• Zoekmachine

  • Acceptatie Talenten bij:

    Op onderstaande locaties worden Talenten als betaalmiddel geaccepteerd:

Afgelopen dagen tientallen islamitische aanvallen, aanrandingen en misdaden door media verzwegen

Dagelijkse praktijk in EU: Nergens meer veilig voor aanhangers van de islam – Britse ministerie BuZa waarschuwt reizigers voor ‘hoge terreurdreiging’ in Duitsland

2016-07-27-16-21-49.gepensioneerde vrouw verkracht door eritreeer

79 jaar zijn, en op een begraafplaats, waar je je overleden zus bezoekt, worden verkracht door een islamitische asielzoeker. Welkom in het Europa van 2016.

De afgelopen dagen zijn er nog veel meer misdaden, aanvallen, aanrandingen en moordaanslagen door volgelingen van de islam in Europa geweest. Die worden door de politiek en media verzwegen of gebagatelliseerd, enkel om de massale immigratie van miljoenen moslims, en de daaraan verbonden totale islamisering van ons continent, niet in gevaar te brengen. Van verkrachtingen tot mishandelingen en bijna-onthoofdingen: de islam is definitief gearriveerd, en daarmee is het gebeurd met onze veiligheid en vrijheid, en straks ook met onze democratie en welvaart. Een greep uit de inmiddels dagelijkse ellende:

Afgelopen maandag, Troisdorf, bij Bonn. Een chirurg in een ziekenhuis wordt bedreigd door een moslim, wiens twee zonen hem stevig vastpakken. ‘Hij schreeuwde Allahu Akbar. Toen wilde hij mij onthoofden!’ Er breekt paniek uit. Een 82 jarige vrouwelijke patiënt vlucht zelfs het raam uit. (1)(2)

Berlijn, zelfde dag, eveneens in een ziekenhuis. Een moslimman schiet een arts dood, en pleegt daarna zelfmoord. ‘Geen aanwijzingen voor een islamistische aanslag,’ aldus de politie. Die zijn zoals u weet door Berlijn verplicht om te zwijgen als de daders moslims, migranten en asielzoekers zijn. Het gebouw werd korte tijd ontruimd; volgens getuigen was de politie, brandweer en reddingsdiensten met 20 auto’s aanwezig. Ook werd de SEK anti-terreureenheid ingeschakeld, wat bewijst dat het ook in dit geval om een moslim ging. (7)

Dinsdag, Ibbenbüren, niet ver over de grens bij Oldenzaal. Een vrouw van 79 wordt uit het ziekenhuis ontslagen na op een begraafplaats te zijn verkracht door een Eritrese asielzoeker. De bejaarde vrouw bezocht daar het graf van haar zus. (2)

Geldern, nog dichter bij de grens, bij Venlo. Zwemmers in het nudistenzwembad, inclusief enkele kinderen, worden bedreigd door een groep jonge moslims -waarvan sommigen van de 2e of 3e generatie die in Europa zijn opgegroeid- die schreeuwen dat ‘alle Duitse vrouwen sletten zijn’ die ‘het verdienen te sterven’. ‘Allahu Akbar! Wij zullen jullie allemaal uitroeien!’

Oldenburg. Een 49 jarige vrouw die het Zomerfeest heeft bezocht, wordt op de weg naar huis verkracht door een ‘onbekende man’ (9). Zoals gebruikelijk weigert de politie ook maar iets over de afkomst van de man te zeggen, maar op social media is te lezen dat het hoogstwaarschijnlijk om een migrant / asielzoeker gaat.

Frankfurt, het vliegveld. Op dit filmpje is te zien hoe een moslimman, volgens sommigen boos omdat zijn vlucht was vertraagd, twee politieagenten te lijf gaat en hen begint te slaan en te schoppen. Andere reizigers laten met boegeroep hun afkeuring blijken, maar grijpen niet in. Ook nu vraagt de politie het filmpje niet op internet te zetten – het zou de burgers alleen maar ongerust maken.

Mannheim. Een 26 jarige vrouw wordt ’s morgens door een onbekende man gevolgd en aangerand. Als ze zich verweert, slaat en schopt hij haar helemaal in elkaar, waardoor ze ernstig gewond raakt. De circa 20 jarige dader had volgens haar bruine ogen en een bruine huid, en was vermoedelijk afkomstig uit Noord Afrika. (14)

Jena. Een 27 jarige vrouw wordt door meerdere ‘buitenlandse mannen’ aangerand en bijna verkracht. Ze weet zich echter los te rukken en te vluchten. (14)

Wolfhagen, vlak voor Kassel. Een 27 jarige ‘vluchteling’ randt een 37 jarige vrouw aan en mishandelt haar. Ook valt hij een 24 jarige Duitse man aan. In dezelfde nacht moet een 18 jarige migrant door de politie worden ingerekend, omdat hij agressief is tegen willekeurige voorbijgangers. Een 19 jarige ‘collega vluchteling’ was zojuist opgepakt omdat hij diverse jonge vrouwen had aangerand. Elders –nog steeds in het rustieke Wolfhagen- slaat een 26 jarige ‘vluchteling’ een 32 jarige Duitser in elkaar. ’s Avonds waren twee ‘vluchtelingen’ van 21 en 22 al gearresteerd nadat ze een 27 jarige vrouw, een beveiligingsmedewerker, hadden aangerand en mishandeld. Net na middernacht was een 34 jarige vrouw uit Wolfhagen al aangerand door een 25 jarige Algerijn, die met vuistslagen haar verzet probeerde te breken. (14)

