• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Duitse terreurzomer: Syrische asielzoeker steekt vrouw op straat dood; Opnieuw aanval in trein; Twee mannen ernstig gewond na aanval migrant in Göttingen

2016-07-24-20-49-47.syrische migrant vermoordt vrouwe met machete 24 juli 2016 a

De door de politie gepakte Syrische asielzoeker. Hier een link naar een smartphone filmpje waarop is te zien hoe de man met zijn machete rond rent.

In de Duitse stad Reutlingen heeft een 21 jarige Syrische asielzoeker met een machete een -(UPDATE 20.48 uur:) volgens sommige berichten zwangere- vrouw doodgestoken. Twee andere raakten gewond. Afgelopen nacht was er opnieuw grote angst in een Duitse trein toen een jonge man, vermoedelijk een migrant, op passagiers begon in te steken nadat hij geen plaatsbewijs had kunnen tonen aan de conducteur. In Göttingen viel een 39 jarige Iraanse migrant in het voetgangersgebied mensen met een mes aan, al ‘Duitsers zijn honden!’ schreeuwend; twee mannen raakten zwaargewond, twee anderen hielden er lichte verwondingen aan over (3).

De Syriër, die reeds bij de politie bekend was vanwege het gebruik van geweld, viel de voorbijgangers bij het centrale busstation van Reutlingen aan. Tientallen passagiers waren getuige van de terreurdaad, die zoals we inmiddels gewend zijn door de politie niet zo wordt genoemd. (1) ‘De dader was hartstikke gestoord,’ zei iemand. ‘Hij rende met zijn machete zelfs achter een politieauto aan.’

De standaard uitleg is dat de man ‘psychische problemen’ zal hebben gehad – alsof wij Europeanen het al tientallen jaren gewend zijn dat mensen met psychische problemen zomaar ineens wildvreemde mensen op straat, in treinen en in winkelcentra beginnen vermoorden.

Ook de 22 jarige man die afgelopen nacht in een regionale trein in Niedersachsen met een mes enkele passagiers te lijf ging, was volgens de politie ‘psychisch instabiel’ (4). De man kon geen plaatsbewijs tonen, werd daarom in een aparte coupé gezet, maar wist te ontsnappen en probeerde mensen in hun hals te steken. Er brak paniek uit, maar gelukkig raakte niemand gewond (2)(3).

In Göttingen vielen wel gewonden toen een 39 jarige Iraanse migrant ‘Duitsers zijn honden!’ schreeuwde en voorbijgangers in het voetgangersgebied met een mes te lijf ging. Twee mannen raakten zwaargewond, twee andere lichtgewond. (3)

De regering Merkel en politie heeft het steeds over ‘amokmakers’, een ‘Amoklauf’, maar veel gewone Duitsers hebben het al over Angela Merkels ‘terreurzomer’.

David D. Letterman

(1) Spiegel
(2) N-TV
(3) Göttinger Tagblad
(4) Focus