• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Hoofd Franse inlichtingendienst: Europa op rand burgeroorlog door verkrachtende moslimmigranten

Udo Ulfkottes nieuwe boek: ‘Grenzenloos crimineel: De seksuele gevolgen van de multiculti waanzin-ideologie’ – Krankzinnig: Migrant verkracht Zweedse vrouw TIJDENS ‘anti-racisme’ concert, midden in het publiek

2016-07-13-22-49-59.rapefugees welcome

Natuurlijk meisjes, heel politiek correct van jullie – totdat jullie zelf het slachtoffer worden. Alleen al dit jaar gingen vele duizenden jullie voor, in zwembaden, treinen, op of bij schoolpleinen, op stations, op straat, of zelfs midden in het publiek tijdens een concert. Zoals een verbijsterde Duitse officier van justitie het omschrijft: ‘Ze behandelen onze vrouwen en dochters als marktvee.’

De gevestigde orde in media en politiek doen graag overkomen of alle berichten over de door migranten veroorzaakte aanrandings- en verkrachtingsgolf zwaar overdreven of zelfs onwaar zijn, en enkel afkomstig zijn uit het ‘rechtse’ en ‘populistische’ kamp. Diezelfde mooipraters staan echter met een mond vol tanden nu een topofficial, het hoofd van de Franse inlichtingendienst Patrick Calver, brak met de heersende politieke-correctheid, en de leden van een Frans parlementair comité waarschuwde dat ‘door de toenemende hoeveelheid seksaanvallen door islamitische migranten overal het extremisme toeneemt… We bevinden ons op de rand van een burgeroorlog.’

 

Calver zei bang te zijn dat een confrontatie tussen rechts en moslims onvermijdelijk is, en een groter gevaar vormt dan het terrorisme. Volgens hem bevindt Frankrijk zich reeds op het randje, en zijn er slechts één of twee nieuwe terreuraanslagen voor nodig om de hel te doen losbarsten. ‘Ik denk dat deze confrontatie zal plaatsvinden.’

Na Köln vele duizenden nieuwe slachtoffers, maar regering Merkel zwijgt

Wat er met oud en nieuw in Köln gebeurde, waar zo’n 1200 vrouwen en meisjes werden aangerand of verkracht door vrijwel uitsluitend moslimmigranten, van wie sommigen nog maar een of twee weken in Europa waren, is inderdaad slechts een voorproefje gebleken. (1)

De regering Merkel doet er alles aan om het uit de media te houden, maar de lawine van berichten van vele duizenden Duitse vrouwen en meisjes die sindsdien eveneens slachtoffer zijn geworden, worden vanwege de politieke correctheid –immers, moslims kunnen geen kwaad doen, en al helemáál niet als het migranten zijn- ook nog eens door de autoriteiten aan hun lot overgelaten, of zelfs vervolgd als ze met hun ervaringen naar buiten willen treden. (2)

Zelfs officieren van justitie zijn verbijsterd, en zeggen dat veel Oosterse mannen onze vrouwen en dochters ‘als vee op de markt’behandelen.

Migrant verkracht Zweedse vrouw tijdens concert, midden in publiek

Ook in Zweden is het dagelijks raak. Bij een ‘anti-racisme’ (!) muziekfestival in Börlange vorige week donderdag werden jonge vrouwen en meisjes aangerand door migranten. Eén vrouw werd zelfs tijdens het concert verkracht, midden in het publiek. Klaarblijkelijk vonden de omstanders en organisatoren dat het racistisch zou zijn om de migrant in zijn seksuele genoegen te stoppen. De organisatoren verklaarden na afloop dan ook dat ‘alle mannen’ schuldig waren, precies dezelfde gestoorde reactie die we ook altijd van politici, linkse groepen en feministen krijgen.

Op diverse andere Zweedse muziekfestivals eerder dit jaar en in 2015 werden eveneens tientallen vrouwen en meisjes aangerand. De daders: zonder uitzondering moslimmigranten. (3). De Zweedse politie erkent inmiddels openlijk dat de explosie aan seksuele misdaden wordt veroorzaakt door de open grenzen en de enorme instroom van islamitische asielzoekers.

‘Grenzenloos crimineel: De seksuele gevolgen van de multiculti-waanzin’

De Duitse auteur, onderzoeksjournalist en voormalige FAZ hoofdredacteur Udo Ulfkotte heeft onlangs een nieuw boek geschreven, getiteld: ‘Grenzenloos crimineel: Wat de politiek en massamedia voor ons verzwijgen over de misdaden van migranten’. Boven een artikel over zijn boek zet hij als ondertitel: ‘De seksuele gevolgen van de multiculti-waanzin.’ Enkel vanwege het publiceren van de keiharde, door onder het Duitse ministerie van Justitie geleverde feiten, werd Ulfkottes Facebook pagina geblokkeerd.

Ulfkotte wijst erop dat niet alleen in Europa, maar inmiddels ook in de VS veel migranten uit het Midden Oosten en Afrika vrouwen en meisjes enkel als ‘vlees’ beschouwen, dat naar believen gepakt en ‘geconsumeerd’ kan worden, zelfs in zwembaden. Eén van de vele voorbeelden: twee dagen geleden randde een 21 jarige Afghaan onder andere vijf jonge meisjes van tussen de 10 en 13 jaar oud aan in een zwembad in Würzburg (5).

Ook in Oostenrijk zijn aanrandingen in zwembaden dagelijkse kost. Diverse badmeesters in Wenen worden inmiddels door een beveiligingsbedrijf getraind in verdedigingstactieken, zodat ze mogelijk iets kunnen uitrichten tegen de vaak zeer agressieve migranten.

In Groot Brittannië moet de politie er op last van de politiek er over zwijgen, net als in Duitsland en Nederland. Ook in Spanje zijn veel vrouwen bang om bij publieke gelegenheden door migranten te worden aangerand of verkracht. Maar zelfs de hier al lang aanwezigvoorbidders van moskeeën vergrijpen zich inmiddels aan vrouwen. Jonge moslims kijken op het internet massaal en vol bewondering naar filmpjes waarop is te zien hoe geloofsgenoten blanke meisjes verkrachten.

In het zogenaamd ‘beschaafde’ Turkije roepen de hoogste rechters verkrachters op om met hun slachtoffers te trouwen, omdat ze zo hun straf kunnen ontlopen. Dat is de realiteit anno 2016, in NAVO-lid en aspirant-EU lid Turkije. En niemand in de regeringskwartieren in Brussel, Den Haag, Parijs of Berlijn die er ook maar iets van durft te zeggen, áls men dat al wil.

‘En dit alles is nog maar een voorproefje van wat nog op ons afkomt,’ waarschuwt Ulfkotte. ‘De massamedia en politiek verzwijgen ons de waarheid. Ze zijn gewetenloos, en schamen  zich er zelfs niet voor om onze vrouwen en dochters op het altaar van hun multiculturele waanideologie te offeren.’

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) HLN.be
(3) Infowars
(4) KOPP
(5) Politik Stube