Trier. Een groep Noord-Afrikaanse mannen randen twee 18 jarige meisjes aan. Een 20 jarige man die reageert op het hulpgeroep van de meisjes, wordt in zijn gezicht geslagen. Elders in de stad wordt een 20 jarige vrouw aangerand door een donkere, Arabisch uitziende man. (14)

Rüsselsheim. Een 45 jarige vrouw wordt op het fietspad naast de A60 door een ‘donkerhuidige’, gebroken Duits pratende man van circa 20 jaar oud aangerand en bijna verkracht. Vanwege haar felle verzet mislukt dat.

Paderborn. Een 37 jarige joggende vrouw komt op een voetpad een jonge man met donkere huid en kort zwart haar tegen, die haar zijn snikkeltje laat zien.

Rottenburg. Een 36 jarige Syriër grijpt op de markt diverse vrouwen bij hun billen. Aangezien hij dit ook op andere dagen schijnt te doen, heeft de politie andere slachtoffers opgeroepen zich te melden.

Bad Homburg. Twee 18 jarige meisjes worden door een circa 30 jarige man ‘met donkere huid’ aangerand en agressief vastgegrepen.

Würzburg… 28 jarige vrouw aangerand (door donkere man)… 15 en 17 jarige meisjes komen ‘donkere’ snikkeltoner tegen…Eichstätt, 36 jarige Afghaan randt vrouw aan, krijgt hulp van twee landgenoten van 19 en 33… Kehlheim, 16 jarige Afghaanse asielzoeker randt kort achter elkaar 2 jonge vrouwen aan….

Ondertussen kregen vier jonge Syrische ‘vluchtelingen’ (leeftijd 14 tot 20 jaar), die in Weil am Rhein twee meisjes van 14 en 15 hadden verkracht, van de rechter slechts een proeftijd opgelegd. ‘Omdat het nog maar kinderen zijn’, was de argumentatie. ‘Kinderen’, die echter wel met een volwassen misdaad twee andere kinderen voor het leven beschadigden. (8)

Nog een bizar ‘incident’: een Nederlandse agent die met zijn vrouw op vakantie ging werd bij een raststätte bij Frankfurt plotseling door een ‘verwarde man’ neergestoken, en overleefde het maar net. De dader, afkomstig uit moslim maffiastaat Kosovo, kon worden opgepakt. (10)

Niet voor niets waarschuwt het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken voor reizigers die naar Duitsland gaan. ‘Er is een hoge dreiging door terrorisme. Aanslagen kunnen willekeurig plaatsvinden, inclusief op publieke plaatsen die door buitenlanders worden bezocht.’ (12)

Oostenrijk, een ziekenhuis in de stad Linz. ‘Wij zijn geen aangeschoten wild!’ aldus de secretaris van het ziekenhuis, nadat de zoon van een moslima, patiënt, zeer agressief wordt als de verplegers, ‘hoerenzonen’, haar nog één keer aanraken. Meerdere patiënten zijn zo bang, dat ze op de vlucht slaan. Ook verplegend personeel is dermate angstig, dat de politie wordt ingeschakeld (12).

Wenen. Een 25 jarige Syrische migrant staat bij een speelplaats naar kinderen te kijken en zichzelf te bevredigen. Voordat hij iets kan doen, schakelen ouders de politie in. (13)

Vimmerby, Zweden. Een moslimmigrant randt vijf jonge vrouwen aan in een uitgaansgelegenheid. De man spuugt op de vrouwen, laat hen zijn geslachtsdeel zien, en schreeuwt dat hij Zweden haat, en alleen maar is gekomen ‘to fuck Swedish girls’. (4) Een 20 jarige vrouw was al eerder dit jaar in dezelfde nachtclub door een andere migrant aangerand, en zegt nu niet meer alleen over straat te durven.

Malmö, Zweden. Schietpartij in het winkelcentrum, één man raakt gewond. Niets bijzonders in het beruchte moslimbolwerk dat de stad dankzij massa immigratie is geworden; schietpartijen vinden er aan de lopende band plaats. Daders zijn vrijwel uitsluitend leden van een van de vele islamitische criminelenbendes. (6)

We houden er maar mee op, het beeld zal intussen wel duidelijk zijn. De vraag is hoelang de Europeanen dit nog over hun kant laten gaan, hoelang ze onze landen en samenlevingen, onze vrouwen, mannen, dochters, zonen, zussen, broers, familieleden, vrienden door ‘onze’ leiders doelbewust in steeds groter gevaar laten brengen door de grenzen open te laten, en door de islamitische ideologie nog steeds alle ruimte te bieden.

David D. Letterman

(1) Focus / Hartgeld
(2) Express via Infowars
(3) Breitbart via Infowars
(4) Infowars
(5) Infowars
(6) Express / Telegraaf
(7) Landeszeitung / Focus
(8) Asylterror
(9) Asylterror / Bild
(10) Telegraaf
(11) Gov.UK
(12) Krone
(13) Krone
(14) PI-News