En bovendien was haar bloesje veel te dun geweest voor een net meisje. Omdat haar iets was aangedaan wat een ‘linkse’ natuurlijk nooit overkomen mag, althans, niet in hun eigen fantasiewereldje, zei Göres aanvankelijk dat ze niet verkracht was, maar enkel beroofd. En loog ze nog meer door te beweren dat de daders Duits hadden gesproken.

Als woordvoerder van de Junge Linken bezocht Göres de meeste ‘Refugees Welcome’ evenementen. Enkele uren voor haar verkrachting had ze nog een toespraak gehouden in Mannheim, en opgeroepen tot de strijd tegen racisme en seksisme. En toen werd ze uitgerekend door degenen waar ze voor opkwam, misbruikt, pal om de hoek van haar eigen woning.

‘Vluchtelingen en buitenlanders: goed. Duitsers: slecht’

Der Spiegel: ‘Tot deze gebeurtenis was haar wereldbeeld helder en geordend. Vluchtelingen en buitenlanders: goed. De Duitse samenleving: slecht en racistisch… Ze wilde niet, dat haar verhaal door racisten zou worden misbruikt.’ En dus loog ze, ook tegen de politie. Geen woord over haar verkrachting.

Maar haar leugenachtige ‘Antifa’ wereld (Antifa = de extreemlinkse protestbeweging in Duitsland, die zich overal waar ze komt schuldig maakt aan massaal geweld en ernstige bedreigingen) bleek nog dezelfde nacht in elkaar te zijn gestort, toen ze in bed naast haar vriend in huilen uitbarstte. Snikkend vertelde ze hem wat er écht was gebeurd. Haar vriend was woedend, maar tegelijkertijd ontzet dat ze over zoiets ergs tegen hem had gelogen.

Haar linkse kompanen loofden haar echter uitbundig voor haar ‘antiracistische houding’. Ze schreef zelfs een open brief aan de daders, waarin ze haar medeleven met HEN betoonde, omdat ze in een ‘racistische samenleving’ terecht zouden zijn gekomen. (2)

Niet islamitische anti-vrouwen cultuur, maar Duitse krijgt de schuld

Göres is inmiddels doodsbang voor alle mannen met een Arabisch uiterlijk, maar als iemand al racistisch was, dan was ze het zelf wel. Racistisch tegen Duitsers, omdat ze loog dat de daders geen migranten uit het Midden Oosten, maar Duitsers waren geweest. Ook het linkse ‘Der Spiegel’ gaf net als het slachtoffer de ‘seksistische, patriarchale samenleving’ de schuld. Voor de duidelijkheid: daarmee werd niet de islamitische samenleving bedoeld, waar vrouwen zich achter sluiers moeten verbergen en op ieder gewenst moment ter beschikking moeten staan van de man; waar oude moslimmannen 9 jarige meisjes kopen of ten huwelijk nemen; waar vrouwen worden gestenigd als ze verkracht zijn en hier over durven klagen. (1)

Nee, het is de kwaadaardige, blanke Europese samenleving, waar vrouwen wel gelijke rechten en kansen hebben, die schuldig is aan alles. Die racistisch is zodra de harde feiten over de migranteninvasie en deze antihumane moslimcultuur voor het voetlicht worden gebracht en bekritiseerd, zoals bijvoorbeeld de exploderende criminaliteit, de in een gelekt politierapport bevestigde aanrandings- en verkrachtingsgolf van kinderen door migranten in onder andere zwembaden (4), en ga zo maar door.

Het nieuwe racisme: Getinte huid? Dan gratis met OV

Van dit nieuwe, door links geïnspireerde en gevoede racisme geven wij hier specifiek nog een van de vele schrijnende voorbeelden: de Duitse politie heeft bevestigd dat mensen met een getinte en donkere huid gratis van het Openbaar Vervoer gebruik mogen maken. Autochtone blanke Duitsers, die € 900,- voor een jaarkaart betalen en deze een keertje vergeten, moeten echter honderden euro’s hoge boetes betalen.

Dus bent u van plan om binnenkort in een Duitse trein te stappen, dan ligt het voor de hand dat u uzelf met schmink een donkerder tintje geeft, uw haren zwart verft en als het even kan bruine contactlenzen indoet. Als de conducteur dan naar uw plaatsbewijs vraagt, hoeft u enkel ‘iek nie verstehe, iek fluugtling / iek moesliem’ te zeggen, en alles is oké, en kunt u uw reis gratis vervolgen.

Zo krankzinnig is het linkse en ‘progressieve’ wereldbeeld

Hoe gestoord en krankzinnig dit ‘progressieve’ wereldbeeld is, blijkt ook uit de tweets van de Zweedse linkse politica Barbro Sörman, die letterlijk schreef dat verkrachtingen begaan door Zweedse mannen erger zijn dan verkrachtingen door migranten, ‘omdat die uit een andere cultuur komen’.

Sörman, die zichzelf als socialist en feminist neerzet, schreef haar bizarre berichten omdat ze vond dat de media teveel aandacht geven aan het feit dat het leeuwendeel van alle verkrachtingen in Zweden –verkrachtingsland nummer één in Europa- wordt gepleegd door migranten. Nadat er een storm van verontwaardiging losbarstte, verontschuldigde ze zich voor haar ‘onhandige’ woorden, en hief ze haar Twitter account op. (3)

Media blijven Europeanen misleiden

Denk maar niet dat de Nederlandse media wel eerlijk over de realiteit berichten. Schrijnend voorbeeld van de dagelijkse misleiding en leugens is bijvoorbeeld het NOS bericht van gisteren dat 27 meisjes en jonge vrouwen van 12 tot 18 jaar op een muziekfestival in het Zweedse Karlstad zijn aangerand (5). Nergens is te lezen dat de ‘zeven mannelijke verdachten’ zo goed als zeker* migranten waren. (* getuigenverklaringen, die echter niet door de politie bevestigd mogen worden).

Polsbandje moet verkrachtende migranten afschrikken

‘In heel Europa duurt de moslimvluchtelingen verkrachtingsepidemie voort,’ constateert Infowars. De nieuwste oplossing van de Zweedse politie? Polsbandjes aan meisjes en vrouwen uitdelen met daarop de tekst ‘Politie armband, niet betasten’. Natuurlijk, waarom is niemand eerder op dit lumineuze idee gekomen? Migranten die meisjes willen verkrachten, zullen hierdoor ongetwijfeld door worden afgeschrikt… (6)

David D. Letterman

(1) KOPP
(2) Epoch Times
(3) Infowars
(4) Breitbart
(5) NOS
(6) Infowars ( / Russia Today)