• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Dader Nice heette Mohamed, schreeuwde Allahu Akbar, reed truck met kogelvrij glas

84 mensen vermoord, talloze gewonden, waaronder 54 kinderen

2016-07-15-13-30-21.nice terreur truck 14 juli 2016 - dood kind

De terror truck van Mohamed Bouhlel. Inzet: commentaar overbodig.

Eigenlijk hoeven we het niet meer te noemen, de voornaam van de dader als er weer eens een terreuraanslag is gepleegd waarbij massa’s onschuldige mensen zijn vermoord. Ook nu heet de 31 jarige Tunesische terrorist Mohamed, naar het grote voorbeeld van de al even moordlustige profeet, en verder Lahouaiej Bouhlel. De moslim, die overigens een bij de politie bekende crimineel was, blijkt zijn daad zorgvuldig te hebben voorbereid, want de vrachtwagen was voorzien van kogelvrij glas, reden waarom gewone politiekogels hem niet konden stoppen op zijn gruwelijke moordrit door de menigte. Waarna hij ‘Allahu Akbar’ schreeuwend om zich heen begon te schieten, en eindelijk kon worden uitgeschakeld.

Ondanks het feit dat de in Nice woonachtige Bouhlel bekend stond vanwege diefstal, geweld en het gebruik van vuurwapens, verklaarde de Franse politie dat de ‘radicalisering’ van de moslim hen ontgaan was. Als men de afgelopen jaren de talloze onderzoeken en waarschuwingen dat de gewelddadige jihad ook door een overgrote meerderheid van gewone moslims wordt gesteund –vooral die in Europa wonen- nu eens serieus had genomen, dan had de politie nu niet wéér met een mond vol tanden gestaan.

Meer terreurdoden onder Hollande dan in voorafgaande 100 jaar

Pro-ISIS social media staan inmiddels bol van de gruwelijke foto’s en loftuitingen voor deze Mohamed, die zich voor de zaak van Allah en zijn profeet heeft ‘opgeofferd’ om de ‘ongelovigen’ angst aan te jagen en dood en verderf te brengen.

Sinds vorig jaar zijn er in Frankrijk al meer dan 230 mensen bij islamitische terreuraanslagen omgekomen. Let wel: bij enkel grote aanslagen, die niet ontkend kunnen worden (2). Tal van kleinere aanslagen, waarbij bijvoorbeeld 1 of 2 mensen worden vermoord, worden steevast afgedaan als een ‘ongeluk’ of ‘roofoverval’ of ‘aanval met een mes’.

Politiek correcte multiculti denken medeschuldig

Onder de socialistische president Hollande zijn er in 2 jaar dan ook meer mensen door moslimterreur om het leven gekomen, dan in de voorafgaande 100 jaar. De belangrijkste reden is dat de moslimbevolking in Frankrijk als eerste land in Europa dankzij de massa immigratie de cruciale 10% drempel heeft overschreden. Historisch gezien breekt er dan overal waar de islam een stevige voet tussen de deur krijgt chaos, ellende, onderdrukking, geweld en vervolging uit.

Daarnaast is het politiek correcte ‘multiculti’ denken van bijna het hele politieke spectrum een net zo fatale vergissing als het blijven openhouden van de grenzen voor vrijwel ongecontroleerde massa immigratie.

Kogelvrij glas en ‘Allahu Akbar!’

De ‘terror truck’ van Bouhlel blijkt te zijn voorzien van kogelvrije ramen, wat naast het aantreffen van tal van –echte en nep- wapens in de laadruimte, bewijs is dat zijn daad goed is voorbereid, en dat hij dat beslist niet alleen gedaan kan hebben.

Op foto’s is duidelijk te zien hoe grote aantallen politiekogels het glas niet konden doorbreken (3). Bouhlel kon pas worden uitgeschakeld toen hij na 2 kilometer uit de vrachtwagen sprong, volgens getuigen ‘Allahu Akbar!’ (Allah is de grootste) schreeuwde, en wild om zich heen begon te schieten. (4)

De moslimterrorist zou tenminste één mededader hebben gehad, die op de vlucht zou zijn geslagen. Inmiddels staat het aantal dodelijke slachtoffers op 84. Tientallen anderen raakten ernstig gewond, waaronder 54 kinderen.

David D. Letterman

(1) Zero Hedge
(2) Infowars
(3) DEBKA
(4) Infowars