• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

‘Franse regering verzweeg gruwelijke martelingen slachtoffers aanslag Parijs om islam te beschermen’

Zanger concert Bataclan Theater zag pal na aanslag moslims in de straten dansen van vreugde

2016-07-15-00-08-32.bataclan bloedbad 13 november 2015

Het bloedbad dat moslimterroristen op 13 november 2015 in een concertzaal in Parijs aanrichtten, blijkt nog veel gruwelijker te zijn geweest.

Uit documenten van een parlementair onderzoek naar de ISIS aanslag op het Bataclan Theatre in Parijs op 13 november vorig jaar, waarbij 130 mensen omkwamen, zou blijken dat de Franse regering alle moeite heeft gedaan om te voorkomen dat bekend werd dat de islamitische terroristen een aantal slachtoffers op de meest gruwelijke wijze hebben gemarteld. Op de inmiddels beruchte, door normaal denken mensen verafschuwde politiek-correcte wijze werd de favoriete knuffelideologie van de Europese elite, de islam, weer eens in bescherming genomen.

Dat is tenminste de conclusie van de Franse nationalist Boris Le Lay, wiens website naar deze documenten verwijst. Daarin staat te lezen hoe de moslimterroristen bij sommige mannen hun testikels afsneden en in hun mond stopten, een vaak gebruikte marteltechniek door jihadgroepen in het Midden Oosten.

Gruweldaden ook voor nabestaanden verborgen

Van andere slachtoffers werden hun darmen opengesneden of hun ogen uitgestoken. Sommigen waren onthoofd. Ondertussen filmden de islamisten hun gruwelijke daden, om later aan hun nageslacht te laten zien wat de in de Koran geopenbaarde wil van Allah en Mohammed voor alle ‘ongelovigen’ is.

Een vader van een van de slachtoffers zei dat het Institut Médico-légal de Paris hem had verteld dat de testikels van zijn zoon waren afgehakt. Toen hij het lichaam van zijn zoon moest identificeren, kreeg hij maar de helft van zijn gezicht te zien. Toch zag hij dat ook zijn rechteroog was verwijderd.

Getuigen hoorden slachtoffers gemarteld worden

De Officier van Justitie in Parijs ontkent dat slachtoffers op deze afschuwelijke manieren zijn gemarteld, en wijst erop dat er geen messen in het theater zijn gevonden. Getuigen die uit het Bataclan Theatre wisten te ontsnappen, zeiden echter het geschreeuw van mensen die werden gemarteld te hebben gehoord. Sommigen zouden hebben gezien hoe de ISIS terroristen de magen van hun slachtoffers opensneden.

Volgens de website van Le Lay werd deze informatie door de overheid verzwegen, ‘om het beeld van de islam en de massa’s moslims in Frankrijk, Europa en daarbuiten te beschermen.’

Zanger zag pal na aanslag moslims dansen van vreugde

Onlangs kwam ook Jesse Hughes, de zanger van de metalband Eagles of Death die tijdens de aanslag een concert in het theater gaf, met de verklaring dat hij pal na het bloedbad moslims in de straten had zien dansen van vreugde. Ook herhaalde hij dat hij de overtuiging heeft dat de beveiligers die dienst deden tijdens het concert samenwerkten met de terroristen. De Franse overheid zette hem vervolgens onder grote druk zijn verklaring in te trekken, maar dat weigerde hij.

In ons eigen land deden de autoriteiten eveneens de grootste moeite om feestende Marokkaanse- en andere moslimjongeren uit het nieuws te houden. Dat gebeurde zowel na de twee aanslagen in Parijs (Charlie Hebdo, Bataclan) als de aanslag op het vliegveld van Brussel.

Israël gewend aan feestvierende Palestijnen na dodelijke aanslagen

In Israël is men al heel lang gewend aan dit soort lugubere festiviteiten waarbij de dood van andere mensen uitbundig wordt gevierd. Als er weer eens Joodse of Israëlische burgers bij de zoveelste terreuraanslag zijn vermoord, gaan de Palestijnen steevast massaal de straat op om feest te vieren, en snoepjes aan de kinderen uit te delen. ‘Wij houden meer van de dood dan jullie van het leven,’ is een beroemd geworden uitspraak van een Hamas official, die perfect weergeeft hoe er in de islam doorgaans tegen een mensenleven wordt aangekeken.

David D. Letterman

(1) Infowars