• Laatste nieuws

 • BREAKING NEWS 2017

 • Ik zoek Contact

 • Zoekmachine

 • Malle Piet doet mee !

 • Acceptatie Talenten bij:

  Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

 • Producten

 • Purmerend

 • Provincie en stad

  Friesland
 • Holland

 • Acties in steden

 • Deelnemers

 • Muziek

 • Uw bankrekening

 • Bankrekening openen ?

Britse UKIP: Islam is in oorlog met de volken van Europa

UKIP: ‘Europa sinds verslaan van Nazi’s nu geconfronteerd met nieuwe vorm van fascisme (de islam)’ – Britse premier Theresa May: Tijd om de radicale islam te verslaan – Franse president Hollande verklaart ISIS ‘de totale oorlog’

2016-07-26-17-35-45.kerk aanslag op priester 26 juli 2016

De Franse autoriteiten waren al sinds vorig jaar op de hoogte dat de kerk op de ‘hitlist’ van ISIS stond, maar deden zoals gebruikelijk helemaal niets om deze te beschermen. Sterker nog, de vorig jaar gearresteerde terrorist werd zelfs vrijgelaten, waardoor hij vanochtend zijn terreurdaad kon plegen.

De Franse president Francois Hollande heeft ISIS maar weer eens de ‘totale oorlog’ verklaard nadat twee moslimterroristen vanmorgen een kerk in Normandië aanvielen en de dienstdoende priester onthoofdden. Hollande weigert echter nog steeds te erkennen wat de Britse onafhankelijkheidspartij UKIP wèl inziet, namelijk dat het niet zozeer om enkel ISIS gaat, maar om de hele islamitische religie. ‘De militante islam is in oorlog met de volken van Europa,’ verklaarde UKIP woordvoerder Mike Hookem. In Berlijn steekt men de koppen juist nog dieper in het zand, en blijft men volhouden dat de terreurgolf helemaal niets te maken heeft met de massale immigratie van miljoenen moslims (2).

‘Militante islam in oorlog met volken Europa’

Hookem, voormalig marinier, zei dat ‘deze laatste afschuwelijke moord in Frankrijk laat zien dat de militante islam in oorlog is met de volken van Europa, en met vreedzame religies. Iedere dag is er weer een nieuw verhaal over bloedvergieten. De Europese leiders moeten de feite onder ogen zien, in plaats van de mensen proberen te overtuigen dat dit geen probleem is. Juncker, Merkel en andere EU-leiders die deze massa immigratie toestonden zonder deze mensen te controleren, hebben bloed aan hun handen.’

‘Sinds verslaan Nazi’s opnieuw confrontatie met fascisme’

‘Normandië, waar de D-Day invasie plaatsvond en duizenden hun leven verloren om Europa te bevrijden van een fascistische tirannie, is nu getuige van een andere vorm van fascisme. Wij hebben de Nazi’s verslagen, dus kunnen we ook deze moordenaars verslaan, tenminste, als onze leider erkennen wat op ons afkomt.’ (1)

Ook de kersverse Britse premier Theresa May zei dat het tijd is om ‘meer te doen om de radicale islam te verslaan’. De stoere taal van de Franse president Hollande, die ISIS de ‘totale oorlog’ verklaarde nadat de jihadisten de verantwoordelijkheid voor de aanslag opeisten, wordt door zijn volk nauwelijks meer serieus genomen. Die bewapenen zich massaal om binnenkort in eigen land een burgeroorlog tegen de islam te moeten uitvechten.

ISIS hitlist genegeerd, terrorist weer vrijgelaten

Een van de daders van de onthoofding, Sid Ahmed Ghlam, stond als voormalige Syriëganger op de terreurlijst en had een enkelband om moeten hebben. Hij kreeg echter toestemming om tussen 8.30 en 12.30 ongecontroleerd zijn gang te kunnen gaan, naar nu blijkt met fatale gevolgen. Bovendien stond de kerk op de ‘hitlist’ van ISIS die bij Ghlam werd aangetroffen toen hij vorig jaar werd gearresteerd. (4).

Gebruiken ‘onze’ leiders aanslagen voor totalitaire politiestaat?

Het lijkt er dus sterk op dat men in Parijs net als in Berlijn –en overigens ook Den Haag- weliswaar harde taal uitslaat om de bevolking gerust te stellen, maar in werkelijkheid helemaal niets onderneemt om ons te beschermen. Sterker nog, steeds meer mensen beginnen –mede omdat onze grenzen nog steeds wagenwijd geopend blijven- het akelige gevoel te krijgen dat ‘onze’ leiders de terreuraanslagen stiekem toejuichen, omdat ze deze als voorwendsel willen gebruiken om de EU in een totalitaire politiestaat te veranderen. (3)

David D. Letterman

(1) Breitbart
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) The Sun