• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

De religie van vrede slaat opnieuw toe: Zeker 80 doden bij aanslag in Nice

ISIS supporters vieren feest op het internet – ‘Aanslag vergelding voor dood van ISIS leider Abu Omar al-Shishani’

2016-07-15-04-34-02.aanslag nice 14 juli 2016

De religie van vrede heeft gisterenavond opnieuw zijn visitekaartje afgegeven. In Nice reed een oorspronkelijk uit Tunesië afkomstige man –die volgens sommige berichten ook met een wapen op de mensen schoot (3)- in op de menigte, die op de boulevard naar het nationale feestdag vuurwerk was gaan kijken. Tot nu toe zijn zeker 80 mensen om het leven gekomen, waaronder ook kinderen, en raakten er zo’n 100 gewond. Nog maar enkele dagen geleden waarschuwde het hoofd van de Franse inlichtingendienst dat er nog maar één of twee grote aanslagen voor nodig zijn om een burgeroorlog te doen losbranden. De Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump twitterde: ‘En wéér een vreselijke aanslag… Veel doden en gewonden. Wanneer leren we het nu eens? Het wordt alleen maar erger.’

Op LiveLeak staan enkele schokkende filmpjes (link naar Infowars) van de rijdende vrachtwagen en massa’s doodgereden mensen. In de vrachtwagen, die over een afstand van 2 kilometer (!) met hoge snelheid door de mensenmassa reed, werden een groot aantal vuurwapens en handgranaten aangetroffen, waardoor het vermoeden bestaat dat de later door anti-terreureenheden doodgeschoten dader niet alleen handelde.

De aanslag is nog niet officieel opgeëist, maar net als de laatste keer in Parijs vieren ISIS supporters – en dat zijn er volgens diverse onafhankelijke onderzoeken vooral in Europa véél meer dan de autoriteiten ons willen doen geloven – alvast feest op het internet. De slachtpartij in Nice zou een vergelding zijn voor de dood van ISIS ‘minister’ van oorlog Abu Omar al-Shishani, die eerder dit jaar in Irak werd uitgeschakeld. (2)

‘Clinton creëerde ISIS met haar gestoorde beleid’

Donald Trump twitterde: ‘En wéér een vreselijke aanslag… Wanneer leren we het nu eens? Het wordt alleen maar erger.’ Op Fox News wees hij er nog eens op dat ‘Hillary Clinton met haar gestoorde beleid ISIS heeft gecreëerd’.

Haar eerste reactie was dat de terreuraanslag de noodzaak aantoont ‘om de NAVO te versterken’. Hoe die deze aanslag had kunnen voorkomen legde ze niet uit. Toegeven dat Europa veel eerder zijn grenzen had moeten afsluiten, zal ze net als ‘onze’ eigen politiek vermoedelijk nooit doen. (4)

Aftellen naar de volgende aanslag

Het is dan ook wachten op de voorspelbare commentaren van ‘geschokte’ Nederlandse politici, die zullen benadrukken dat de aanslag helemaal niets met de islam te maken heeft, en zeker niet met de open grenzen en de miljoenen moslims die vrijwel ongecontroleerd naar onze landen worden gehaald.

Kortom: als ook uit Nice geen lering wordt getrokken, is het aftellen naar de volgende grote aanslag – deze keer misschien wel in Nederland.

David D. Letterman

(1) Infowars
(2) Zero Hedge
(3) Breitbart
(4) Infowars